subota, 16.08.2014.

KRV I LIMFA

KRV I LIMFA
Znaš da su krv i limfa od začeća tvog tijela iz sjemena, stvarno i bezuvjetno slobodna ovisnost od materije tijela koje se njima razvija. Po rođenju to je tvoja ljubav. Krv i limfu stvarno imaš u tijelu prije srca i organa, zato znaju logičan put kojim se ostvaruješ, a to je samo ovisnost od sjaja koji dolazi i vodi izvornom suncu.
Krv i limfu ne vidiš ali znaš čemu služe, zato logično razumiješ potrebu čiste krvne slike i limfe.
U odnosu na sam početak razvoja tijela iz klice sjemena, netko je točno izračunao stvarne potrebe u zraku, vodi i hrani. Od prosječnog dnevnog obroka hrane, stvarne potrebe tijela su samo oko 1 %, sve drugo je višak koji smeta probavi, metabolizmu, razumu, znanju.
Sebičnim zadržavanjem hrane i novim punjenjem, bez razuma narušavaš karakter krvi i limfe, zato se ponašaš bez veze, u želji za još većim uživanjem, jer te tako tjera negativna sila psihe.
Fluidi krv i limfa stvarno u živom organizmu tijela održavaju red u radu organa, njihove funkcije, jednostavno prirodnom bio kemijom.
Moja sveprisutnost je logična i stvarno jasna misao, razum i slobodno znam sve, kada sam u nultoj točki biološke libele u tjesnacu grla. Tu prolazi krv, limfa, zrak, voda, hrana, sve između glave i tijela.
Krv i limfa skrbe stanice tijela i s njima postižu potpunu fizičku intimu ili ovisnost od materije tijela, što stvarno znači slobodu života.
Zato je važno imati čistu krvnu sliku, jer od sjaja enzima u njoj geni ostvaruju prirodno ubrzanje, bitno u informatičkom smislu razuma i jasnoće u znanju.
Kada ja uživam krv usporava zbog punjenja, čime postajem pasivno mentalan stvorenom psihom.
Sva stanja materije tijela ovise od krvne slike i imuniteta limfe. Zato ne trebam biti ovisan od nebitnih stvari, nego od sadržaja stvarno potrebnim tijelu, kao što je zrak, destilirana voda i živa hrana u njoj, a sve zbog sjaja kojim se ostvarujem u životu, prema čistoj svijetlosti izvora.
Za tijelo JA sam afirmativni subjekt, a ono samo održava inspiraciju volje koju trebam dopustiti, ako želim samo život umjesto uživanja.
Život je jednostavan i skroman, no iznad svega je sjaj u odnosu na uživanje u magli psihom.
Stvarne potrebe krvi i limfe su prirodni sjaj od izvornog zračenja sunca.
Kako?
Recimo od sjaja površine mora zadovoljan si i ne moraš ništa jesti. Ako želiš popiti morsku vodu, to već nije moguće zbog soli koja bi potpuno usporila krv i limfu.
Zato razumiješ i logično znaš potrebe organizma tijela, mudro dišeš zrak, piješ destiliranu vodu i hraniš se svim elementima iz prirode u tragovima struktura iona, a to su sokovi od svježeg voća i povrća.
Važno je da ne pokvariš prirodan karakter fluida, jer se time mijenja ljudsko ponašanje, postaješ usporen, mentalan, bez volje i samo želiš osloboditi se toga, a nisi odgovoran za red.
Krv i limfa hrane tijelo, griju ga, hlade, čiste, vode kroz život, JA samo promatram u ulozi sjaja nulte točke ili vage za precizno mjerenje vremena. Zbog toga znam sve i ne plašim se smrti, jer u životu sam slobodnom voljom po svojoj želji.
Nije logično što preskačeš logiku krvi i limfe, a umjesto toga vjeruješ u čudo, meditiraš, budiš nekakvu svijest duha u nirvani, glupiraš se jer je to u modi, a stvarno si u fizičkom tijelu od krvi i mesa.
Svaki pametan čovjek manje ili više ovisi od uživanja, čime dokazuje neljudsko ponašanje.
Prirodna ovisnost je od sjaja čiste fizičke materije, a to možeš postići prehranom i krvnom slikom.

- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.