subota, 26.09.2015.

ljepota protiv inteligencije

- revitalizirani post od 6.9.2009.
Nedavno je istraživanje otkrilo da se muškarcima u društvu lijepih žena, tj. onih koje smatraju vizualno atraktivnima i seksualno poželjnima - smanji razina inteligencije i usklađeno oslabe druge mentalne sposobnosti. Drugim riječima, znanstveno je dokazano da pobudale. Time se potvrdila stara narodna mudrost da muškarci ne mogu istovremeno misliti s dvije glave.

Prva je pomisao nakon upoznavanja s rezultatima ovog istraživanja da bi trebalo organizirati masovne kursove za lijepe žene na kojima bi im se objasnilo da muškarci nisu tako neinteligentni kako su uvjerene iz vlastitog iskustva.

Ipak, mnoge lijepe žene već odavno znaju da je tako i drago im je da je upravo tako. Njima odgovara da muškarci uz njih oglupave, pa pristanu na svašta, a inače su dovoljno pametni da mogu samostalno zarađivati, odvesti automobil automehaničaru, popraviti vodokotlić i osigurač za struju, plaćati račune na šalterima, iznijeti smeće, obračunavati se s raznim majstorima i obavljati druge korisne zadaće.






------------------------------------
TEME ZA RAZRADU: Što gubi ona koja za onoga koji NE pobudali procijeni da je pametniji, pa time i poželjniji? Kako prolaze one koje misle da su muškarci uvijek jednako glupi? Svaka je žena nekome poželjna, da li to znači da svaka kad-tad nađe svog glupana? Koliko su pametni muškarci koji se uvijek viđaju u društvu ljepotica? Zašto je evolucijski korisno da muškarci oglupave u društvu lijepih žena? Poruka za Miu Elegović, Jadranku Đokić i Aleksandru Mindoljević - nisam tako glup kako se činilo!













<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker