Dobitnici nagrada „Dani udruga 2012 - Dan otvorenih vrata“

petak , 03.08.2012.



U sklopu „Dana udruga 2012“, čiji su organizatori  Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO- ured tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva,  16. lipnja 2012. je diljem Hrvatske održana manifestacija „Dan otvorenih vrata“ u kojoj je sudjelovalo 130 udruga iz svih krajeva Hrvatske. Izvještaje organizatorima o provedenom Danu otvorenih vrata dostavilo  je 27 udruga, a  organizatori Dana udruga odabrali su 5 najuspješnijih udruga koje su zaslužile posebne nagrade za svoj trud. Prilikom odabira posebnu pozornost  obratili su načinu na koji je udruga osmislila Dan otvorenih vrata i okupila zainteresirane građane u svojoj lokalnoj zajednici, ponuđenom sadržaju, broju posjetitelja, te popraćenosti u lokalnim medijima. 


Prema odluci organizatora „Dana udruga 2012“  prvoplasiranima su proglašene novogradiška Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „POZITIVA“ i Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji "Srce" Sv. Ivan Zelina


Prvoplasirana Udruga „Pozitiva“ Nova Gradiška nagrađena je od strane organizatora „Dana udruga 2012“ namjenskim poklon-bonom ACT Printlab d.o.o. Čakovec za dizajn promotivnog materijala, a Udruga je primila i Zahvalnicu  te paket knjiga organizatora Dana udruga.


<< Arhiva >>