Tribina "Što obitelj treba znati i može učiniti u prevenciji ovisnosti"

petak , 20.02.2015.

 photo unnamed 2_zpsumv3dijy.jpg

Za ciljnu skupinu roditelja u Projektu "Partnerstvo odraslih ZA NE-ovisnost djece i mladih" u organizaciji novogradiške Udruge "Pozitiva" održana je 19. veljače tribina „Što obitelj treba znati i može učiniti u prevenciji ovisnosti?“. Tribinu za roditelje realizirala je Mira Linjaković, prof. pedagogije. Cilj tribine je edukacija roditelja djece i mladih o rizičnim i zaštitnim obiteljskim činiteljima za razvoj ovisnosti kod djece i mladih, s naglaskom na „prisutnost“ roditelja u odgoju, odgojni roditeljski stil, odnos roditelj-dijete, međusobni odnos roditelja, a posebice stav, navike i ponašanja roditelja prema sredstvima ovisnosti.
Udruga "Pozitiva" projekt provodi uz potporu i u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih.

 photo unnamed 3_zps2q4vqm5l.jpg

Udruga "Pozitiva" obilježava 8. Tjedan psihologije u Hrvatskoj

srijeda , 11.02.2015.

 photo ff9d018aae83fbc06b5feba5a75d8897_XL_zpscsy0sasy.jpg

Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja "Pozitiva" Nova Gradiška tradicionalno se i ove godine pridružuje obilježavanju Tjedna psihologije u Hrvatskoj, koji na nacionalnoj razini organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom.
U Tjednu psihologije 16.-22.veljače 2015. od 8.00 - 19.00 sati biti će otvoreno online psihološko savjetovanje na adresi ngpozitiva@gmail.com. Akciju "Adresirajte brige i probleme na psihologa" vodit će mr. Ljiljana Lukačević, specijalist kliničke psihologije.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>