Kutak Toma Jude

ponedjeljak, 25.10.2021.

Put u provaliju

Mada nam se čini da činimo velike korake naprijed. Da napredujemo u svojem razvoju. To je, zapravo, lažni previd. Mi samo propadamo iz dana u dan. Nepovratno.

P.S.

Dvije važne predaje za čovječanstvo ... Predaja o Prometeju (razumijet će te je ako proučavate gnosticizam) i predaja o Isusu (ime dano čovječanstvu) i Kristu (duhovno ime).

25.10.2021. u 22:51 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 21.10.2021.

Treba doseći krov

Maitreya je rekao ljudima: "Religija je poput ljestvi, može da se popnete na krov, ali kada ste tamo, više vam ne trebaju, možete ih dati nekom drugom."

Talibani odrubili glavu mladoj odbojkašici pa to postavili na internet da posluži kao primjer

Najgore je ako ostanete zarobljenici religije jer su vam to učinili isti oni koji su prije vas ostali zarobljenici religije. To je začaran krug propasti. Ti su došli do ljestva i zaboravili da se trebaju popeti po njima na krov.

P.S.

Ovaj svijet je zahodska školjka. Sad si predočite na kojoj razini svijesti smo sada.

21.10.2021. u 23:58 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 19.10.2021.

......

Kad sam pročitao ovo nisam imao uspjeha u tome da osmislim naslov posta. Ne mogu.

Beskućnik u Americi silovao ženu u vlaku. Putnici nisu pomogli, snimali su mobitelima

Ljudska svijest je srozana na tako niske grane. Toliko nisko, da je jedino rješenje novi početak za ljudsku vrstu, a istovremeno, to će biti spas za Zemlju.

19.10.2021. u 23:21 • 3 KomentaraPrint#

Što ako na Zemlju ...

... dolazimo sa samo jednim zadatkom, učiniti da sve razlike nestanu među nama i time postignemo potpuno jedinstvo. Ali, pritom uvijek padnemo. A da ovaj puta uspijemo?

19.10.2021. u 00:05 • 4 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 18.10.2021.

Pobjeda

.... će biti ostvarena tek kad je prije toga već osjetite i vidite ostvarenom. Ne prije. Pobjeda je vaš život. Nismo svjesni snage unutar nas samih. Ta snaga nas može uništiti ako se s njome ne možemo nositi i ako je ne razumijemo. Ili, pak, može, učiniti od nas pobjednike i činiti čuda pred našim očima.

18.10.2021. u 23:39 • 2 KomentaraPrint#

subota, 16.10.2021.

Zašto mi se diže želudac?

Od liberala. Ova njihova gay propaganda mi ide više stvarno na onu stvar.

Jelena Veljača: Kad će se James Bond i Batman deklarirati kao gayevi

Jesi li hetero, homo, biseksualan, koga briga? Ali, ako ne vidiš da je na djelu pumpanje ideje o tome da je homo in, onda si sljepac. Čemu? Ako želiš biti homo, hetero, biseksualan, nebinaran, budi. Ako želiš bit, na koncu, stolica, budi. Ali, ne nameći mi to. Čuo sam te jednom. Ne trebaš vikati, nepotrebno, ponovno.

16.10.2021. u 23:30 • 65 KomentaraPrint#

Vrijeme je da se to prihvati kao normalno.

PROGOVORIO KAPETAN POSTROJENJA / Golemi NLO ugasio je deset nuklearnih projektila SAD-a, u utorak slijedi konferencija za medije!

Nije to bilo tko, već tada kapetan postrojenja.

Oznake: NLO

16.10.2021. u 21:02 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.10.2021.

Religije su rak za ljudsku duhovnost

Karl Marx je za religiju ustvrdio da je opijum za mase. Djelom je bio u pravu. Ne da je opijum za ljude, nego najveće zlo za čovjeka. Religija udara na duh unutar čovjeka i polagano ga ubija. Isus je bio netko tko je shvatio što je religija. Kad su ljudi odani religiji krenuli s kamenjem na prostitutku, jer im je religija nalagala da ju kamenuju do smrti, on je stao između nje i rulje opijene religijom. I razoružao ih je njihovim oružjem, istovremeno ih oslobađajući duhovno, a da toga oni nisu bili svjesni u tom trenutku. Rekao im je, tko od vas je bez grijeha, neka baci kamen na ženu. Nitko se nije usudio to učiniti.

Nažalost, Isus tijelom nije prisutan u svijetu pa da stane između djevojčice iz videa i razularene religijske rulje. A nema hrabrog nijednog čovjeka koji bi stao u obranu čovjeka. U obranu ljudskog duha od zla zvanog religija.

Djevojčicu u Nigeriji učitelji tukli jer je pila alkohol, otac gledao

Dapače, roditelji, dobrano oboljeli od bolesti zvane religija, to su s odobravanjem promatrali. Nema goreg od mrtva duha i ispranog mozga. To je ljudski mrtvac. A za takve vrijedi:

''Reče mu: "Pusti neka mrtvi pokapaju svoje mrtve, a ti idi i navješćuj kraljevstvo Božje.", Luka, 9,60

P.S.



Komentar ispod videa:

"For 4 minutes, the world inside that train was a perfect world"

Dakle, oko četiri minute je potrebno da promijenimo svijet. Promjena je vibracija, a vibracija dolazi iznutra. Sve kreće od nas. Svatko od nas je pritom bitan. Svi smo kotačići promjene, ako to želimo biti i kad budemo sinkronizirani, tad ćemo ovaj svijet učiniti boljim mjestom.

14.10.2021. u 21:28 • 18 KomentaraPrint#

Što nas određuje?

Tromost ili aktivnost. U prvom slučaju ćeš biti bljutav. U drugom slučaju bit ćeš ti. Takav kakav jesi. To moraš biti Ti. Tromost je vezana za ovaj svijet.

14.10.2021. u 00:26 • 19 KomentaraPrint#

utorak, 12.10.2021.

Vrijeme kad je glazba bila prožeta duhom ....



Nekako mi se čini da kroz glazbu možemo pratiti pad ljudske svijesti.



12.10.2021. u 22:15 • 25 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.10.2021.

Veliki reset

Kineski avioni lete oko Tajvana, kineski vođa najavljuje ujedinjenje. Slijedi li rat?

Jeste li spremni duhom?

P.S.

Možete li zamisliti vaš svijet u pepelu? Svijet koji je nestao pred vašim očima. Sve pogodnosti koje ste imali danas, sutra će nestati. Sloboda? To će vam biti nepoznanica. Kao da nikad nije bila dio vas. Shvaćate li kakav svijet vam dolazi?

Ljudska vrsta je umom pripremeljena na svijet nakon "katastrofe". Možete li razumijeti "igru"?

11.10.2021. u 21:23 • 10 KomentaraPrint#

subota, 09.10.2021.

Zabluda

Čitam i ne vjerujem.

DAVOR BERNARDIĆ Prvi intervju izbačenog predsjednika: ‘Grbin će uskoro biti prošlost za SDP‘

Taj čovjek još uvijek nije shvatio da je on odavno prošlost SDP-a. Nažalost, povukao je još sedam zastupnika iz reda SDP-a sa sobom ( koji su bili samo opomenuti), a oni još uvijek nisu svjesni što su napravili. Tako slijepo vjerovati ovom neuspješnom političaru. Za ne povjerovati.

Bilo bi najbolje da ubrzo dođe do nužnih promjena u SDP-u. Tada za novu stranku ne bi bilo potrebe


Promjene na bolje su se dogodile. SDP je čvrst. A vi si osnivajte novu stranku.

Oznake: SDP

09.10.2021. u 22:11 • 29 KomentaraPrint#

petak, 08.10.2021.

Razlazi su normalni. Nisu drama.

Čitam bombastični naslov internetskog članka:

SUMRAK SOCIJALDEMOKRACIJE / Analitičar: 'SDP je opasan za čitavu političku scenu, ovo je produženo samoubojstvo'; Javili se i izbačeni: 'Nisam uzalud rekao da je on tiranin'

Prvo sam pomislio da se priča na jednom višem, europskom nivou, kako će ovo što se događalo u SDP-u Hrvatske dovesti do sumraka socijaldemokracije općenito. A zapravo, riječ je o jednom političkom razlazu koji je, istina, trajao predugo. Taj se razlaz trebao dogoditi još prije godinu i pol dana, nakon po SDP šokantnih parlamentarnih izbora kad se u Saboru suprotstavio novom predsjedniku SDP-a, Peđi Grbinu, bivši predsjednik stranke, Bernardić. Osokoljen ne znam čime, sigurno ne sramotnim debatama sa sadašnjim premijerom Plenkovićem, kojih su se valjda većina esdepeovaca sramili gledajući ih. Tad su trebali letjeti. No, dobro.

Sad ćemo malo o tezi da je aktualni predsjednik SDP-a, ni više, ni manje, tiranin. Da je tiranin sve bi ih sam izbacio, bez da je o tome svoje mišljenje i sud dalo Predsjedništvo stranke i Glavni odbor. Ne, aktualni predsjednik je prvo razgovarao sa „buntovnicima“. Onda, kad je vidio da razgovor nema smisla, dobio je podršku Predsjedništva (uvjerljivo), i, na koncu, Glavnog odbora stranke (uvjerljivo), i to ne za izbacivanje, već da se provede odluka da bivši esdepeovci ne mogu biti članovi kluba SDP-a u Saboru. Demokratski. Čisto. No, tada je krenula „paljba“ tih „buntovnika“ po aktualnom predsjedniku i po vodstvu stranke. Što je trebalo napraviti? Pljeskati im? Ne. Trebalo je, i to je napravljeno, izbaciti ih iz SDP-a. Ostali, koji su opomenuti, sami su otišli. I gdje je tu sumrak socijaldemokracije?

Normalan politički razlaz stranke i jedne frakcije unutar nje koju najbolje oslikava bivši predsjednik SDP-a Bernardić i ono letenje papira i zvuk istog na debati s tada predsjednikom HDZ-a, Andrejom Plenkovićem. Umjesto da su se nazvali „Klub socijaldemokrata“, bolje da su se nazvali „Klub ljubitelja papira“.




Oznake: SDP, politički razlaz

08.10.2021. u 19:46 • 1 KomentaraPrint#

Dobar ulov

Sasvim slučajno snimili nešto zanimljivo.

ISTINA JE OKO NAS / Tražili drogu, zatekli NLO! Amerikanci napokon objavili što je njihov nadzorni zrakoplov snimio u Arizoni

;-))))

08.10.2021. u 17:54 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 07.10.2021.

SDP je danas prodisao

Odoše 14 veličanstvenih prevođenih vođom za kojeg bi očekivao da će citirati Marxa ili Engelsa, ali on citirao za oproštaj, ni više, ni manje, Isusa. Pa još jednom, drugarice i drugovi, adio......

Oznake: SDP

07.10.2021. u 22:03 • 16 KomentaraPrint#

Raskol SDP-a je potreban

Manjina koja se predstavlja većinom (samo u Saboru jer ih je tamo lansirao jedan nesposoban političar) je pretjerala. Sad im samo treba pokazati izlazna vrata.

07.10.2021. u 00:15 • 3 KomentaraPrint#

utorak, 05.10.2021.

Uvijek će se svesti na to koliko ste spremni prijeći granicu

''SLUČAJ ROSWELL / 'Einstein je vidio izvanzemaljce, a proučavao je i njihova tijela': Asistentica slavnog fizičara objavila detalje 'tajnog putovanja'''

Kad odlučite prijeći granicu, reći će vam, nemoj, to je okultizam. No, ako imaš snage u sebi, napravit ćeš to. I vidjet ćeš to. Neki će reći, to su demoni. Neki će reći, to su anđeli. A neki će, pak, reći da su izvanzemaljci. Na tebi je kako ćeš to sebi objasnit.

05.10.2021. u 22:06 • 5 KomentaraPrint#

A što kad?

Šok je nastao kad su društvene mreže prestale radit. Strašno nešto. No, što kad u jednom trenutku nestane struja i svijet bude vraćen u srednji vijek?

05.10.2021. u 21:44 • 4 KomentaraPrint#

nedjelja, 03.10.2021.

Spoznaj samog sebe

Najvažniji cilj neprijatelja ljudskog roda je bio i ostao, odvojiti čovjeka od Boga. I u tome su uspjeli. I nije im bio težak zadatak. U tome su im najviše pomogli ljudski svećenici svih vrsta i vjera. Ljudi su tražili i traže Boga u hladnim zidinama bogomolja različitih religija. No, ljudsko tijelo je hram Božji i to smo zaboravili. Tražimo Boga vani, a On je cijelo vrijeme unutar nas.

Jednom prilikom Sai Baba je napisao da je na križu čovjek imena Isus ( ime dano svijetu, a Krist mu je duhovna titula) pobijedio svoj ego. Onog trenutka kad je oprostio svojim krvnicima. Onog trenutka kad je sebe dao za čovječanstvo.

Bog je uvijek uz čovjeka, ma koliko gluh bio za Njega.

03.10.2021. u 22:49 • 8 KomentaraPrint#

subota, 02.10.2021.

"Nasciturus pro iam nato habetur quotiens de commodis eius agitur "

U prijevodu:

Začeto, a nerođeno dijete, smatra se rođenim ako se radi o njegovim pravima.

Deseci tisuća ljudi diljem SAD-a marširaju za pravo na abortus

A nema većeg prava od onog na život! U starom Rimu su smatrali zametak u utrobi majke, kad su njegova prava u pitanju, već rođenim djetetom. Danas, mi moderni ljudi poništavamo pravo na život, začetom, ali još ne rođenom djetetu. Dakle, začet je život. Tko može odlučiti da prekine taj život? Da li je to stvar izbora? Majke? Jest. Njoj na grijeh. Ali, ako pristanemo na to, jesmo li suučesnici u ubijanju života?

Šta ne stoji u Starom Zavjetu, kad se Bog obraća proroku, znadoh te još prije nego si ušao u utrobu majke. Život nije tijelo. Život pokreće tijelo. Ono što je pokrenulo materijalnu stvar što zovemo zametak, to je život.

Želiš se seksati? Učini to sigurno. Imaš sredstva za zaštitu koliko želiš. No, ako se zaigraš, gdje ti je odgovornost? Gdje ti je odgovornost? Odgovornost ti je prije prava na izbor. Život je važniji od prava na izbor.

02.10.2021. u 23:13 • 17 KomentaraPrint#

petak, 01.10.2021.

Promjena

"Odlučite da ćete od danas vidjeti samo dobro u drugima i razvijati dobro u sebi. To je najbolja duhovna disciplina." - Sai Baba

Kad je Isus bio razapet na drvo, u onoj agoniji od bola, što je on učinio promatrajući svećenike i svjetinu ispod sebe? .... Vidio je ono dobro u njima, isto ono za koje su oni bili slijepi vidjeti u sebi i oko njih. I prije nego je izdahnuo, oprostio im je u srcu što su ga pribili na drvo. Zatražio je oprost za njih kod Oca.

Možete li shvatiti tu ljubav?

01.10.2021. u 22:01 • 16 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2021 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lipanj 2024 (6)
Svibanj 2024 (16)
Travanj 2024 (14)
Ožujak 2024 (12)
Veljača 2024 (10)
Siječanj 2024 (16)
Prosinac 2023 (13)
Studeni 2023 (18)
Listopad 2023 (31)
Rujan 2023 (29)
Kolovoz 2023 (7)
Srpanj 2023 (27)
Lipanj 2023 (33)
Svibanj 2023 (24)
Travanj 2023 (15)
Ožujak 2023 (9)
Veljača 2023 (15)
Siječanj 2023 (13)
Prosinac 2022 (10)
Studeni 2022 (9)
Listopad 2022 (16)
Rujan 2022 (12)
Kolovoz 2022 (5)
Srpanj 2022 (4)
Lipanj 2022 (11)
Svibanj 2022 (4)
Veljača 2022 (9)
Siječanj 2022 (10)
Prosinac 2021 (17)
Studeni 2021 (15)
Listopad 2021 (21)
Rujan 2021 (21)
Veljača 2021 (1)
Kolovoz 2020 (2)
Lipanj 2020 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

paranormalno, nlo, politika, duhovnost

blog.hr

kejtoo

Rose Ocean

Bosonoga Vjeverica

TEMPORARY FILES

WORLD OF A DREAMCATCHER


Linkovi

free web counter


“Ne ovisite o posuđenom znanju. To vas samo opterećuje, čini vas teškim, veže vas u lance, zarobljuje riječima, pa potpuno zaboravljate svoja krila i cijelo nebo koje je vaše. Ali okovani u lance religija i crkava i svetih pisama ne možete letjeti preko sunca u daleko plavo nebo; ne možete postati jedno sa svemirom.” - Osho

“Nesavršenstvo nije negacija savršenstva; konačnost ne poriče beskonačnost. To se samo cjelina iskazuje u dijelovima, to se beskraj otkriva u granicama.” Rabindranath Tagore

"Ljubav je jedna. Ako je prava, ona nadilazi kastu, boju kože i vjeroispovijest." Sathya Sai Baba

"Cijeli je svijet jedno jedino stablo i razne zemlje njegove su grane. Korijen mu je Bog, ljudska su bića cvjetovi, sreća je plod, a u tom plodu samospoznaja je slatki sok." Sathya Sai Baba

“Čovjek je uvijek sam.” Hegel

“Kako bih želio da je mudrost stvar koja teče iz jednog plovila koje je puno u drugo koje je prazno.” Sokrat