Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thelightoftheuniverse

Marketing

Religije su rak za ljudsku duhovnost

Karl Marx je za religiju ustvrdio da je opijum za mase. Djelom je bio u pravu. Ne da je opijum za ljude, nego najveće zlo za čovjeka. Religija udara na duh unutar čovjeka i polagano ga ubija. Isus je bio netko tko je shvatio što je religija. Kad su ljudi odani religiji krenuli s kamenjem na prostitutku, jer im je religija nalagala da ju kamenuju do smrti, on je stao između nje i rulje opijene religijom. I razoružao ih je njihovim oružjem, istovremeno ih oslobađajući duhovno, a da toga oni nisu bili svjesni u tom trenutku. Rekao im je, tko od vas je bez grijeha, neka baci kamen na ženu. Nitko se nije usudio to učiniti.

Nažalost, Isus tijelom nije prisutan u svijetu pa da stane između djevojčice iz videa i razularene religijske rulje. A nema hrabrog nijednog čovjeka koji bi stao u obranu čovjeka. U obranu ljudskog duha od zla zvanog religija.

Djevojčicu u Nigeriji učitelji tukli jer je pila alkohol, otac gledao

Dapače, roditelji, dobrano oboljeli od bolesti zvane religija, to su s odobravanjem promatrali. Nema goreg od mrtva duha i ispranog mozga. To je ljudski mrtvac. A za takve vrijedi:

''Reče mu: "Pusti neka mrtvi pokapaju svoje mrtve, a ti idi i navješćuj kraljevstvo Božje.", Luka, 9,60

P.S.



Komentar ispod videa:

"For 4 minutes, the world inside that train was a perfect world"

Dakle, oko četiri minute je potrebno da promijenimo svijet. Promjena je vibracija, a vibracija dolazi iznutra. Sve kreće od nas. Svatko od nas je pritom bitan. Svi smo kotačići promjene, ako to želimo biti i kad budemo sinkronizirani, tad ćemo ovaj svijet učiniti boljim mjestom.



Post je objavljen 14.10.2021. u 21:28 sati.