Albumi

21 prosinac 2023

Lijepo je biti ko pjesma i stih prozor u život blag i tih. Gledam slike okrećem film, koliko trenutaka sitnica a čini svakog rumena lica uz osmijeh ptica. Dušu veseli a srce zatreperi. Slike pune priče, bez kojih ne bi imalo smisla biti živo biće. Toliko topline starih slika, mladih dana iscrta te puno toga i ponos što si dio tog svita malog a velikoga. Ljubav od početka a već puno toga koliko onih koji su ostavili trag, nekih više nema ali oni su urezani duboko u beskraju srca i ostala je uspomena. Koliko toga si prošao, koliko toga kroz druge dobio, koliko te život isklesao i pamti se puno sitnica jer ostaju srca, duša i puno raznih lica. Bilo je jednostavnije ali drugačije vrijeme. Život iskušenja ali i bitki put kroz more za naći prave struje za koje da se ljudi love. Nije uvijek u tom moru lako jer pomješa život karte samo tako. Ali sve se to vodi uz bonacu, buru i prema otvorenom moru ka slobodi. Zato, dok se vraćam u ta vremena, uzdahnem uz sjetu i puno onog što je ŽIVOT ko sjena u moru uspomena
i neka lijepa kao u priči dok listam lovim trenutke i srce lovi sve životne kutke. Svako malo pobjegnem u slike.. doživim te trenutke utisnute u godine mlade tj stare a vječne dane koje ostaju neispričane stranice... Osjećaj ga odaje.

Oznake: #gledajući slike, ljubav, obitelj, postojanje, puno raznolikosti, itd

Prema suncu:))

24 studeni 2023

IMG-20220302-121140-580

20191204-160722

IMG-20230518-WA0000


IMG-20201126-154106-723

IMG-20230712-170415-618

Moje **fotos:))

Igra sunca u fotki,
gledamo se i lovimo
nove kadrove zajedno
stvorimo. Uživam u boji,
brzo me ona osvoji...*!*

Oznake: #prema suncu, igra fotki, itd

My day

27 kolovoz 2023

rođendan.. RoĐeNdan *!* i stranicu pišem novu, u neku drugu boju. Okrećem broj i biram pjesmu svoju. Šareno u danu svom boje znaš ako me poznaš.. a one vesele već plešu one druge duboko spavaju njih neću. Poput svjetla sunca ili nekog sjaj to
je jedna više od jučer da bude bolja kao u stripu nekog heroja. Sirena u zalasku priča je moja.. naći ćeš me na horizontu u sutonu boja. Tirkizna ljepota me odaje ona još uvijek u meni traje.. uranjam u moje nove slavim svoje s više slobode. 4. desetljeće polako teče a što reći malo smo si stariji.. a i veći hihi.. Sretan mi ročkaš... do novih postova.. uvijek takva poput mora nikad jednolična a uvijek svoja.. uzburkana, nekad s pokojim valom a nekad bonaca koja voli svoj mir. Takva sam luckasto, lipo, sve maštovito i moje.. raznoliko s vedre strane, nježno poput ruže tek ubrane..
Big PoZdraV od mene u mom danu..:DDD

I skoro 1000-ti post.. a toliko emocija, mojih ideja, mašta, priče i poezije koja mi na srcu sjela.. i uz krilo traži gdje će se pronaći.. tu će jedan svoj biti za 1000-ti naznačiti..:)))

Oznake: #my day, #Ročkaš, Ljetni, itd

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.