I DANAS SI MOJA TEMA...

22.12.2016.slika: digital artist

napisano 5.4.2004., a na iskrica weblog stavljeno 15.03.2007. u 18:15h pod naslovom "PROZRAČNO I MEKANO" iz 1. zbirke “SJENA DUŠE”

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=159978

i na portalu Magicus:

24.7.2009.
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=26975

13.7.2011.
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=65284

Dok je tama umirala, a jutro se rađalo u plavim daljinama, srce je opet preuzelo uobičajen ritam sata i pokazalo se kao nepogrešivi vodič kroz neobjašnjene staze gdje će me danas odvesti.

Proučavam oblik današnjeg dana i ne vidim ništa, ništa što bi mi dozvalo osmijeh na usne, obična subota, pomalo smušena, pomalo bahata, jer nastupa uvijek šesta u nizu.

Izmiče mi spoznaja o tebi, gubiš se negdje... sve teže pratim tvoje tragove, a kao i svih ovih dana i danas si moja tema, uvijek si moja tema, pratim iz daljine tvoja buđenja i snove, slušam u blizini kako ti srce ravnomjerno priča o danima kad si bježao iz svog pustinjačkog stana u stare knjige simbola i tražio se u mreži nesuvislih riječi i gluhih noći.

Sagorijevam polako, mir dolazi kroz moje trepavice u ove oči i zaustavlja se, lebdi oko čela, ... da... još si uvijek ti samo moja tema
.


http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7889-28-9 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

napiši nešto, ako želiš: (22) * ispiši * #


Copyright@2005. - 2021. /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.