HLADNA VEČER

25.12.2016.


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano22.11.2008. u 20:27h | a iz 1. zbirke “SJENA DUŠE”

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=275910

i 7.6.2011. objavljeno na portalu Magicus

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php/mp3/T/tekst.php?id=63745

Iz mene progovara Zemljanka, stanovnica ove lijepe planete, planete smijeha i srca, u lutanjima bez kraja i beskraja, a ovo malo duše, koja zauzima svoje mjesto na plavoj planeti, pri prvom pogledu vraća me na svoj početak.

U hladnom dnu besmisla slobodni smo u igri života, bez zatamnjenog sjaja u očima, bez astralnog glasa u duši, svijet se podijelio na dobre i loše, na vječnost i trenutak, a hladan zrak mi presijeca dah ove večeri, vodeći me kroz suho lišće na putu prema toplom domu gdje me čekaš ti gdje ostaju samo tišina i ljubav.

Svijet se uvijek dijelio na dobre i loše, a mene će pokriti tamna krila noći, odvesti u san, plovim opet dubinama duše, tim neprekidnim putevima snova i zastala sam pred tvojim plavim pogledom žureći prema toplom domu, gdje me čekaš ti.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7889-28-9
Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.



napiši nešto, ako želiš: (20) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.