ZNAKOVI PORED PUTA

23.07.2016.



slika: digital art

Dogode se tako trenuci kad izloženi vjetru tražimo tišinu kišne večeri, a iz leda se otapa trenutak pa u čaši stvara slike dalekih puteva koji čekaju.

Dobar ukus ima ova večer, obojena riječima, zamagljena ljubavlju i usklađena pokretima, dok iz urbane vreve dolazim na plamen svijeće izlažući mu svoje srce i najdublje kutke duše.

Dogodi se tako, da plamen svijeće dočara put prema snu, dogodi se tako i da se raspetlja taj čudan san kojeg pokušavam odgonetnuti već pola života, a kad mir nastanjuje nečije srce, nema loših glasnika ni znakova na putu.

Ja i san… neodgonetnuti san, prepun tajnih šifri i prebogatih misli, mostovi između svjetova su uvijek spojeni, ako slijedimo one dobre znakove na putu, inače je puno loših smjerokaza.

Sa mjerom ću zapaliti život na nebu pa neka gori, umjesto najsjajnije zvijezde, a ja sam samo nijemi svjedok tajne koja ima krasan naziv – život.


napisano 17.10.2008. u 19:38h na portalu Iskrica weblog, a iz 1. zbirke "Sjena duše"
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=267883




http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=34229

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=69085

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

napiši nešto, ako želiš: (17) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.