Over & Out

21 kolovoz 2006


Uzimam godišnji od svega...

samo ne od njega.

Over & Out

Moj stari protivnik

15 kolovoz 2006

Prošla su tri tjedna od kada smo razdvojeni, a imam osjećaj da su prošle godine. Toliko misli i riječi na dan posvećeno je samo Ratniku svjetlosti.Toliko osjećaja i snova mu poklanjam. Ali vapim za dodirom.

Moram još čekati. Mrzim čekanje. Pogotovo mrzim čekanje na njega. Zaslužio je svaku sekundu, ali jako jako jako bih lagala kad bih rekla da mi nije teško. Užasno mi je. I gledam slike i čitam poruke, ali ne pomažu. Trebam njegov dodir. Sve njegove riječi umire me samo na trenutak, a kada završimo razgovor, opet me hvala neopisiva tuga. Jako mi nedostaje. Toliko da boli.

Sva bol je vrijedna za tebe. Svaka tužna misao zamijenit će se sretnom kada opet budeš pored mene.

Opet vodim rat s vremenom, ali ovaj put znam da vrijedi. Opet vodim rat s daljinom, ali ovaj put će doći nagrada u obliku tebe.

I sve ti priznajem... ali... ne mogu ti priznati da me opet zaokupljaju misli „Zašto sam krenula u ovo?“ Ne, nisam razočarana zbog toga. Nisam niti pogriješila. To je moja stara priroda, moj karakter, moj stari strah, moje misli koje igraju protiv mene. Pitam se zašto sam pristala na to kada znam da daljina nikako nije protivnik kojem se mogu dostojno suprotstaviti. Ubija me daljina. Ubija me razdvojenost, ali to ti ne mogu priznati. Neću da patiš još više. To mogu priznati samo sebi.

Znam da ćemo ubrzo biti zajedno i to mi daje snage. Do tada treba proći još neko vrijeme. Valjda ću ga bolje podnositi. Valjda. Možda će biti i gore, ali neću se dati. Ne ovaj put. I može me ta razdvojenost gristi, no ovaj put ću trpjeti. Trpjeti ću svaki ugriz, svaku bol koja prođe kroz moje tijelo i svaku glupu misao koja mi prođe kroz glavu. Samo zbog tebe ću trpjeti.

Želim te...
Tebam te...
Volim te...

Život kao na filmu

09 kolovoz 2006

Još ne vjerujem da se takve stvari meni događaju. Još ne vjerujem da je naišla osoba koja je baš kao osoba zamišljena u mojim mislima davno, davno.
Znate ono, čekamo princa na bijelom konju. Pa kroz život nailazili samo konji. I već sam se bila pomirila s time da je ta priča o prinčevima zaista samo u bajci. E pa nije. Meni je uletio princ.
Čekam da se probudim i vratim u stvarnost. Nevjerojatno je to preklapanje zvijezda, sudbine, čega kod hoćete što se odvijalo u zadnje vrijeme, a dovelo do ovoga što imam sada.
Puno je spletova okolnosti koje nam idu na ruku. Nevjerojatno! Uz sve isplanirano ranije, dok nisam imala niti najluđu ideju da će me ovakvo nešto dočekati negdje u životu, svi planovi, moji i njegovi, su se toliko izmijenili, a krivac je posao, da smo se preklopili i uspjet ćemo provesti nekoliko dana zajedno. Prvi puta da je gužva na poslu dobrodošla.
Još nevjerojatnije je to da ćemo se na službenim putovanjima uspjeti naći u isto vrijeme u istom gradu. Netko gore zaista brine o tome da se vidimo. Netko gore zaista brine o tome da budemo zajedno. Osim nas dvoje :).

Ma živim život kao na filmu. Onakvom gdje se sve odvija baš kako treba.

Koliko daš, toliko ćeš dobiti

02 kolovoz 2006

Već i vrapci na grani znaju da sam ja jako zatvorena i rezervirana kada treba izraziti osjećaje. Moja Ratnik svjetlosti rekao mi je „Ako ljubav daš, ljubav ćeš i dobiti.“
Isprobala sam taj novi recept. Otvorila sam se iako nije bilo lako. Moj prijatelj je proveo jako puno vremena razgovarajući sa mnom i otvarajući mi oči. Kvragu, morala sam riskirati da se potpuno otvorim prema Ratniku, ali rizik sam prihvatila svjesno. Nisam požalila. A bila sam spreman i na najgore. Najgore se nije dogodilo. Dogodilo se najbolje.
Kao što predivna pjesma kaže...

Tell him
Tell him that the sun and moon
Rise in his eyes
Reach out to him
And whisper
Tender words so soft and sweet
Hold him close to feel his heart beat
Love will be the gift you give yourself


Jesam li ja sama sebi poklonila ljubav? Da li mi je on poklonio ljubav? Nije uopće bitno. Ja sam otvorena knjiga sa svojim osjećajima, njega to čini sretnim, on mene čini sretnom i stvorio se začarani krug sreće. Krug je savršeni oblik. Ja imam savršenu vezu.

Nismo mulci, nismo bez iskustva, nismo bez stavova, nismo bez znanja što želimo. Ne treba proći par godina da bih znala jel' to TO.

Dala sam ljubav, dobila sam Ljubav. Baš kao što je rekao...
U najvažnijoj stvari nije me iznevjerio.... vjerujem mu beskrajno...


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>