Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Život kao na filmu

Još ne vjerujem da se takve stvari meni događaju. Još ne vjerujem da je naišla osoba koja je baš kao osoba zamišljena u mojim mislima davno, davno.
Znate ono, čekamo princa na bijelom konju. Pa kroz život nailazili samo konji. I već sam se bila pomirila s time da je ta priča o prinčevima zaista samo u bajci. E pa nije. Meni je uletio princ.
Čekam da se probudim i vratim u stvarnost. Nevjerojatno je to preklapanje zvijezda, sudbine, čega kod hoćete što se odvijalo u zadnje vrijeme, a dovelo do ovoga što imam sada.
Puno je spletova okolnosti koje nam idu na ruku. Nevjerojatno! Uz sve isplanirano ranije, dok nisam imala niti najluđu ideju da će me ovakvo nešto dočekati negdje u životu, svi planovi, moji i njegovi, su se toliko izmijenili, a krivac je posao, da smo se preklopili i uspjet ćemo provesti nekoliko dana zajedno. Prvi puta da je gužva na poslu dobrodošla.
Još nevjerojatnije je to da ćemo se na službenim putovanjima uspjeti naći u isto vrijeme u istom gradu. Netko gore zaista brine o tome da se vidimo. Netko gore zaista brine o tome da budemo zajedno. Osim nas dvoje :).

Ma živim život kao na filmu. Onakvom gdje se sve odvija baš kako treba.



Post je objavljen 09.08.2006. u 08:22 sati.