Plastično je fantastično

petak, 08.03.2013.

Naši plastičari - Muraplast

MURAPLAST d.o.o. sa sjedištem u Kotoribi je privatna tvrtka za preradu plastične mase (plastomera).

Poduzeće je 1989. godine započeo svoju djelatnost u okviru zanatske radnje. Od 1994. godine posluje kao društvo s ograničenom odgovornošću s nazivom MURAPLAST d.o.o.. Brzi razvoj poduzeća sa stopom od 15-30% godišnje zadržan je do danas.




MURAPLAST je vodeći i najmodernije opremljen proizvođač polietilenskih filmova u Republici Hrvatskoj. Raspolaže sa 15.000 tona godišnjeg preradbenog kapaciteta, četiri proizvodne hale sa 8.600 m˛ proizvodnog i skladišnog prostora, te više od 140 djelatnika.

Širokom paletom svojih proizvoda snabdijeva industriju i široku potrošnju na domaćem, ali i stranom tržištu koje iznosi preko 75 % s tendencijom rasta.

Osnovni proizvod je ekstrudirani polietilenski crijevni film, koji ovisno o zahtjevima kupaca može biti monoslojni i troslojni, različitih debljina i širina, obojeni i neobojeni, sa tiskom, te specifičnim mehaničkim, toplinskim i drugim karakteristikama. Uglavnom se koristi za izradu ambalaže u prehrambenoj i ostalim industrijskim granama. Detaljnije.

MURAPLAST također proizvodi industrijske vreće, kao i veliki asortiman trgovačkih vrećica različitih izvedbi ručke za nošenje (ojačana , fleksibilna), te ostale proizvode slične namjene.

MURAPLAST ima vlastitu reciklažu te reciklira sav vlastiti polietilenski industrijski otpad.




Web stranica: Muraplast



- 19:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #