Imamo premijerku!

02 srpanj 2009

Ne razumijem otkud ovolika frka i pljuvanja po budućoj nam premijerki?!
Ajmo objektivno, gospođa je pametna, školovana, elokventna, stručna u nizu područja, uporna, radišna i odana svojim idejama.
Dobro ajde, premijerka je postala zaobilaznim putem, dobivši vlast u nasljeđe. Da je to barem neko nasljeđe pa da nam je svima čast što ga je dobila, nego ovakvo nasljeđe koje bih svatko normalan odbio uz „Ne, hvala, ni drugi put.“
Ne vjerujem čak ni da je to lakši način od izlaska na izbore. Ja ne bih gutala ta govna kojih se ona nagutala u proteklih 10 godina od ovog sebeljubiva Grmalja ili pokojnog Gargamela ni pet minuta, a da ne spomenem ostale likove s kojima je godinama sjedila za okruglim stolom. Dajte si zamislite sjednice s jednim Kalmetom, Milinovićem i Šukerom ili ne daj Bože ručak s njima, jebate, ja bih pobjegla glavom bez obzira. Ili da se sretnete s Hebrangom u jednom od uskih saborskih hodnika?! Pa meni bi se jajnici otkoturali niz stube od straha.
I tako godinama... kad god je sranje, ajmo Jadranka, potegni nas iz govana. Zašto je onda čudno ovo sada? I ti kaoti nabrzinu skupljeni potpisi podrške? Pa sami HDZovci ne bi inače glasali za ženu da situacija nije takva kakva jest - situacija u državi skoro ista kao devedesetih, koalicijska vlada nesposobna, treba je održat prividno funkcionalnom, nema više varanja i izvlačenja na loše nasljeđe komunizma ili Račanove vlade, nezaposlenost raste, turizma praktički nema, BDP u minusu više nego ja, što je koma, zaduženost nikad veća, a čak nas i vanjski neprijatelji ponovno napadaju sa svih strana.
Tako čega se mogla prihvatiti samo žena, najiskrenije to mislim, dovoljno luda, dovoljno odana i dovoljno mazohistična za tako nešto unaprijed osuđeno na propast. Ako izdrži do mog rođendana (vaga sam), svaka joj čast.
Nije mi jasno zašto čak ni feministkinje ne staju u njezinu obranu. Pa nije li ovo situacija za koju su se borile od stoljeća sedmog? Žena premijerka, juhuuuuuuuuuu, žena šefica stranke, jeeeeeeeeeeee, desne stranke, isusemojbožeeeeeeeeee!
Ajmo žene, podržimo Jadranku! I meni je tata kupio auto, stric ostavio svoje stripove a bivši dečko ostavio trihomonas, pa nije sramota što je njoj Ivo ostavio državu.

Premijerka