Komentari

partizana.blog.hr

Dodaj komentar (71)

Marketing


  • missillusion

    Možda zato što je ta žena u predsjedničkoj kampanji pokazala svoje jasne stavove o ženama, (čisto recimo zalažući se za ukidanje slobode izbora o pobačaju, kojeg ne pravdam, ali bilo je strašno čuti od jedne žene takav kategoričan stav, ja sam se samo zbog toga nadala da nam država neće pasti u ruke takvoj, to je okrutno!) , jer je pokazala svojim govorom i stavom da je okej što je ona samohrana majka i žena s karijerom , ali nije posve okej ako su to ostale žene iz naroda, što nije znala bez konzultacija s Ivom iznijeti pošten intervju , (sjećam se scene u kojoj je otišla umalo pred novinarima, skoro briznuvši u plač da je nisu njezini vratili da se sabere i nastavi), što je jasno pokazala naspram tolike osjetljivosti određenu bešćutnost prema braniteljskoj problematici( moj susjed se ubio jer ga gospođa nije imala sluha saslušati) , ali je zato tipično hadezeovski teatralno pokazivala interes.
    Možda je zbog sveg navedenog mogla izdržati kave , sastanke, susrete sa svojim muškim kolegama jer je ona isti sadržaj samo u ženskom pakiranju. To što je netko žena ne znači da je time zaslužio priliku. Isto tako je i s muškarcima. Bilo bi zaista bedasto da se konsolidiramo po rodnom identitetu. Mene podilazi jeza od žena poput nje. RAdije biram prave muške šoviniste, nego patetične ženske šoviniste. To donekle mogu shvatiti. Iako nikad opravdati.

    Eto, to je moj razlog. U tuđe ne ulazim i ne znam.

    avatar

    02.07.2009. (17:23)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Hvala ti, Miss :).

    avatar

    02.07.2009. (17:32)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    molim???????????? pa zena jednostavno nije dovoljno pametna za ovaj posao. mislim da je sanader namjerno napravio isto sto i tony blair prije koju godinicu, odstupivsi i ostavivsi u naslijedje premijerski stolac gordonu brownu. nije ni on bas neki izbor ali eto, raja to pusi. tako se sanader valjda nada da ce i nasa raja pristati na jadranku, kao na neko manje zlo a opet - hdz :D

    avatar

    02.07.2009. (18:25)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Fala, Mare!

    avatar

    02.07.2009. (18:26)    -   -   -   -  

  • Ribac

    ti podržavaš čelong hadezeovca... pasćuunesvijest

    avatar

    02.07.2009. (18:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    problem je u tome što je lopina ko i ostala bagra, nismo ju htjeli za predjsenicu kad je izljetala iz paštete a vidi sad premjerka iako ajde dobro mogli smo proči gore jer kad pomislim na Hebranga kruli mi u želucu i moram na wc

    avatar

    02.07.2009. (19:03)    -   -   -   -  

  • Klađenje s vizijom

    Kako bi ikome moglo biti drago što će nas voditi kuč*a koja je svoju političku karijeru izgradila na patnji branitelja??????????

    avatar

    02.07.2009. (19:31)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Vjeruje li ti da je Suzana zaista lezba? Ja ne vjerujem ...

    avatar

    02.07.2009. (20:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    Pa kad si pošteno promislim, ne nalazim istine u tvrdnji da nije dostojna zamjena svom šefu (bivšem), nemre nas dublje gurnut od njega...
    Otkud argumanti onima koji tvrde da je Sanader sposoban...Za što sposoban? Ako se misli na njegovu bahatu samopromociju - onda da, jako sposoban. Ali za vođenje države iznutra i izvana - mućak totalni ...
    Doduše, za petnaestak godina - od podstanara kod roditelja Bianke Matković do bogata čovjeka s nekretninama, pokretninama i kolekcijom satova - dribling vrijedan divljenja...

    avatar

    02.07.2009. (20:29)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Iste je stranke, te se pitam... Hrvatskom narodu željela bih malo bolji vladara, malo iskrenijih političara, no danas, i to je istina, skoro svaki koji dosegne nekakvu visoku funkciju, počne se korupciji prilagoditi, uči lagati, varati itd. to se onda valjda zove "diplomavija" :(
    Molim Te, navrati na blog naše blogerice IRENE BEUK sumarKA, čitaj njen post, i ako išta možeš učiniti za nju, onda, molim Te, učini to - vodi tešku borbu protiv tumora i bez naše pomoći valjda ovu bolest i ne može pobijediti! I najmanji prilog dobro je došao: „Kap po kap stvara se (humanitarni) slap!“
    Unaprijed Ti već hvala i srdačan pozdrav od mene.

    avatar

    02.07.2009. (20:40)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    je, elegantna je i to je sve

    avatar

    02.07.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Možda zato jer će najvažnija odluka koju će donijeti tijekom mandata biti ta da li da naruči kavu ili kavu s mlijekom. Dobro je poentirao Klauški na Index.hr o Sanaderu - "daleko od vruće fotelje, a opet za upravljačem."

    avatar

    02.07.2009. (22:53)    -   -   -   -  

  • iBloger

    A da se postave neke mlade neafirmirane osobe umjesto ovih baba i dedeka bez ikakve snage. Nego da im motoričke sposobnosti služe samo da se otpeljaju do McDonaldsa, do drajv ina i požderu sve i jš više utove svoje guzičetine. Uhf.

    avatar

    03.07.2009. (01:58)    -   -   -   -  

  • popy

    iso miki, pa ti si bar pametna ženska, nije valjda da ti je bitno samo to da je žena i da je elegantna. šta kako je mogla sjedit sa onim protuhama? ma daj molim te ljigava je kolko i oni. bešćutna je do zla boga ( znam to jer mi je frend radio u njenom uredu ) a igrala je uvijek na kartu osjećajnosti. i plus sve to, sama njena pojava je iritantna, a retorika takva da joj nitko normalan ne bi povjerovao da govori istinu.

    avatar

    03.07.2009. (08:46)    -   -   -   -  

  • margaritas ante porcas

    Ne mogu joj oprostiti što ne boji kosu,jednostavno ne mogu. To je osnovni razlog moje antipatije prema toj glu...ovaj ženi.

    avatar

    03.07.2009. (09:40)    -   -   -   -  

  • TechCrunch

    Ma daj, tebi stvarno nije jasno zašto se mi bunimo ili je ovo sarkasticni post?

    avatar

    03.07.2009. (10:11)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    da, ja stvarno vjerujem da je ovo SARKASTIČNI post :)
    mislim, ono... sarkastičan je, jelda da je?

    avatar

    03.07.2009. (11:24)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    @ Ribac, ne podržavam, otkud ti to?!
    @ Neverin, aha, slažem se.
    @ Klađenje, ima ih hrpa koji su arijeru izgradili na patnjam svih nas, ne samo branitelja.
    @ Bocaccio, je, tako se priča, a da zrači tako, zrači.
    @ Fanny, aha, meni je više toga u vezi nje vrijedno divljenja :D.
    @ kaleidoskop, platila sam još prije desetak dana Šumarki.
    @ Suzi, ja nisam napisala sda je elegantna, čini mi se, mada je, u pravu si.
    @ Svinjce, ma neće ni to, pije uvijek crnu bez šećera, provjereno :D.
    @ iBloger, pa misli na to kad sljedeći put izlaziš na izbore.
    @ popy, kaj ti je, nisam ja pametna, a nisam ni napisala da je elegantna. znam da može biti gadura, ali svi to mogu. retorika joj je bolja od Sanaderove, po meni, a osvjedočeno nije kukavica ko već spomenuti.
    @ margaritas, ma daj, pa farba se u srebrno!
    @ TechCrunch, meni nije jasno tvoje pitanje zapravo.
    @ Elle, ne deri se, kvariš mi koncepciju. Mislila sam na tebe danas na pedikuri.

    avatar

    03.07.2009. (12:37)    -   -   -   -  

  • praktikum

    tko zna kakve su se zakulisne igre odigrale kad su nju izabrali za tu ulogu, jer budimo realni trebali su odabrati nekog koga će i oporba i mesić lakše popušiti; previše mi je ona slaba i nesposobna za takvu funkciju. a nije ona ni tak milena kak izgleda (agresivna je, čini mi se manipulativna i neuka s novcima:)))))

    avatar

    03.07.2009. (15:19)    -   -   -   -  

  • Otok

    Podržimo...ne hvala.

    avatar

    03.07.2009. (15:43)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    @partizana ili skraceno @ana
    Navjaznije je verovati. Sve ostalo dolazi samo po sebi. A ti se zato lijepo javi na natjecaj osobnog tajnika. Mozda uspijes :)).

    A sad malo ozbiljnosti. Danas sa sa kolegama i kolegicama na poslu (da ne bi bilo zabune, ne radi se o Hrvatskoj nego o jednoj velikoj zemlju u EU i multinacionalnom uredu) malo razgovarao i objasnjavao im ukratko situaciju u Domovini. Na jednom domacem portalu nasao sam njene fotografije i pokazao im (nportal nije stranacki nego zabavni). Vjerovali ili ne, ali na temelju fotografija dojam stranaca, EUropljana je vrlo pozitivan. Jer svi vele, a mi pamteni to znamo i bez njih, da zena mora biti i jaca i bolja i sposobnija i pametnija da bi se u muskom svijetu uspjela popeti na vrh. Uglavnom, Suzana je, bar sto se tice dojma na vidjenim fotografijama ostavila vrlo povoljan sud. Svi vele da necim zraci.

    Osobno, bez obzira na sve Suzana je najbolji izbor u danoj situaciji. I znam da ce uspjeti. U poslu kojeg radim cesto susrecem taj tip zena i sve su od reda uspjesne. KOliko zbog toga ztrvuju i osobno pate, to je druga stvar.

    Kroz cicke do ...,
    Bocaccio

    avatar

    03.07.2009. (22:39)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Ma, ista je stvar, ona ili netko drugi, kad se nama ništa neće promjenit.;)

    avatar

    04.07.2009. (04:13)    -   -   -   -  

  • Nessa C.

    Ne mogu se otet dojmu da postoji ne ispričana nam pozadina ovih stavova. Strašno me zanima i ljubazno te molim da i objašnjenje uključiš u mejl koji mi duguješ :D

    Nego, Jadranka.
    Da se radi o filmu očekivala bih ovakav rasplet; na prvi pogled plaha, beznačajna, nesposobna i kao takva idealna zamjena bivšem premijeru kako bi zemlju gurnula još dublje u govna, a bivši premijer na predsjedničkim izborima preuzeo ulogu spasitelja, gđa. Suzana na darovanoj funkciji pokazuje svoje pravo lice - lukave lisice koja je znala da u patrijahalnoj, šovinističkoj državici neće postići mnogo osim ako se sliže s najjačima, ono; ako ih ne možeš pobijediti - pridruži im se, pregrizla je govno, pravila se tupava, gradeći imiđ omražene političarke.
    Naravno, to što je žena - najveći joj je plus; Veliki će macho vođa, u svome "come back-u", biti još veći u usporedbi s nesposobnom, bljedunjavom - ženicom.
    Strpljivo je igrala svoju igru, brižljivo skrivajući svoje pravo lice i stavove, čekajući svojih pet minuta.
    I onda PAF!
    Skida sa sebe masku i onaj karirani kostimić, pokazuje WGW majicu sa "SW for Super Woman" natpisom na prsima: radikalno mijenja politiku koju je do koji dan prividno slijedila, ostaje malko knzervativna - taman toliko da joj narod ne zamjeri što je žena - čvrstom rukom vodi zemlju u blagostanje i bla, bla, bla... živjeli su sretno za sve vjeke vjekova...

    Znaš kaj? Ne podnosim ju. I nema moj glas. I to što napokon imamo premijerku, kao ženu me ne čini ponosnom.
    Al evo, ako se u njoj ipak krije nešto što je do sada uspješno skrivala, ako ih je sve zajebala, neću se baš gola prošetati glavnim nam trgom, ali ću joj napisati pismo isprike za loše mišljenje o njoj.

    avatar

    04.07.2009. (09:53)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    reci da je u redu sto je premijer zena, samo zato jer je zena, nije bas nista bolje nego reci da je u redu sto je premijer muskarac, samo zato jer je muskarac.

    bas kao to sto je Obama crnac, prvi crnac na celu USA, ne govori nista o njemu niti donosi ista dobro Americi, a narocito crncima i ostalim obespravljenim skupinama. Tip u administraciji ima vise Wall Street budzovana nego IKOJI predsjednik u povijesti, ukljucujuci oba Busha. Nije li je to bitnije, nego boja njegove koze.

    valjda je bitno tko i kakav je premijer, a ne njegov spol, boja koze, seksualna orijentacija ili frizura.

    feministkinje da stanu u obranu zadrte desnicarke? ocito ne znas dovoljno o feminizmu :)

    a to sto je "sjedila s likovima za istim stolom", ne govori li nesto o tome da je i ona samo jos jedan lik poput svih tih s kojima je tako revno sjedila za stolom...?

    avatar

    04.07.2009. (12:19)    -   -   -   -  

  • ana

    Njen sin je prije nje završio pravo.
    Sanader ju je namjerno postavio.
    Još ćemo mi dugo bit u sranju.

    avatar

    04.07.2009. (12:19)    -   -   -   -  

učitavam...