Senzualne masaže

25 travanj 2010

Nekad shvatim da nisam puno napredovala po pitanju razumijevanja međuljudskih odnosa. Tamo negdje početkom osnovne nikako mi nije bilo jasno kako to da Majin tata sada živi s našem bivšom drugaricom Sonjom iz vrtića i zašto sada Majina mama ne dopušta Maji da odlazi tati i drugarici Sonji na Sjenjak u stan. Mama mi je objasnila da su se Majin tata i drugarica Sonja zaljubili i da je Majin tata ostavio Majinu mama pa je ona sada ljuta i na taj način se osvećuje Majinom tati. Nula bodova, nije mi bilo jasno. Mislila sam da Majina mama sada planira Majin nći novog, boljeg tatu, pa zato ne dopušta Maji da se viđa sa starim tatom, tako nešto.

Jutros sjedim na jednoj kavi s Lanom, jednom od svojih zapostavljenih legica tu u Zagrebu, s kojom kafenišem tek kad mi priprijeti batinama. Ne da mi nije zanimljiva nego, ne znam, nekad me malo zamara. Naše mame u Osijeku skupa rade i Lana i ja se znamo od prvih dolazaka po Deda Mrazove poklone u firmu naših mama, dakle stravično dugo. Mlađa je od mene 2 godine a puno sitnija, tako da sam cijeli život imala potrebiu zaštititi je na već neki način. Prije par mjeseci mi se žalila kako je ostala bez posla tu u Zagrebu i zamolila za pomoć. Igrom slučaja na drugoj kavi toga dana mi je jedna osoba rekla kako u salonu za masažu u koji ona povremeno odlazi upravo traže maserku. Da, Lana je maserka, nije se za to školovala ali je radila u već nekoliko salona jer joj knjigovodstvo, njezina prava struka, nikako ne leži. Enivej, nazovem ja nju, javim ovu vijest i sutra mi se ona već javi kako je posao dobila i hvala-mi-ko-sestri-dužna-sam-ti-do-groba. Kako se ja ne volim masirati, odnosno ne volim da me masiraju, Lani sam pala šaka i dlanova svega dvaput i to na prepad.. Jednom nakon što sam se ukočila i drugi put da vježba na meni anticelulitnu masažu. Taj put sam se rasplakala od bolova i rekla da ću si prije vlastoručno napraviti liposukciju nego dopustiti da im itko pokuša masažom otkloniti celulit. Stravična bol. No, nekoliko puta sam joj slala klijente i klijentice i koliko pamtim svi su je hvalili, ima zlatne ruke.

I tako mi jutros brbljamo i nekako opet dođemo na temu moje trudnoće, umjetne oplodnje negdje vani, kupovanja sperme i nemamo pojma kako je došlo do toga, no ona meni u jednom trenu veli „he-he, pa mogu ti ja koji put nakon sretnog svršetka pokupit spermu od klijenta, he-he, odabrat ću ti nekog dobrog i zgodnog!“ Mutava kakva jesam, nisam u prvi tren skužila što to ona predlaže a Hrvoje je nastavio zajebanciju na tu temu, komentirao nekog lika, supersuperzgodnog, koji dvaput tjedno dolazi k njima u salon na tzv. senzualnu masažu i već s vrata zaziva Lanu „di je moja malecka sa zlatnim ručicama“. E da, shvatila sam i ja konačno o čemu ona priča i prvo malo bila u šoku a pravila se da nisam, no kasnije sam je pitala da „šta bljak, jel se to ti zezaš za hepi endinge i šta, bljak“. Aa, nije se šalila, dapače, ti klijenti su joj najdraži, uvijek plate duplo više i zapravo od njihovih napojnica živi. Daleko od toga da sam ja neka puritanka, jel, ali malo me šokiralo da se gotovo u svim salonima za masažu takve aktivnosti odvijaju, da ima i klijentice a ne samo klijente (žene joj čak i više plate) i da se najviše boji toga da netko od klijentama nije policajac. Ja sam fakat mutava.