Love food

28 studeni 2008

Imam posla i nemam, trudim se odmarati ali mi ne ide jer sam u ovo doba godine iz meni nepoznatih razloga hiperaktivna u svakom mogućem smislu, pa čak i prehlađena ne propuštam kavice i izlaske, iznošenje smeća iz podruma i lakiranje ograde na balkonu. Možda se pribojavam skorog kraja godine i nemogućnosti da završim sve što sam planirala... nebitno.
Kika mi stalno na putu ovih dana i ludim već sama, što od nedostatka pažnje, što od temperature. Jučer sam nakon njami-njami večere s tri prijateljice provela 4 i pol sata na Youtubeu, pretraživala klipove i gledala filmiće, komentirajući sama sa sobom pojedine detalje. Mica me čudno gledala jer valjda ipak nije normalno da u 3 ujutro piljim u ekran i pričam sama sa sobom, pa sam odustala.
Opet sam zaljubljena u Tinu Fey. Njezin novi film Baby Mama pogledal 4 puta u dva dana. Našla hrpu super klipića s njom i Amy Poehler.
Ovaj složen od inserata iz 30 Rock je odličan. Ja isto volim hranu. Užasno me nervira Big brother, na znam zašto sam se toga sada sjetila.
Bemti, sad vidim tek da je embedding ovog klipa zabranjen! Oh, well, odite na ovaj link ako vam se da, a ako vam se ne da, nisam vam ja kriva što nemate ukusa.

Where's my sandwich?!?!?!?

Blago pesu!

19 studeni 2008

Gledam u kalendar i današnji datum. Zašto mi je taj datum poznat?! Ne znam i ne znam. Valjda zato što je dan nakon 18.11. meni tako mrskog datuma zadnjih 17 godina. Ili ne.

Sjetila sam se! Danas je Jodie Foster rođendan. Ne pamtim više koji ali to nije ni bitno jer mi izgleda sve bolje i bolje.
Kika i ja imamo inače nepisani dogovor da ukoliko budem u prilici, slobodno iskoristim sav svoj ženski šarm i šarmiram ovu daleko najzgodniju lezbu svih vremena, kojoj dio lezbijske zajednice zamjera što nikada nije otvoreno rekla da je lezba, ali meni to ne smeta, dio je njezine privatnosti i poštujem to. Lažem ovo za nepisani dogovor između Kike i mene, probala sam to jednom iskamčiti ali je rekla da bi mi nogu polomila i oko izvadila da samo pogledam Jodie, pa sam odustala.

Meni se Jodie inače sviđala i daleko prije nego su mi se žene sviđale. Ne znam zašto i nemojte me pitati da pojasnim, neka magična privlačnost - pamtim rođendan u nekom nižem razredu osnovne, moj prijatelj Davor je slavio i bio nas je 20ak. Otkako sam došla na rođendan i ugledala Davorova starijeg brata kako gleda neki meni nepoznat film, poželjela sam biti s njim u sobi a ne s hrpom klinaca koji su u susjednoj sobi gledali pornić. Davorov brat je gledao The Accused, prvi film u kojem sam vidjela Jodie i bila je to ljubav na prvi pogled. Jodie i ja, ne Davorov brat i ja. On mi je bio samo simpa stariji dečko koji je cool jer sluša punk a ne rap kao Davor i ostali.

Otada sam pogledala sve njezine filmove i imam ih sve (skoro) u vlastitoj videoteci.
Kad sam se kasnije spetljala s Kikom, ona mi je time pokušala objasniti da sam ja zapravo oduvijek bila lezba a ne otkada sam nju upoznala. Ne vjerujem u to, ali eto.

Dugo je nisam googlala, pa sam sada bila i našla ovu fotkicu, jako lijepu. Poslala sam je Kiki a ona mi bezobrazno odgovori neka radije googlam nožne proteze. Kakav bezobrazluk.

Jodie

Mrzim studeni

18 studeni 2008

mislila sam prespavati današnji dan, ne napisati ništa, ali bih se loše osjećala pa stoga evo, napisala sam nešto.

Photoshit

13 studeni 2008

U nedostatku vedrijih tema...
Kako je meni ovo smiješno. Ne razumijem zbilja.
Ako imaš toliko para da te stanje za deset kila, zaglade kosu kao Barbiki, slože odličan make up i sve naprave baš onako kako bi ti to htjela, da samu sebe ne prepoznaš na omotu novog cedea, zašto pobogu zaboraviš napraviti oba oka iste veličine.

Britney

Vote Obama!

04 studeni 2008

Vote Obama!
To those three Americans that visit my blog, please, please, please vote Obama - your choice affects the rest of the world as well!