Michael Jackson

28.06.2009.

Kako je po svim muzičkim programima i internet blogovima preplavila Michael Jackson manija evo da se i mi pridružimo tom valu.

Malo sam surfao po ostalim blogovima sa nožicama i izrezao nekoliko zanimljivih razmišlanja o njemu ...



People always told me be careful of what you do
And don't go around breaking young girls' hearts
And mother always told me be careful of who you love
And be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth


Michael Joseph Jackson (Gary, Indiana, 29. kolovoza 1958.), američki pop glazbenik, čiji je kontraverzni osobni život bio dio pop kulture zadnjih četvrt stoljeća.
Svoju glazbenu karijeru započeo je sa 7 godina kao pjevač u grupi The Jackson 5. Svoj prvi album "Got to Be There" snimio je 1971. godine.
Solo karijeru započeo je 1979. godine. Jackson je u svojoj solo karijeri snimio i izdao najprodavani album svih vremena "Thriller" i za taj album 1996. godine na dodjeli World Music Awards dobio tu počasnu titulu. Michael Jackson je primio 13 Grammy nagrada.
Od 1988. do 2005. godine Jackson je živio na Neverland Ranch imanju u kojem je izgradio zabavni park i osobni zoološki vrt za djecu sa posebnim potrebama. Glasine da je tokom dječjih zabava odvodio dječake u svoju spavaću sobu i tu ih zlostavljao rezultirale su 1993. godine i prvom optužnicom. Njegovi odnosi sa djecom su pod medijsku pažnju došli ponovo do izražaja 2003. godine tokom TV emisije zvane Living with Michael Jackson. To je rezultiralo da Jacksonu bude suđeno i kasnije 2005. godine na teret stavljeno još optužbi za seksualno zlostavljanje djece.

I sada, zapisujemo datum 25. 6. 2009 godine kao dan smrti kralja popa Michaela Jacksona!

Pričalo se kako je slavni Kralj popa imao rak kože, ali i vidjelo se da nešto nije u redu s njime jer je gubio na težini. Preminuo je od infarkta, a pokušali su ga isto tako i reanimirati u bolničkim kolima. Na žalost, umro je prije svoje come-back turneje koja je trebala započeti u Londonu.

Odajem počast ovome velikome umjetniku!
Kao prvo - nije imao djetinstvo jer je njegov stari u njemu i ostatku braće vidio samo hrpu para, a ne i roditeljsku ljubav prema tada mališanima.

Drugo, više psihologa i psihijatara je imalo zajedničko mišljenje kako Michael nije pedofil tj. sposoban da učini pedofilski napad na onu djecu što su ga optuživala, već psihički na razini dijeteta (od navodno 10-ak godina!), doduše, isto tako u nekom androgenom tjelešcu, pun nekih čudnih strahova (od bakterija, virusa, svježeg zraka, boktepitaj čega).

Treće - da je bio faca- bio je: što se tiče pop muzike, spektakla, plesa, video spotova. U svemu je bio prvi. I neponovljiv!

I da, on je živi primjer kako se hrpa para, bez obzira što zvuči tako basoslovno nestvarno može bez problema spi*kat. Ehhh....

Žao mi je samo one jadne (bijele) dječice jer čisto sumnjam da će ih prihvatiti njegova obitelj, dok je majka ona neka surogat žena, koja - s obzirom da će klinci ostati bez cvonjka nakon što banke podmire dugove u koje se jadni nam Jacko uvalio - neće imati interesa za njih. Tužno i žalosno.


Šta jest jest čovik je obilježio jedan dio naših života i moje generacije.
Iako nisam bio njegov fan i iako je bio kontrovezan smatram ga uglavnom pozitivnom osobom.

Kako vani još vlada gnjilo vrime i kako ste vidim vezani za kučne aktivnosti zanima me vaše mišljenje o "kralju popa" ...