NOVA KNJIGA U NASTAJANJU - "PRIČA O BENČIJU"

28.01.2023.

Počela sam pripremati za tisak 2. najtužniju knjigu koju sam ikada pripremala (prva koju sam osobno pisala je bila moja 9. zbirka poezije "Kamen nije sam" posvećena mojoj Šuški), a sad pripremam za tisak knjigu posvećenu jednom posebnom biću, a "PRIČA O BENČIJU", to je radni naslov knjige, ali će konačnu riječ, naslov knjige i sve izabrati draga Branka Nika Kami Ben ...



Ovu sliku sam htjela za naslovnicu, ali se ne vidi Benči pa će slika biti u knjizi, jer me ova slika dirnula koliko je ljubavi u očima i izrazu lica Benčijeve Pas Mater naše drage Branka Nika Kami Ben.

Nisam oklijevala ni minutu kad mi je došla ta ideja i dobila sam odobrenje drage Branka Nika Kami Ben da se ta knjiga pripremi za tisak, a pisat će je autorica Branka, vlasnica Benčija.

Knjigu u stvari piše Branka Nika Kami Ben, to su njeni tekstovi objava s njenog profila koje kopiram, a ja ću složiti slike, tekst, dodati nešto mog teksta i pjesme koje sam napisala Benčiju (to ide na kraju).

Knjiga će biti tiskana u boji, a o novim informacijama ću sve obavijestiti u Grupi i na profilu Branka Nika Kami Ben tako da će se sve znati na vrijeme.










TABLICA ZA KONVERZIJU KUNA U EURE

06.01.2023.

Odmah sam izbacila kune iz novčanika, izbacila sam preračunavanja iz glave i ne da mi se ... jednostavno, u Novo 2023. idem novim načinom financijskog educiranja i mogu reći - ide mi dobro.


Ova tablica preračunavanja kuna u eure kruži internetom









<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.