MONSTRUMI KOJI UBIJAJU DJECU I SILUJU PSE

05.04.2021.

UBOJICE DJEVOJČICE


tzv. "otac"


i tzv. "mati" koja je ubila Nikoll

"PODIJELITE SVI JAVNO !! Neka svi vide. Lica monstruma. Koji su pretukli djevojčicu od 2. godine. U Novoj Gradiški (Hrvatska). Ovo su roditelji te djevojčice. Koja se sada zbog njih, u Zagrebu u bolnici bori za život. Da stvar bude još gora. Imaju još 3. djece. Koja će im biti oduzeta."

izvor: Facebook



"U slučaju smrti djeteta, šaljemo sućut roditeljima i ožalošćenima... A kome da sućut šaljemo sada? ... Svoju ljubav šaljemo maloj Nikoll, suze šaljemo u nebo u nadi da će je ljubav koju je zaslužila u životu negdje pronaći. Nepokorne su uz tebe i dalje ćemo se boriti da niti jedno dijete ne proživi sličnu sudbinu kao što je tvoja čak i ako je to samo nešto o čemu možemo sanjati..."

izvor:
https://www.facebook.com/nepokorne/
_________________________________________________________________________

SILOVATELJ PASA



Smž Infovijesti
1. travnja u 22:05 ·
Večeras u PROVJERENO prilog o silovatelju pasa Ivaniševiću koji je snimio preko 100 CDa silovanja svojih pasa u isto vrijeme dok je bio član Vijeća za ekumenizam Hrvatske biskupske konferencije.
Fotografija u prilogu je nastala u Sisku na sjednici vijeća gdje je optuženi za silovanje, kako je prenio Laudato, "opisao djelovanje i aktualno stanje Kršćanskog mirovnog kruga".
Ivaniševića se optužnicom tereti da je pse zlostavljao punih šest godina te da je kujici koju je silovao hranu i vodu davao tek nakon što bi zadovoljio svoj spolne sklonosti.
Tako je ona zapravo bila dresirana za silovanje i prihvaćala ga je bez branjenja. Zapravo je siroti pas mogao birati između silovanje ili trajne gladi, žeđi i batina.

Za šest mjeseci nastupa zastara slučaja, a on trenutno radi za Europski parlament!
Više o događaju u 23 sata na Novoj TV!
÷: laudato.tv

__________________________________________________________________

traljavo pravosuđe štiti ovakve monstrume i one monstrume koji su ubili malu djevojčicu od samo 2,5 godine! ma, fuj, gade mi se!







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.