"OTKRIVANJE VJEŠTICA" - po knjizi Deborah Harkness

27.01.2021.

I SEZONA




slika: internet
Matthew Clairmont (Matthew Goode) i Diana Bishop (Teresa Palmer)

ostali glumci: Alex Kingston, Malin Buska, Owen Teale, Valarie Pettiford, Trevor Eve

"Na temelju najprodavanije serije knjiga Debore Harkness, „Otkrivanje vještica“ suvremena je ljubavna priča smještena u okruženje akademskog života Oxforda, ali u svijetu gdje šačica vještica, vampira i demona živi i djeluje nevidljiva među ljudima, skrivajući se naočigled svih.

Teresa Palmer glumi briljantnu akademičarku i povjesničarku Dianu Bishop, nevoljku vješticu koja niječe svoje nasljeđe.

Otkriće rukopisa u oksfordskoj knjižnici Bodleian dovodi je u srce opasnog misterija – i na put zagonetnog genetičara Matthewa Clairmonta (Matthew Goode), koji također ima mračnu obiteljsku tajnu: on je vampir star 1500 godina.

Dok Diana i Matthew kreću na putovanje da shvate tajne drevnog rukopisa i kako se njihova veza razvija, događaji prijete razbiti krhki mir koji je dugo postojao između vještica, vampira, demona i ljudi.



Matthew Clairmont

Otkrivanje vještica, prvi roman iz trilogije "All Souls" koja je osvojila čitatelje u više od 30 zemalja te je prodana u više milijuna primjeraka, napeta je i sasvim drugačija priča o vješticama, vampirima, demonima i ljudima, o povijesti, knjigama, alkemiji, vinu i ljubavi.

Trilogija ''All Souls'' – ''Otkrivanje vještica'', ''Sjena noći'' i ''Knjiga života''

Predivno osmišljena fantazija za odrasle sa svom čarolijom Harryja Pottera ili Sumraka. Otkrivanje vještica, neodoljiva priča o čarobnjaštvu, znanosti i zabranjenoj ljubavi, natjerat će vas da čeznete za nastavkom...
People Magazine

Romantičan, učen i napet roman... Deborah Harkness svaki znanstveni i emocionalni detalj opisuje maštovito, senzualno i duhovito.
O, The Oprah Magazine

Roman za odrasle s mnoštvom povijesnih detalja i neodoljivo pametnom glavnom junakinjom.
Entertainment Weekly

Kotao koji ključa zabranjenom žudnjom sadržava sve sastojke za uvjerljivu sagu koja spaja romantiku i fantastiku.
Daily Mail


II SEZONA





"Ova sezona se bavi događajima druge knjige trilogije – Shadow of Night.

“Vidimo Dianu i Matthewa kako putuju kroz vrijeme u elizabetanski London, gdje Diana mora ići kako bi pronašla učitelja za njezinu magiju, ali i kako bi pronašla Knjigu Života.” – izjavio je MacKinnon.




U međuvremenu, u sadašnjosti Gerbert, Knox, Satu i Domenico pokušavaju otkriti što se dogodilo Matthewu i Diani; Sarah i Em stvaraju savez s lovcem na vještice Ysabeau de Clermontom; a Marcus i Miriam daju sve od sebe da zaštite Sophie, koja je trudna."


Diana Bishop

slike: internet







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.