LAKO JE.. i ANĐEO TOPLINE

16.03.2020.



''ANĐEO TOPLINE

Za neke se ljude govori da iz njih zrači toplina. U njihovoj se blizini čovjek osjeća ugodno, uz njih je čovjeku toplo oko srca. Iz drugih pak zrači hladnoća, u njihovoj se blizini smrzavaš i usred ljeta.

Anđeo topline neka te osposobi za to, da iz tebe zrači toplina, da se ljudi u tvojoj blizini osjećaju zaštićenima i voljenima i neka uvijek iznova dade pronaći ljude koji će za tebe postati anđelima topline, u čijoj će se blizini odlediti tvoji zamrznuti osjećaji, u čijoj se blizini možeš zagrijati kad ozebeš u ovom hladnom svijetu.

Pitanje je, što ti možeš učiniti, da bi te anđeo topline osposobio da u svoju okolinu zračiš toplinu. Meni je važno, da se sam grijem na toplini božanske ljubavi, da bih imao toplo srce i za druge.

Anđeo topline osposobit će te za to, da brzo postaješ topao sa drugima i da drugi brzo postaju topli sa tobom. Toplina će zračiti posvuda, ti time nećeš izgubiti vlastitu toplinu, naprotiv, toplina koja struji pojačava se.

Želim, da oko sebe uvijek osjećaš anđela topline i da sam možeš drugima postati anđelom koji zrači toplinom i daje, da im se zagrije srce.''

Anselm Grüm







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.