Madonna o kolekciji i Lolinom odjevanju

Objavljeno je službeno priopćenje za kampanju 'Material Girl' kao i prve promotivne slike Madonne. 'Material Girl' će biti ekskluzivno lansirana 3. kolovoza u 200 Macy's trgovina i putem online naručivanja na www.macys.com. Kolekciju su dizajnirale Madonna, Lourdes i kreatori iz modnog odijela Iconix Brand Group.

Madonna u promotivnom videu za Macy's je komentirala cjelokupnu kolekciju, te odjevanje njene kćerke Lourdes. "Uvijek različito reagiram na Lolin outfit prilikom izlaska iz moje sobe, jedna od reakcija je - o bože, izgleda super, zadivljujući stil, a druga je - odjevena je potpuno neprimjereno za školu! Stoga moram misliti s dva mozga, jer ima prigodnu školsku odjeću i zbog tih ograničenja postaje sve više kreativnija. Sve to zajedno uz mnoge druge utjecaje, gledanje filmova, glazbenih spotova - prati što se dešava na ulici i što ljudi nose, trenutno je više uključena u modu nego ja!"

Priznala je da često ulazi u rasprave s Lourdes o odjeći koje završavaju svađom. "Često joj govorim da ne nosi platforme od 7 ili 15 cm, samo malo spusti suknju, skini višak šminke. Ona ima izvanredan stil, ali ja sam tipična majka koja ne dozvoljava kćerki da se tako oblači za školu. Mislim da je ovo odličan način da može prikazati svoju kreativnu stranu i izraziti sebe kroz modu, u onome što ide svakog dana u školu, tako izbjegavamo naše svađe oko odjeće u 9 h ujutro. Svu tu energiju je unijela u dizajniranju odjeće. Obično se slažemo, često se objema ne sviđaju neke stvari, ali kada joj se nešto jako dopadne, a ja to ne odabravam, ona će to odjenuti na pravi način i nagovoriti me. Teško je Loli reći ne."

Modna linija uključuje odjeću, obuću, torbe i nakit, po pristupačnim cijenama od 12 do 40 dolara, kombinirani s teškim i nježnim elementima, poput preširoke dječačke majice uz mini suknju s cvjetnim uzorcima. Krpice iz ove kolekcije će biti dostupne isključivo u Macy's-u. "Macy's je svima dostupan, svi tamo dolaze, njihovi dućani su širom države... Macy's i Material Girl', super zvuče zajedno. Učesnici parade robne kuće Macy's su doslovno ulazili na moj prozor na Dan zahvalnosti, zapravo, nadam se da će iduće godine parada biti u stilu 'Material Girl'."

"Kao prvo, Material Girl, svi taj naziv povezuju sa mnom zbog pjesme koju sam snimila prije 300 godina. Ali to toga ne mogu pobjeći, tu sam pjesmu snimila na ironičan način, jer sebe ne smatram materijalističkom osobom, ali volim odjeću, modu, lijepe stvari. Kako su godine prolazile, prolaznici su mi na ulici govorili - hej eno Material Girl i to mi je smetalo. Shvatila sam da se to moram prihvatiti kao šalu", komentirala je starija material girl.

Kliknite na sliku za veći prikaz (click on a picture to enlarge) [2000+ x 2000+]




Na ovom linku možete pogledati sve promotivne slike, videa u visokoj kvaliteti - magicbulletmedia.com/MNR/MaterialGirlCollection

http://www.materialgirlcollection.com/

http://blog.materialgirlcollection.com/

http://www.facebook.com/MaterialGirlCollection

Intervju s Madonnom: http://www.youtube.com/watch?v=xCLLpob2F8I



Download - 20 slika u visokoj kvaliteti, 3 promotivna videa i službeno priopćenje (20 HQ photos, 3 videos and the official press release)
- http://hotfile.com/dl/51629691/3c723c7/Material_Girl_Collection_-_Press_Release.rar.html
- http://www.fileserve.com/file/Xua7PuK

30.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Sve je spremno za 'Material Girl'!

Madonna i njena kći Lourdes će 3. kolovoza lansirati modnu liniju 'Material Girl' za modnu kuću Macy's, a kolekcija će pored odjeće uključivati i tenisice, cipele, torbe, nakit po pristupačnim cijenama.

"Nije komplicirano. Oblačiš se spontano, ne razmišljaš previše što bi mogao odjenuti. Lourdes je dolazila na sastanke skoro od samog početka. Moja uloga je bila da pripazim da idemo u pravom smjeru da obje možemo biti ponosne na rezultat i izraziti svoja mišljenja. Zaista mi se sviđa kako se Lourdes oblači i mislim da je ova kolekcija jedan nastavak njenog stila", izjavila je Madonna. "Sviđa mi se ideja što će linija biti u prodaji za Macy's, jer je Macy's u dodiru s ostalim lancima vam Amerike."

Cijela kampanja je snimljena prošlog mjeseca u studiju i na ulicama Williamsburga, u Brooklynu.

Macy's u zadnje vrijeme sa celebritima pokušava privući mlade kupce u njihove trgovine. Na pitanje kako 51-godišnja Madonna može uspjeti u tome, izvršni šef Jeff Gennette je odgovorio: "Madonna ima modni kredibilitet koji nevjerojatno odgovara svakome."

"Material Girl pokazuje da je to ono što je nedostajalao u Macys'-u. Malo podsjeća na 'Desperately Seeking Susan' kao i na ostale stvari koje je Madonna nosila", rekla je Laine List, izvršni zamjenski direktor za Iconix Brand Group, koji su osnovali zajedničku tvrtku sa Macy's. Laine List i Jeff Gennette govore kako u zadnjoj sekundi mogu uraditi izmjene u 'Material Girl'. "Mnogo toga možemo promijeniti, dodati nove stvari. Ako nešto ne bude odgovaralo, brzo ćemo zamijeniti za nešto drugo."

Odjeća iz kolekcije ima pristupačne cijene. Cijena farmerica s patentnim zatvaračem na završecima iznosi 36 američkih dolara. Vlatovita suknjica u punk stilu sa pink ružama košta 22 dolara, a predivan prsluk 58 dolara. Za crnu kratku haljinu djevojke će izdvojiti 24 dolara.

Najava: http://www.youtube.com/watch?v=__QEi86goSw



Šefica Madonna provjerava odjeću



Model predstavlja kolekciju








30.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni

Banderas o Madonni

Antonio Banderas se u razgovoru za The Mirror prisjetio iskustva s Madonnom, te komentirao dešavanja tijekom njihovog poznanstva i suradnje.

Madonna je 1991. u svom dokumentarcu 'Truth Or Dare', nakon upoznavanja sa španjolskom glumačkom nadom, izjavila kako se u njega ludo zatreskala. "Da, rekla je te stvari, ali ih nije ponovila preda mnom; moglo je biti uznemiravajuće, zavisi kako bi se tada osjećao. Nikada se između nas dvoje nije ništa desilo."

Antonio Banderas je poslije nekoliko godina glumio s Madonnom u 'Eviti' i još uvijek je iznenađen što je punio medijske natpise zbog Madonninih riječi. "I dan danas mi je to čudno. Kada sam po prvi put upoznao Madonnu, ona je bila zvijezda na turneji 'Blond Ambition', a ja sam bio mladi glumac koji je morao platiti da bi gledao njen koncert. Zajedno smo glumili u 'Eviti', ona je bila potpuno privržena za ulogu."

Na kraju je dodao da su ostali u kontaktu: "Vidio sam je na dodjeli Oscar. Pozvala nas je na party u svom domu. Trebali ste vidjeli Roberta De Nira, Mick Jaggera i mene za bubnjevima."


Tracy o treningu s Madonnom

Celebrity trenerica Tracy Anderson je priznala da joj uopće ne nedostaje treniranje s Madonnom jer joj je oduzimalo mnogo vremena u posljednje tri godine.

"Otišli su dani kada sam bila predana radu sa zvijezdama. Madonna je mi je bila prioritet tri godine, ali to nije glavni dio moga posla. Ne mogu biti samo trener za poznate osobe. Nisam 11 godina istraživala i učila samo za njihov trening. Ne nedostaje mi uopće. Imamo izuzetan rezultat našeg zajedničkog rada. Mislim da je odlična, ali trening s njom mi ne odgovara rasporedu."

29.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna snima dokumentarac o favelama!

Poznato brazilsko TV lice Luciano Huck je u intervjuu za 'Irritando Fernanda Young' otkrio da će producirati Madonnin dokumentarac o siromašnim četvrtima u Brazilu, poznatijim kao favele. "Madonna odgovara na emailove, radi normalne stvari. Jako je smiješno kada otvoriš email, a tamo piše 'Madonna'."

Prije dvije godine su procurile fotografije siromašne djece iz favela od redatelja Nathana Rissmana, što je dalo naslutiti da se radi o pripremama za dokumentarac. Također su prošle godine postojale glasine o snimanju dokumentarca.











*Video tjedna

Fanovi su glasovima odabrali video tjedna na službenoj web stranici Madonna.com. 'Open Your Heart' je narednih sedam dana postao video tjedna sa 35,9% glasova. 'Open Your Heart' nastavlja dalje bitku za idući video tjedna, pored 'Hung Up', 'Bedtime Story' i 'Borderline'.

Dajte svoj glas na - http://www.surveymonkey.com/s/YouPickAMadonnaVideo

29.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Web stranica za 'Material Girl' od sada dostupna

Napokon je lansirana službena web stranica Madonnine modne linije 'Material Girl'! Možete pogledati kratku najavu, slike odjeće iz kolekcije, te informacije o natjecaju za osobno upoznavanje s Madonnom.

http://materialgirlcollection.com/

Izgled web stranice





Odjeća iz kolekcije





Lolin blog

Madonnina trinaestogodišnja kći Lourdes ima svoj blog na web stranici - http://blog.materialgirlcollection.com/. Lourdes će na blogu pisati što je u modi in, a što out, te komentirati nove krpice.

Napisat ću svoj prvi post da vam kažem nešto o sebi. Imam 13 godina i jedva čekam 14. rođendan jer će mi tada biti dopušteno da farbam kosu, hvala ti mama! Moja najdraža boja je crna (samo zato što ide uz sve), a najmanje volim smeđu, jer podsjeća na nešto prilično gadno. Potpuno sam opsjednuta sa šorcevima iz 80ih. Znate kada vam stražnjica izgleda prilično velika, a nosite i široku majicu. Malo je šmokljanski, ali mi se sviđa. Osamdesete su još jedna moja opsesija, jer su potpuno fantastične, a 'Material Girl' nosi tu temu. Još uvijek volim lakirane cipele, a neki ih nazivaju cipele s Oxforda. Još uvijek nisam našla dobre sandale, trenutno sam u potrazi za njima.




Trenutno sam u Londonu u najboljim dućanima, obožavam dućane s klasičnom odjećom u Whitechapelu, također mnogi zgodni dečki zalaze tamo, samo da znate. My Chemical Romance je najbolji bend ikada! Toliko su fenomenalni. Ako ne znate tko su oni... bježite odavde ili downloadirajte njihove pjesme. Kao što znate, Material Girl dolazi uskoro...HOLLA HOLLA! Poslat ću besplatnu majicu prvoj osobi koja mi kaže u kojoj trgovini će se otvoriti Material Girl...kako cool zar ne? Jako sam uzbuđena zbog otvorenja, na blogu ću napisati sve datume, stoga me nastavite pratiti.

Što mislite o rompersicama, jesu li in ili out, jer ja nisam sigurna. Ako želite komentirati, recite mi što mislite.

Bez šale, gladijatorske sandale su out! Izašle su na ljeto 2008. i bile su mi slatke. Onda je došla 2009. i ljudi su ih još uvijek nosili, pomislila sam da je to samo faza. Ali neeee! Zlatna 2010. godina je došla i ljudi ih još uvijek nose! Prošle su tri godine, misli, što je s vama??!!

Ok, mislim da je to dovoljno za moj prvi post. Radujem se svom drugom postu. Pratite me ako ne mislite da sam vam već dosadila.

XO LOLA


Upoznavanje s Madonnom

Modna kuća Macy's pruža veliku šansu svim kupcima iz SAD-a da upoznaju osobno kraljicu popa Madonnu! Cijela nagrada uključuje putovanje za New York za upoznavanje s Madonnom, boravak u fantastičnom njujorškom hotelu za dvije noći, te bon od 500 američkih dolara za kupovinu u Macy's.

Sva pravila i uputstva na http://apps.mcstage.atfingertips.com/materialgirl/

29.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na Forbesovoj listi najmoćnijih

Ugledni magazin Forbes je napravio ovogodišnju listu najmoćnijih slavnih osoba. Popis je sastavljen ne samo na osnovi zarade, već i prisutnosti tih osoba na internetu, u novinama, na naslovnim stranicama magazina, te pojavljivanja u radio i tv emisijama.

Madonna ove godine čvrsto drži 10. mjesto s ukupnom zaradom od 58 milijuna američkih dolara.

Izgleda da materijalistička djevojka nije još spremna da ustupi svoje mjesto u pop glazbi pjevačicama Lady Gagi ili Britney Spears. Turneja pedesetodvogodišnje pjevačice je postala četvrta naunosnija turneja 2009., zarađujući 6 milijuna američkih dolara po nastupu, a 138 milijuna ukupno. Epizoda u TV seriji sa izvedbama njenih pjesama je potvrila njen status pop ikone i donijela joj zaradu za korištenje pjesama.


2009.: 3 .mjesto
2010.: 10. mjesto
Zarada: 58 milijuna
Kategorija: Glazbenik
Novac: 24. mjesto
Internet: 4. mjesto
Novine: 3. mjesto
TV/Radio: 16. mjesto
Javno pojavljivanje: 33. mjesto


Forbes’ Celebrity 100 Power List

1. Oprah Winfrey – 315 milijuna dolara
2. Beyonce Knowles – 87 milijuna dolara
3. James Cameron – 210 milijuna dolara
4. Lady Gaga – 62 milijuna dolara
5. Tiger Woods – 105 milijuna dolara
6. Britney Spears – 64 milijuna dolara
7. U2 – 130 milijuna dolara
8. Sandra Bullock – 56 milijuna dolara
9. Johnny Depp – 75 milijuna dolara
10. Madonna – 58 milijuna dolara
11. Simon Cowell
12. Taylor Swift
13. Miley Cyrus
14. Kobe Bryant
15. Jay-Z
16. Black Eyed Peas
17. Bruce Springsteen
18. Angelina Jolie
19. Rush Limbaugh
20. Michael Jordan
21. Dr. Phil McGraw
22. Steven Spielberg
23. Ellen DeGeneres
24. David Letterman
25. Tyler Perry
26. Jennifer Aniston
27. Pink
28. LeBron James
29. Roger Federer
30. Brad Pitt
31. Floyd Mayweather
32. Michael Bay
32. Donald Trump
34. Jay Leno
35. Coldplay
36. David Beckham
37. Jerry Seinfeld
38. AC/DC
39. Howard Stern
40. Jonas Brothers
41. Tom Hanks
42. George Lucas
43. Glenn Beck
44. Ryan Seacrest
45. Phil Mickelson
46. Ben Stiller
47. Jerry Bruckheimer
48. Cristiano Ronaldo
49. Alex Rodriguez
50. Robert Pattinson
51. Conan O'Brien
52. Shaquille O'Neal
53. James Patterson
54. Kenny Chesney
55. Manny Pacquiao
56. Tom Cruise
57. Adam Sandler
58. George Clooney
59. Stephenie Meyer
60. Cameron Diaz
61. Williams, Serena Williams
62. Rascal Flatts
63. Charlie Sheen
64. Derek Jeter
65. Lance Armstrong
66. Kristen Stewart
67. Toby Keith
68. Sean (Diddy) Combs
69. Stephen King
70. Sarah Jessica Parker
71. Leonardo DiCaprio
72. Judge Judy Sheindlin
73. Robert Downey Jr
74. Lil Wayne
75. Reese Witherspoon
76. Keith Urban
77. Julia Roberts
78. Steve Carell
79. Meryl Streep
80. Akon
81. Maria Sharapova
82. Daniel Radcliffe
83. Venus Williams
84. Ray Romano
85. Gisele Bundchen
86. Heidi Klum
87. Drew Barrymore
88. Alec Baldwin
89. Kiefer Sutherland
90. Tina Fey
91. Kate Moss
92. Eva Longoria Parker
93. Jeff Dunham
94. George Lopez
95. Katherine Heigl
96. Danica Patrick
97. Kate Hudson
98. Chelsea Handler
99. Jennifer Love Hewitt
100. Mariska Hargitay

29.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Top 40 Pop Artists of All Time

Web portal About.com je sastavio listu od 40 najvećih pop izvođača ikada. Madonna je zauzela 4. mjesto iznad Sinatre, Barbre Streisand i Michaela Jacksona.

40. Everly Brothers
39. Barry Manilow
38. Sam Cooke
37. Pet Shop Boys
36. Beyonce
35. Simon and Garfunkel
34. Dusty Springfield
33. The Carpenters
32. Donna Summers
31. Robbie Williams
30. Fleetwood Mac
29. Sly and the Family Stone
28. Eagles
27. David Bowie
26. Queen
25. Jay-Z
24. Marvin Gaye
23. Duran Duran
22. U2
21. Rod Stewart
20. Aretha Franklin
19. Whitney Houston
18. Bruce Springsteen
17. Billy Joel
16. Prince
15. Bee Gees
14. ABBA
13. The Beach Boys
12. Britney Spears
11. Janet Jackson
10. Mariah Carey
9. Stevie Wonder
8. Michael Jackson
7. The Rolling Stones
6. Barbra Streisand
5. Frank Sinatra

4. Madonna
Madonna ima 37 hitova u top 10 u SAD-u više od bilo kojeg izvođača. Najuspješniji je izvođač na dance top listi. Sedam njenih albuma je dospjelo na #1. Ušla je u kuću slavnih 'Rock 'n Roll Hall of Fame'.
Hitovi:
•"Like a Prayer"
•"Vogue"
•"Music"
•"Like a Virgin"
•"Ray of Light"

3. Elton John
2. Elvis Presley
1. The Beatles


27.06.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

O Madonni

Zašto Stuart i Madonna više ne rade zajedno?

Britanski producent Stuart Price je u razgovoru s magazinom 'Attitude' objasnio zbog čega Madonna više ne surađuje s njim nakon albuma 'Confessions On A Dance Floor' pa čak ni na turneji.

Govori kako se okrenula r'n'b producentima samo kako bi bila uspješna u SAD-u, a i fanovi dijele isto mišljenje. "Madonna je mislila da 'Confessions On A Dance Floor' nije imao uspjeha u SAD-u. Iz Warner Records-a su govorili istu stvar. Trebala je taj glas koji će joj govoriti što da radi i kada je vidjela ono što prolazi uspješno u Americi, jer se ja sam ne nalazim u tom žanru, radila je s Timbalandom i Pharrellom."

Prisjetimo se njegove izjave prije dvije godine za Mix Mag: "Madonna je željela rnb album, ali mislim da to nije tip albuma kojeg bi trebala snimiti. Radila je sa Pharrellom i Timbalandom, mislim da je Timbaland super, ali Pharrell? Ne razumijem - ponavlja isto sranje ponovo i ponovo. Morate prestati biti Madonnin glazbeni suprug i nastaviti sa svojim životom. Madonna je uzimala anonimne producente i onda se oni poslije opet vraćaju anonimnosti. Ja sam jedan od onih koji su imali svoj rad prije i poslije suradnje s njom."

Dobio je svoju novu miljenicu Kylie Minogue



Dick Clark o Madonni

Legendarni TV voditelj i producent Dick Clark se za Hollywoodreporter prisjetio Madonninog nastupa u TV emisji 'American Bandstand'. Madonnino gostovanje u toj emisiji je jako poznato jer je tadašnja mlada nada na pitanje što želi postići odgovorila: "Želim vladati svijetom!" Itekako je vladala.

- Koji je najnezaboravniji trenutak za tebe na 'American Bandstand'-u?
Clark: Madonnin prvi nastup. Djeca su je istog trena zavoljela. Nije bilo teško prepoznati da će imati veliku karijeru.

26.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni

Cyndi Lauper otvoreno o Madonni

Američka pjevačica Cyndi Lauper je u intervjuu za PrideSource komentirala što misli o navodnom rivalstvu između Lady Gage i Christine Aguilere, te je dodala da je isti slučaj za nju i Madonnu. Iako su na početku Madonnine karijere svi bili ubjeđeni da će Cyndi Lauper biti uspješnija, Cyndi je priznala da joj je Madonna uvijek bila inspiracija.

- Što misliš o medijskom uspoređivanju Lady Gage i Christine Aguilere i njihovom navodnom rivalstvu?
Cyndi Lauper: Mislim da je zbog toga što sto su obje plavuše. Treba se prestati baviti s tim. Jednostavno ljudi nemaju dovoljno materijala da pišu u novinama. To je poput hrvanja - dobar i zao lik. Poput mene i Madonne.

- Sjećaš se ikakvih sukoba između tebe i Madonne?
Cyndi Lauper: Ne! Mora da se šalite? Ona je uvijek bila moja inspiracija. Uvijek sam mislila da je ona moja sestra od druge majke (smijeh) jer smo bile poput partnera u zločinu, u čudnom smislu. Kada sam vidjela spot 'Like A Prayer,' pomislila sam - to je to!

- Zbog toga što ste se osjećale na isti način?
Cyndi Lauper: Da, kao i svaka katolička srednjoškolka.


Max o iskustvu s Madonnom

Sedamnaestogodišnji američki model Max Scheinder je zaintrigirao svijet mode pojavivši se u kampanji Dolce & Gabbana u poziranju s kraljicom popa. Za modni portal Models.com je otkrio pored informacija o privatnom životu i o iskustvima u radu s Madonnom.

- Da li su te za manekenstvo otkrili na ulici?
Max: Išao u glumačku školu 'Act Teens' gdje smo većinom snimali naš rad i kontaktirali su me za editorijal magazina GQ o glumcima iz New Yorka. Poslali su me u agenciju 'A Street Cat Named Desire', ali nisam bio primljen jer sam tada bio premlad, ali su mi dali još jednu šansu, vidjeli su nešto u meni. Zanimala me je kampanja Dolce & Gabbana i imao sam toliko sreće da sam bio izabran. Bilo je nevjerojatno.

- Onda je ovo tvoja prva velika kampanja, kako je bilo na snimanju?
Max: Bilo je apsolutno fantastično, jedno izvanredno iskustvo i svi su bili jako dragi prema meni. Uzeli su u obzir da nisam bio posve upoznat s modnim svijetom koliko sam sa svijetom glume, stoga je bilo jako ugodno.

- U kampanji je Madonna, kako je bilo raditi s njom?
Max: Jako ugodno. Dok je ulazila u sobu, veliki sam Madonnin fan i očekivao sam da ću biti potpuno nervozan, a kada je ušla sve je izgledalo uredu. Osjećao sam se kao njen sin u jednom danu, zapravo sam glumio sina u toj kampanji. Bila je jednostavno draga prema meni, nije se činilo kao da sam jedno obično dijete, odnosila se prema meni s poštovanjem i zbog toga je zaista cijenim. Ona je velika zvijezda, ali prema tebi postupa kao da si na njenom nivou. Bilo je stvarno nevjerojatno i ona je draga osoba. Bio sam ugodno iznenađen.

26.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Who's That Boy?

Tko je taj dečko koji Madonnu vodi pod ruku ulicom Harlema za kampanju Dolce & Gabbana? Max Schneider, mladi perspektivni američki model, za kojeg je 2010. godina defitinitvno njegova! Od 6,000 učesnika je izabran za talent projekt organizacije YoungArts Program u Miamiju, te prijavivši se na kasting završio je u kampanji s najvećom pop ikonom ispred kamere Stevena Kleina.

Ovaj srednjoškolac se osim modelinga bavi i glazbom. Prošlog mjeseca je izdao svoj album prvijenac 'First Encounters' na iTunes-u. Svoje talente za scenu je počeo pokazivati sa čak tri godine, te je završio nastupajući na daskama Broadwaya.

Službena web stranica: http://maxschneider.com/


Ekskluzivno za Swide.com i Models.com je otkrio svoje prve impresije o obećavajućoj karijeri koja tek počinje.

- Gdje si rođen, odakle dolaziš?
Max: Rođen sam i odrastao na Manhattnu.

- Opiši se u tri riječi?
Max: Usredotočen, strastven i entuzijastičan.

- Kako se desilo sve ono (agencija, ugovor za D&G za jesensko-zimsku kolekciju)?
Max: Prije sam radio u organizaciji 'A Street Cat Named Desire' (ASCND) za njihove editorijale. Ti projekti mi nisu odgovarali, stoga je ASCND istraživao nove mogućnosti za mene. Početkom ove godine, ASCND me je kontaktirao da radim za promotivnu kampanju Dolce & Gabbana u kojoj je uključena Madonna i fotograf Steven Klein. Od tada, sve je prošlo jako brzo, došao sam na kasting u petak, bio odabran i išao na snimanje u srijedu. Rekli su mi da me je osobno izabrala Madonna, što mi se činilo nestvarno.

- Čega ćeš se sjećati iz ovog iskustva?
Max: Osjećao sam se smireno i ugodno u društvu Madonne. S velikom lakoćom me opustila. Domenico me je podržavao i govorio da sam jako dobar glumac. Cijela ekipa je jako profesionalna.

- Je li ovo iskustvo promijenilo tvoje planove u karijeri?
Max: Ovo iskustvo mi je otvorilo mnoge mogućnosti.

- Jesi li jedan od sretnika ili ideš u teretanu?
Max: Idem u teretanu svakog dana prije škole i plešem 2-3 sata dnevno.

- Blackberry ili iPhone?
Max: iPhone.

- Koji je tvoj najdraži blog?
Max: 'Lil Secret' od MTC Casting.

- Je li facebook jedan od tvojih najboljih prijatelja?
Max: Facebook je odlična stvar za povezati se s ljudima. Preko facebooka promoviram svoju glazbu, karijeru i neprofitnu organizaciju 'MOVE for Autism'. Mogu ga smatrati prijateljem, ali ne najboljim.

- Koristiš li Twitter?
Max: Ne baš.

- Učiš li dobro koliko i radiš?
Max: Da, još uvijek sam u školi. Kako god, pokušavam naučiti različite stvari koje nisu povezane sa školom.

- Koji su ti najdraža mjesta s putovanja?
Max: Volim Rim, Pariz, Puerto Rico, Španjolsku i jedan mali otok Hydra u Grčkoj, nema automobila, samo magaraca.

- Što se nalazi na tvojoj listi želja?
Max: Općenito govoreći, želim isprobati mnoge nove mogućnosti.



Poslušajte njegove izvedbe pjesama



25.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Long live the King!

Na današnji dan 25.6. prošlge godine je preminuo legendarni kralj popa Micahel Jackson. Jedinstveni i neponovljivi Michael Jackson je ostavio iza sebe bogatu glazbenu ostavštinu uz čije će pjesme odrasti još brojne generacije.

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart
.




Prisjetimo se trenutaka koje je Madonna posvetila ovom velikom glazbeniku.

Madonna je prošle godine na glazbenoj dodjeli nagrada MTV VMA održala govor o Kralju popa. Na ovom LINKU možete pročitati cijeli prevedeni Madonnin govor.

Download: http://www.megaupload.com/?d=9DC471SW

Download u dijelovima: http://rapidshare.com/files/Madonna_s_Speech_at_the_MTV_VMA_s__VOB_500mb_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/Madonna_s_Speech_at_the_MTV_VMA_s__VOB_500mb_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/Madonna_s_Speech_at_the_MTV_VMA_s__VOB_500mb_.part3.rar

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=5OFFb3gGsVM



Na koncertima turneje 'Sticky & Sweet' mu je odala počast uz posebnu plesnu točku gdje je Madonnin plesač izvodio prepoznatljive Jacksonove pokrete i naravno, moonwalk.

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=sdFNMncBMxo


25.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Veći poster za Material Girl

Procurila je veća veličina promotivnog postera i u boljoj kvaliteti za Madonninu modnu liniju 'Material Girl'. Više o tome pročitajte u prošlim postovima.

[543x720]

25.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na zabavi dizajnerice Furstenberg

Modna dizajnerica Diana Von Furstenberg je priredila party u sali londonskog hotela Claridge's. Zabava je privukla mnoge poznate ličnosti kao što su Madonna, Gwyneth Paltrow, Tracey Emin, Victoria Beckham, Valentino, Joan Collins, Giorgio Armani, Christian Louboutin i drugi.









24.06.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Glasajte za video tjedna na Madonna.com!

Madonnina službena web stranica Madonna.com je objavila anketu u kojoj svi fanovi svakog tjedna mogu dati glas jednom od ponuđenih Madonninih spotova. Anketa je od sada dostupna, stoga ne zaboravite glasati za svoje najdraže Madonnine spotove do nedjelje (odnosno, po našem vremenu do ponedjeljka u 4h).

Svakog ponedjeljka, počevši od 28.6. će biti objavljen pobjednički video.

Također najsretniji glasač će dobiti majicu 'Sticky & Sweet'!

Glasajte na: http://www.surveymonkey.com/s/YouPickAMadonnaVideo

23.06.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Počeli radovi na preuređivanju kuće

Ovog tjedna su počeli radovi na preuređivanju Madonninog doma na Manhattnu. Više o tome pročitajte u prošlim postovima.



23.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nove informacije za Macy's

Poznate su nove informacije za lansiranje Madonnine kolekcije za mlade 'Material Girl'.

Najava za ovu kampanju nosi naziv 'Who's That Girl', a počinje s prikazivanjem 29.7. Službeno lansiranje kolekcije počinje 3.8.!

Prodajna mjesta Macy's u San Franciscu i New Yorku će biti opremljene u srpnju s ogromnim plakatima s porukom tko je ta djevojka unutar trgovine. Stvari iz skladišta će biti donesene noć prije otvaranja (3.8.). Trgovine će imati pozadinske slike u obliku povezanih lanaca.

Za promotivne plakate su korištene slike mlade djevojke odjevene u rokerskom stilu 80ih. Slike općenito nisu ništa posebno preuređene.

Što se tiče torbi iz kolekcije, neke će najvjerojatnije nositi nazive Madonninih pjesama poput 'Lucky Star' i 'Angel'. Postoje tenisice s jednostavnim ravnim đonom. Odjeća je veoma u stilu 80-ih, u modnoj liniji će se moći naći tajice, kožne jakne s resama, kratke ukrašene suknje, majice s karikaturama i natpisima pa čak i korzeti!

Posjetite Facebook profil: facebook.com/materialgirlcollection

Službena web stranica kreće uskoro: http://www.materialgirlcollection.com/



UPDATE:

Nove promotivne slike!

Thanks to darthmadonna













UPDATE:

Ekskluzivno - promotivni poster u boji

23.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni

Kylie Minogue potvrdila status pop princeze

Australska pjevačica Kylie Minogue je u razgovoru sa New Magazine izjavila kako joj odgovara status pop princeze pored Madonne kraljice popa.

- Madonna je kraljica popa, gdje sebe vidiš u ovo vrijeme?
Kylie: Ne smeta mi biti princeza. Uopće mi ne smeta.


Helen obožava hrabru Madonnu

64-godišnja glumica Helen Mirren je nedavno pozirala gola u svrhu promocije filma 'Love Ranch', te izjavila kako se divi ženskim slavnim osobama koje nemaju srama pozirati nagi. "Obožavam hrabre žene, kao što su Madonna i Scarlett Johansson, sexy i predivne!"


Jerry Seinfeld o Gagi/Madonni

Slavni komičar, glumac, producent Jerry Seinfeld je u intervjuu za New York Post uputio teške riječi američkoj pjevačici Lady Gagi nazvavši je kretenušom i da je mrzi. Misli da Lady Gaga očajnički pokušava provokacijama i kontroverzama preuzeti Madonnino mjesto.

"Očajnički pokušava preoteti prijestolje od Madonne, ali ona nije Madonna. Nisam veliki obožavatelj materijalističke djevojke, ali ni najdraža pjevačica Perez Hiltona ne može nositi Madonnin korzet."

23.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Skice za kolekciju Material Girl!

Danas su procurile skice odjeće za modnu liniju 'Material Girl' koja će biti dostupna 3. kolovoza na web stranici Macys. Madonnina kći Lourdes je sudjelovala u kreiranju skica i odjevnih predmeta za ovu kolekciju. Madonna je nedavno osnovala tvrtku MG Icon koja će proizvoditi kolekciju obuće, torbi, nakita i sl. Kampanja za 'Material Girl' će službeno biti lansirana 29. srpnja. Uskoro će službena web stranica za Macy's imati svoj dodatak - Macys.com/materialgirl, kao i facebook i twitter profile kako bi promovirali kolekciju.

Klikni na sliku za veći prikaz (click on a picture to enlarge)





22.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Promotivni poster za 'Material Girl'!

Procurila je slika promotivnog letka za Madonninu modnu liniju 'Material Girl' koja je namjenjena za mlade kupce modne kuće Macy's. Cijene i nazivi odjevnih predmeta su prekriženi, ali možete vidjeti promotivni poster za ovu kolekciju! Kao što vidite, ispostavilo se da je točan opis postera o kojem sam pisao.

Thanks to darthmadonna

Klikni na sliku za veći prikaz (click on a picture to enlarge)

22.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će u preuređenoj kući imati vlastiti frizerski salon

Madonna se sprema za veliko preuređivanje svog doma na Upper East Sideu na Manhattanu. Svoju vilu vrijednu 37 milijuna dolara nadogradit će dodatnim katom i pritom ne namjerava štedjeti. Pjevačica će već postojeće spavaonice i kupaonice prepravljati i napraviti još jedan kat s gigantskom garderobom te posebnim ormarom za prtljagu. Poseban dio u preuređenoj kući zauzimat će salon za friziranje, a Madonna će dati napraviti i vlastitu teretanu.

Kad svi radovi budu završeni, pjevačica će ukupno imati 10 spavaćih soba i 13 kupaonica. Njena gradska kuća, koja je već opremljena liftom i dvjema garažama, nakon renoviranja će imati i vinski podrum te posebnu igraonicu za djecu. Radovi na preuređivanju kuće pjevačicu će koštati otprilike dva milijuna dolara.

Izvor: Index.hr



21.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Skenirane slike iz knjige Toma Munroa

Knjiga slavnog fotografa Toma Munroa je nedavno puštena u prodaju. Iako je najavljena da će sadržavati nikada prije viđene slike poznatih osoba, čini se da sa Madonnom to nije slučaj. U knjizi se nalaze već objavljene slike Madonne sa snimanja za video 'Give It 2 Me' i knjigu turneje 'Sticky & Sweet'.

Od sada možete pročitati u cijelosti Madonnin predgovor u ovoj knjizi.


Imati uslikanu sliku od Tom Munroa je isto kao žvakati žvakaću s okusom cigarete. Možeš pozirati i izgledati cool, biti sav dražestan i ne patiti od posljedica. Da, postoje posljedice u fotografiranju. Barem za mene. Na njima možeš izgledati opasno, izvanredno, slatko i glamurozno. Postoji razmjena energije između fotografa i osobe ispred fotoaparata, ali ako ne postoji prava kemija može biti prilično bolno iskustvo: zapravo se možeš osjećati kao da je život izvučen iz tebe.

Znam da je ovo komplicirano, ali sam se fotografirala mnogo puta i stoga mi morate vjerovati.

Tom je vjerojatno najjednostavniji, samostalan fotograf s kojim sam ikada radila. Ako je nervozan, to ne pokazuje. Kulira. Evo još jedne dobre informacije. Tom te uvijek učini da se osjećaš privlačno! To radi bez ikakvog napora.

Kada sam ga upoznala po prvi put, mislila sam da je asistent Toma Munroa. Bio je sramežljiv, nježno je govorio i izgledao poput šmokljana, osim njegovog gospodskog engleskog naglaska. Ali kada se primio posla, znao je točno što radi i gdje će smjestiti osvjetljenje.

Voljela bih šetati svijetom uz pratnju Toma Munroa. Uslikaj me sa 4K ili s tim 10K ma što K značilo. Ne zanima me, samo znam da ću izgledati odlično!

Ali nije samo dobro izgledanje na slikama što volim kod Toma. On je također pristojna osoba s ogromnim srcem. Prošle godine kada sam dva puta posjetila Malavi, Tom me nazvao i pitao može li i on ići. Već smo tada snimili nekoliko photo serija, stoga smo bili u prijateljskim odnosima. Ali nisam doista dijelila svoje iskustvo s njim, za zemlju u kojoj sam usvojila dvoje djece. Pitala sam ga zbog čega je htio poći sa mnom i rekao mi je: "Zato što volim Afriku. Čuo sam za tvoj humanitarni rad i htio bi otići i vidjeti mogu li ikako pomoći." Pomislila sam, u čemu je kvaka? Traži li nešto od mene? Je li ovo šala? Da ne duljim, nije se radilo o tome.

Bili smo u avionu nekoliko tjedana poslije i bio je veoma hrabar. Posjetio je s nama sirotišta, zdrastvene ustanove, utočišta za zlostavljene žene i djecu, pedijatrijske bolnice, lokalne siromašne kvartove i nekoliko škola. Svjedočili smo izvrsnoj ljepoti i velikoj patnji, a Tom ništa nije izbjegavao. Držao je bolesnu djecu, ponekad nekoliko njih u jednoj ruci, igrao nogometa s dječacima, brisao djeci noseve, dokumentirao je cijeli rad i čak koristio kameru s mojim devetogodišnjim sinom. Sve je to radio s osmijehom na licu i držao ga do kraja vrućeg dana kada bi sjedili u baru ispijajući džin-tonik (morali smo izbjegavati komarce). Razgovarali smo o njegovom djetinjstvu u Engleskoj, njegovoj prijašnjoj karijeri pravog državnog agenta (što me iznenadilo) i njegovom snu o režiranju filma o neimenovanoj feministkinji.

Krajem tjedna sam se nekako zaljubila u njega.

Tom je talentiran, velikodušan, samilostan, pametan... i onih 10K! Što možeš više očekivati?

Ne odgovarajte na to. Mislim da ima i mana. Sigurno struži zubima ili hrče ili ostavlja dasku u toaletu, ali... Voljela bih putovati s njim u Afriku, popiti piće s njim, ostaviti moju djecu da ih čuva i sigurno da me fotografira bilo kojeg dana u tjednu!

Trebam li još više reći? Da! Ali moram trčati. Imam snimanje editorijala na koje kasnim!

S ljubavlju,
Madonna






21.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nepotvrđene informacije za Macy's

Postoje prve glasine o Madonninoj nadolazećoj modnoj liniji 'Material Girl' za mlade koja će biti lansirana u trgovinama Macy's. Madonna i Macy's će u rujnu omogućiti svojim kupcima iz SAD-a dolazak u New York i osobno upoznavanje s kraljicom popa. Kolekcija bi trebala biti u prodaji od kolovoza, ali moguće je da će biti dostupna i ranije, odnosno u srpnju.

Na prvoj promotivnoj slici se ne nalazi Madonna, nego djevojka sa svijetlom kosom odjevena u kožnu jaknu u stilu 80ih s krunicom u ruci, ali joj se lice ne prikazuje.

Od 800 Macy's trgovina samo će njih 200 do 300 imati Madonninu kolekciju, kolekcija može doći i na ostala prodajna mjesta Macy's što zavisi od uspjeha branda.

Ove informacije nisu službeno potvrđene.

20.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna ne planira lansiranje svog parfema

Parfemi s potpisom slavnih osoba je postao pravi trend kojim se zvijezde ugovorima i promocijama pokušavaju dodatno obogatiti milijunima i utjecati na kupce da bi mirisali poput njih. Hoće li Madonna biti još jedna u nizu zvijezda koja se odlučila na lansiranje parfema?

Madonnina glasnovogornica Liz Rosenberg za UsaWeekend je izjavila: "Imala je ponude da uradi liniju parfema", dodavši da Madonna smatra da joj ta ideja nije posebno interesantna. "Ideja nije u potpunosti odbačena, ali za sada se uopće ne razmišlja o izdavanju Madonninog parfema."

Parfem 'Classique' Jean Paul Gaultiera s prepoznatljivim Madonninim kostimom

19.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna u obiteljskoj priči Dolce & Gabbane

Za jesensko-zimsku kolekciju 2010. - 2011., Dolce & Gabbana nam govori priču u crno-bijelom predstavljajući specifičnu karizmu slavne talijanske obitelji. Nakon proljetno-ljetne kampanje za 2010., Madonna nastavlja biti lice za Dolce & Gabbana.

Kampanja za ovu kolekciju ženske odjeće je prikazana poput obiteljskog foto albuma gdje dostojanstvo, ljepota pronalaze svoje načine izražvanja: improvizirani tango u dnevnoj sobi, iskreni osmijesi, ozbiljnost, ponos.

Prva slika je otkrivena, uskoro će izaći i ostale!

Klikni na sliku za veći prikaz (click on a picture to enlarge) [1111 x 734]





Modni duo i Madonna su se i ovog puta osvrnuli na filmografiju Anne Magnani, iz filma Mamma Roma gdje je kao bivša prostitutka prodavala povrće sa svojim 16-godišnjim sinom.

19.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

JD Set otpjevali Madonnine pjesme!

Kompanija popularnog viski branda Jack Daniel's organizira globalne glazbene setove na kojima nastupaju mnogi izvođači. Sinoć u areni O2 ABC u Glasgowu je nastupilo pet izvođača Silver Columns, Malcolm Middleton, James Yuill, Thecocknbullkid i Casiokids koji su te večeri otpjevali mnoge obrade Madonninih pjesama!

U nastavku možete skinuti sve njihove izvrsne obrade Madonninih hitova!

Casiokids, Malcolm Middleton, James Yuill, Cocknbullkid- Into The Groove
Malcolm Middleton & Silver Columns, James Yuill, Cocknbullkid- Borderline
Malcolm Middleton & Silver Columns- Vogue
Casiokids & James Yuill - Holiday
Malcolm Middleton & Silver Columns - Over And Over
Cocknbullkid & Casiokids- Like A Prayer
Malcom Middleton & Silver Columns -Stay
Casiokids, James Yuill, Cocknbullkid- La Isla Bonita
Cocknbullkid & James Yuill - Open Your Heart
James Yuill & Casiokids -Dress You Up
James Yuill - Frozen

Download: http://www.speedyshare.com/files/23019814/Indie_goes_Madonna.zip

18.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni

Robyn o iskustvu na turneji Sticky & Sweet

Švedska pjevačica Robyn Carlsson je za The Guardian govorila o svom iskustvu na Madonninoj turneji 'Sticky & Sweet' prije dvije godine kada je nastupala kao predgrupa.

"Bila sam izvan sebe jer sam njen fan otkad sam bila dijete, ali i zbog ogromne mašine koja je okružuje. Bilo je na nivou koji je nestvaran za mene. Bilo je zanimljivo i naučila sam mnogo." Na pitanje što je naučila od tog iskustva, odgovorila je: "Samo ono što moraš uraditi da bi održao nivo", te je dodala kako joj to neodgovara.

Nedavno je dala intervju za švedski web portal Aftonbladet u kojem je postavljeno pitanje o Madonni.

- U tvojoj novoj pjesmi 'Fembot' možemo vidjeti tvoju feminističku stranu, da li je Madonna utjecala u nekom periodu tvog života?
Robyn: Mislim da je moja majka utjecala na mene više nego bilo tko da budem feministkinja, ali kada je Madonna snimila pjesmu poput 'Express Yourself' postale smo mnogo važnije nego što je ona dobila zasluga za to.



Madonnini bliži protiv Gaginog 'Alejandra'

Madonnin mlađahni dečko Jesus Luz je komentirao na Twitteru jedan youtube video koji pokazuje sličnosti između Madonne i Lady Gage. Napisao je: "Slučajnost, inspiracija ili kopiranje?"

Madonnina dugogodišnja prijateljica Ingrid Casares se također oglasila i napisala što Madonna misli o tom videu, iako baš ne priliči Madonninoj izjavi. "Upravo sam vidjela video Lady Gage za 'Alejandro'... kopiranje nije odavanje poštovanja nekome. Kao što je moja prijateljica Madonna rekla: "Je li to video u kojem ona misli da je ona ja?" Čudno!"

Riječ je o ovom videu: http://www.youtube.com/watch?v=Lo2RcQr42BY


18.06.2010. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Uskoro objavljivanje nove kampanje za D&G

Nakon što je lansirana kolekcija sunčanih naočala MDG, Dolce & Gabbana će uskoro objaviti službeno priopćenje za novu kampanju. Madonna je ovog puta odabrana za lice jesensko zimske kolekcije, a već ste prije nekoliko tjedana mogli vidjeti par slika sa snimanja. Promotivne slike su snimljenje u New Yorku pod fotografskom palicom Stevena Kleina.

Stefano Gabbana je napisao na svom Twitter profilu kako su jučer dobili sve slike iz kampanje i da će ih uskoro objaviti na web stranici! Svoje oduševljenje kampanjom je izrazio riječima: "MADONNA MADONNA MADONNA." Jednim komentarom na Twitteru je dao naslutiti da u kampanji Madonna nije u društvu samo jednog modela.

UPDATE: Stefano Gabbana je napisao novu poruku na Twitteru da ćemo za dva ili tri dana vidjeti promotivne slike nove kampanje!

17.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najveće ikone posljednjih 50 godina

New York Daily News je sastavio listu od najvećih ikona pop kulture posljednjih 50 godina.

1. Elvis Presley
2. Madonna
Materijalna djevojka vlada svijetom
Tijekom gostovanja na 'American Bandstand' 1983., Dick Clark je upitao novu nadu na glazbenoj sceni čemu se nada u svojoj glazbenoj karijeri, mlada Madonna s osmijehom je odgovorila: "Želim zavladati svijetom!" Živjela kraljica Madonna! 25 godina karijere, 12 billboardovih broj jedan pjesama, tisuće milijuna prodanih ploča, vlasnica Zlatnog Globusa. Pored brojnih priznanja, Madonna je utjecala na modu, dance i pop glazbu kroz čitavu generaciju. Nije loše za djevojku iz Bay Citya.

3. Frank Sinatra
4. Marilyn Monroe
5. Michael Jackson
6. Muhammad Ali
7. Oprah Winfrey
8. The Beatles
9. Princess Diana
10. Paul Newman

15.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni

Madonna je bodybuilder s vaginom!

Britanski glumac Rupert Everett se u razgovoru za Metro dotaknuo teme o nekadašnjoj bliskoj prijateljici Madonni. Nakon što je prijateljstvo puklo, Ruper Everett je u intervjuima nazivao Madonnu "she-man" te starom gunđalom konobaricom. Na pitanje da li je još uvijek u kontaktu s Madonnom odgovorio je: "Ne baš, ne. Ovaj razgovor nije trebao biti o Madonni." Još jednom je Madonnu prozvao "she-manom": "Poput sheman-a, bodybuilder s vaginom."


Kylie Minogue o Madonni

U intervjuu za magazin Black Book, australska pjevačica Kylie Minogue je odgovorila što misli o poredbama između kraljice i princeze popa. U magazinu su naglasili da su obje jedne od najvećih internacionalnih gay ikona, te ostali niz poređenja da Madonna iza sebe ima kontroverznu knjigu 'Sex', Kylie je izdala kolekciju fotografija 'Kylie', Madonna ima dokumentarac 'Truth Or Dare', Kylie ima 'White Diamond', Madonna ima mnogo mlađeg dečka, a Kylie hoda s 32-godišnjim Andres Valencosom.

"Sada je slaba poredba. Ako bi netko pobliže sagledao, vidio bi da su na mene utjecali mnogi drugi prije Madonne. Imamo zajedničke prijatelje. Oni će prenijeti njenu poruku i ja ću joj odgovoriti. Sigurna sam da ćemo se jednog dana sresti i dobro se nasmijati."








Madonnina obožavateljica, ali ne i njenog bogohuljenja

Prošlog tjedna, na isti dan kada je emitirana premijera videa 'Alejandro' od Lady Gage, američka pjevačica Katy Perry je napisala na svom Twitter profilu: "Koristeći bogohuljenje u svrhu zabave je jeftino isto kao kada komičar priča šale o gasovima."

Međutim, Katy Perry je priznala, iako je njeni veliki fan, da pod tom izjavom nije mislila samo na Gagu, već i na ostale pjevačice kao što je Madonna. "Kada je Madonna bila na križu i ponekad moj dečko govori neke stvari o svemu tome, to je nešto što ne mogu prihvatiti", dodavši kako potječe iz religiozne obitelji. "Svatko zna da sam sto puta napisala na Twitteru da sam jedna od najvećih obožavateljica Lady Gage i Madonne. Stvar je u tome da ljudi drukčije gledaju na neke stvari."

15.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna s djecom u kabbala centru

- Madonna je prošlog tjedna posjetila s djecom londonski kabbala centar



14.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni...

Stuart Price o Madonni

U intervjuu za The Sunday Times je objavljen citat britanskog producenta Stuart Pricea koji je usporedio suradnje s Madonnom i Kylie Minogue. "Madonna ima više agresivniji i direktiniji pristup. Kylie je više instinktivna."

Prisjetimo se davne izjave Kylie Minogue o Madonni: "Madonna je kraljica popa, ja sam princeza. Odgovara mi tako. Nisam bila imuna na trendove koje je postavljala zbog njenog velikog utjecaja na svijet, pop glazbu i modu. Ali na početku, otežala je posao pjevačicama poput mene, jer je ona uradila sve što se uraditi moglo."






Taio Cruz voli Madonnin pop

Mladi britanski pjevač Taio Cruz je za Telegraph izjavio kako su za njega Madonna i Michael Jackson istinske pop ikone.

"Mislim da je pop glazba uprljana. Neću navesti koji su pjevači doveli do toga, ali neki su potpuno izvukli dušu iz popa. Madonna, Michael Jackson - to je pop glazba, imala je dušu, pravi glazbeni smisao. Kad sam bio dijete za mene su bili idoli većinom američke zvijezde, bio to Michael Jackson ili Madonna."


Jason Derulo izbjegava govoriti o navodnoj suradnji

Nedavno je procurila vijest kako su Jason Derulo i Madonna snimili duet. Ubrzo je Jason Derulo opovrgnuo taj trač, ali nedavno u emisji The View je bio jako tajanstven u vezi toga. Možda je mladi Amerikanac željan da se povezuje s velikim imenima poput Madonne.

Na pitanje postoji li pjesma koju je navodno snimio s Madonnom, Jason je odbio odgovoriti. A nakon ponovljenog pitanja je rekao: "Madonna...da...znate...nadam se."

14.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najpoznatiji zabranjeni glazbeni trenuci

Magazin Billboard je napravio listu od 20 najpoznatijih glazbenih trenutaka koji se odnose na zabranu spotova, nastupa, koncerata od strane televizijskih kuća, radio stanica zbog eksplicitnog ili kontroverznog sadržaja. Madonnin video 'Justify My Love' je zauzeo 5. mjesto pored ostalih spotova koji su doživili cenzuru ili potpunu zabranu.

http://www.billboard.com/features/banned-music-20-artists-censors-tried-to

Banned Music: 20 Artists Censors Tried To Silence

1) M.I.A.
"Born Free" Banned From Youtube (2010)
2) Garth Brooks
"The Thunder Rolls" Rejected by Country TV (1991)
2) Miley Cyrus
Slanty-Eyed Joke = China Ire (2009)
4) Elvis Costello
Costello Fights the Power, Pisses Off 'SNL' (1977)

5) Madonna
"Justify My Love" Feels No Love From MTV (1990)

6) Marilyn Manson
Utah Shuns Marilyn (1994)
7) The Beatles
BBC Forces Fab Four Off the Air (1967)
8) Prodigy
"Smack My Bitch Up" Offends Feminists (1997)
9) Eminem
"Relapse" Commercial Too Bloody for TV (2009)
10) Sinead O'Connor
Sinead Rips Pope, Gets Lifetime 'SNL' Ban (1992)
11) Dixie Chicks
The Chicks Diss Bush, Get Banned (2003
12) Snoop Dogg
Tha Doggfather Nixed From U.K. (2006)
13) Cypress Hill
DJ Muggs Lights Up 'SNL' (1993)
14) Amy Winehouse
U.S.A. Says No, No, No to Winehouse Visa (2008-09)
15) Sex Pistols
Banned by the "Queen" (1977)
16) Ciara
Ciara's "Ride" Too Hot for BET (2010)
17) John Lennon
Beatle Barred From New York (1969)
18) Billie Holiday
"Strange Fruit" Blocked From U.S. Radio (1939)
19) Björk
Tibet Improv Earns China Ban (2008)
20) Chris Brown
Britain's Got Talent, Just Not Chris Brown's (2010)


13.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna podržala festival Mohammeda Al Fayeda

Tko bi očekivao dolazak kraljice popa na školskoj svečanosti sa petsto okupljenih uz roštilj i krafne. Prisutni su više bili više no šokirani pojavljivanjem Madonne na ovom humanitarnom događaju 'Lawnfest'. Odjevena u bež jaknu, sivim hlačama i smeđim naočalama, američka pop zvijezda je došla sa privatnim helikopterom leteći iz svog doma u Centralnom Londonu. 51-godišnja zvijezda dok je prolazila kroz cirkusne radionice, dječje igraonice ostavljala je bez teksta djecu i njihove roditelje koji su zurili u Madonnu.

Madonnu je dočekao domaćin svečanosti Mohammed Al Fayed, egipatski bogataš bivši vlasnik prestižne londonske kuće Harrods. Mohammed Al Fayed je kupio školu 'The New School' 1998. u čast na pokojnog sina Dodia i princeze Diane nakon njihove automobilske nesreće u Parizu. Njegova kći, Camilla je organizirala festival u području škole The New School u Kentu koju je pohađala princeza Diana.

Madonna je imala razgovor sa direktoricom škole Christinom Wells, koja je dala izjavu za Daily Mail o njihovom susretu: "Nikada ne bismo očekivali dolazak velike zvijezde na ovaj festival. Madonna je zainteresirana za školu jer voli pomagati neprivilegiranoj djeci i jako ju je zanimala njihova situacija kada je saznala za naš rad. Bila sam jako nervozna kada sam je upoznala jer je bila jako dražesna."

Madonnin dolazak: http://www.youtube.com/watch?v=sMCzyQR3wEg









12.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na Lawnfest-u

Madonna je jučer prisustvovala festivalu glazbe i umjetnosti Lawnfest i time javno podržala ovaj događaj. Lawnfest je festival humanitarnog karaktera i očekuje se 2,000 posjetitelja, a održan je na području povjesne škole 'The New School' u Kentu.

Cjelokupni događaj je organizirala Camill Fayed, kći egipatskog bogataša Mohameda Al Fayeda. Prikupljeni novac u fondaciji škole 'The New School' će biti doniran mladim žrtvama zlostavljanja, maltretiranja i drugih trauma. Nastupili su glazbenici kao što su Lemar Obika, Mari Wilson, Joe Worricker, King Groovy & The Hornstars kao i mladi bendovi.







12.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nova Madonnina poruka

Dragi prijatelji,

Mnogi od vas su pomogli donijeti svjetlo u Malaviju. Hvala vam!

Zadnjih nekoliko tjedana svijet je bio usredotočen prema maloj afričkoj naciji gdje je jedan par bio optužen za 14 godina teške robije zbog "zločina" homoseksulanosti. Nakon svjetskog zgražanja javnosti odluka je promijenjena i par je sada slobodan. Nadam se da je ovo samo početak našeg zajedničkog rada kao globalne zajednice da donesemo pravdu u Malaviju.

Prije sedam godina nisam mogla pronaći Malavi na karti. Otada, ova mala afrička nacija je postala centar mog svijeta, zarobila moje srce i promjenila svijet. Da vam kažem kako.

Ponekad je olakšavajuća činjenica znajući da je Malavi dom za preko dva milijuna siročadi i oboljele djece od AIDS-a i krajnjeg siromaštva. Tragedija u kojoj su djeca prisiljena odgajati drugu djecu je stvarna.

Unatoč nezamislivim uvjetima za život, postoji nada i odlučnost Malavijaca da ništa loše ne može trajati. Nakon svakog putovanja u Malaviju osjetim veće nadahnuće zbog napretka i više nade nego prije.

S malim djelima svjedočila sam ogromnim promjenama i zbog toga vas pozivam da nastavite mi pomagati kako bi promjenili Malavi. Izgradnja 'Raising Malawi Academy For Girl' je jedan primjer projekta koji trenutno mijenja živote u Malaviju. Pozivam vas da mi se pridružite. Znam da možemo zajedno podići Malawi.

Hvala vam na vašoj podršci.

S ljubavlju,
Madonna

11.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna danas stigla u London

- Madonna je danas doputovala u London, viđena je na aerodromu Heathrow



10.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Sia - Oh Father mp3 download

Danas je procurio cijeli album 'We Are Born' australske pjevačice Sia na kojem se nalazi obrada Madonnine pjesme 'Oh Father'. Od sada možete poslušati cijelu pjesmu s tog albuma.

Download Sia - Oh Father: http://www.mediafire.com/?zzzzqy2wnyi

Cijeli album: http://www.multiupload.com/M27W0ZPYUZ

10.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će ove godine ljetovat na Jadranu?

Hrvatski mediji Večernji, 24 Sata, Index, Net, Slobodna Dalmacija i drugi su objavili vijest o mogućem dolasku kraljice popa Madonne na Jadran tijekom ljeta.

Na Korčuli će vjerojatno ljetovati redatelj Steven Spielberg, Madonna i glumica Gwyneth Paltrow. Noćenje u palači koštat će ih do pet tisuća eura. Dolazak su nam potvrdili brojni imućni gosti, ali ne smijem otkrivati njihova imena, rekla je direktorica Palače Dimitri Lešić na Korčuli Tania Allen. Prema pisanju ženskog britanskog časopisa InStyle, koji taj hotel hvali jer ima najviše stila u Europi, u palači će se ovog ljeta odmarati glumica Gwyneth Paltrow (37) i redatelj Steven Spielberg (64). Odmor u hotelu na Korčuli navodno je najavila i Madonna (51). Pjevačica je oduševljena hotelom jer ima samo 13 soba te je smješten u biskupskoj palači iz 18. stoljeća i pet srednjovjekovnih kućišta. Nalazi se uz rodnu kuću Marca Pola. Šest apartmana uređeno je poput regija kojima je putovao Marco Polo na putu svile: Korčula, Indija, Kina, Venecija i Ceylon.

Noćenje u apartmanima stoji 2400 kuna, a noćenje u najvećem, Ceylonu, koji ima 165 kvadratnih metara je 7760 kuna. Palača može ugostiti najviše 26 ljudi. Priča se da će Madonna za 36.500 kuna na noć zakupiti cijeli hotel. Direktorica Tania ističe da slavne osobe jedrilicama i helikopterima obilaze okolicu. Dodaje da većina njih voli romantiku pa im često pripremaju večere na samotnim okolnim otocima. Sunday Times ove ga je godine uvrstio među 100 najboljih hotela u Europi.

Izvor: 24.sata

10.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

MDG all around the world!

Nedavno je lansirana kolekcija sunčanih naočala MDG, te su u nekim gradovima postavljeni billboardi kampanje.

Los Angeles



London






New York


Venecija

10.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni...

Jesus Luz: Hvala Madonni za brigu moga tijela svake noći

Jesus Luz je u u utorak prisustvovao festivalskoj dodjeli nagrada 'New Now Next Awards' u Los Angelesu.

Te večeri mu je dodijeljena nagrada 'Because Your Are Hot', a Jesus Luz je održao kratak govor na što su uslijedili uzvici publike: "Volio bih se zahvaliti, jer je ovo moja prva nagrada, svima onima koji su glasali za mene. Želim se posebno zahvaliti Madonni za izuzetnu brigu moga tijela svake noći".

Ceremonija će biti emitirana 17. lipnja na LOGO TV.













Tyson Ballou o MDG

Američki top model Tyson Ballou je otkrio za Swide svoje dojmove sa snimanja kampanje MDG u kojoj je razmjenjivao nježne dodire s Madonnom.

- Kako je bilo raditi s Madonnom za kampanju MDG?
Tyson Ballou: Bilo je veliko iznenađenje saznavši da ću raditi s Madonnom na jednodvevnom snimanju. Veoma sam uživao.

10.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Glasnogovornice opovrgnule tračeve

Nedavno je procurio trač kako je došao kraj dugogodišnjem prijateljstvu između Madonne i Gwyneth Paltrow. Američki mediji su prograsili raspad prijateljstva, međutim njihove glasnogovornice su negirale medijske natpise.

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je izjavila za Daily Mail: "Ne postoje nikakve trzavice između njih dvije." Strana Gwyneth Paltrow je također reagirala dodavši da priče nisu istinite, te da prijateljstvo još uvijek traje.












10.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Izvođači s najprodavanijim pločama

Madonna se nalazi među izvođačima s najprodavanijim kolekcijama, odnosno kolekcionarskih ploča, a lista je kreirana od strane 991.com, jednog od najvećih glazbenih portala za online kupovinu rijetkih ploča, albuma i sl. Madonna je solo pjevačica s najviše prodanih kolekcionarskih ploča.

1. The Beatles
2. Madonna
3. Elton John
4. The Rolling Stones
5. Elvis Presley
6. U2
7. David Bowie
8. Oasis
9. Olivia Newton John
10. Eric Clapton

09.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Top 10 najposjećenijih koncertnih turneja

RAZLIČITA su poimanja uspjeha pojedinih glazbenika. Neki ga mjere brojem fanova, neki zaradom. Iako su neke turneje bile znatno unosnije, donosimo vam pregled Top 10 najuspješnijih glazbenih turneja prema broju fanova koji su prisustvovali koncertima. Listu koju je sastavio TopTenz, predvode The Rolling Stonesi, koji su se na popisu našli čak dva puta, baš kao i kralj popa Michael Jackson, dok su na listi 10 najuspješnijih turneja čak tri turneje U2.

1. A Bigger Bang Tour, The Rolling Stones (4,68 milijuna fanova)

Na 147 koncerata, koliko su ih u sklopu svoje turneje A Bigger Bang Tour održali The Rolling Stonesi, našlo se oko 4,68 milijuna fanova. Ova je turneja ujedno bila i najunosnija - The Rolling Stonesi su njome zaradili nešto više od 558 milijuna američkih dolara. Turneja je započela 21. kolovoza 2005. godine u Bostonu, a završila 26. kolovoza 2007. godine u londonskoj O2 Areni.

2. Vertigo Tour, U2 (4,62 milijuna fanova)

Druga po posjećenosti bila je turneja U2 započeta 28. ožujka 2005. godine. Na 131 koncertu u sklopu Vertigo Toura do 9. prosinca 2006. godine našlo se oko 4,62 milijuna fanova. Čak 110 koncerata u sklopu turneje odmah je rasprodano. Turnejom je U2 promovirao svoj 11. album "How to Dismantle an Atomic Bomb".

3. HIStory World Tour, Michael Jackson (4,5 milijuna fanova)

Na 82 koncerta održana u sklopu turneje HIStory World Tour Michaela Jacksona bilo je oko 4,5 milijuna fanova sa svih strana svijeta. Turneja je trajala od 7. rujna 1996. godine do 15. listopada 1997. godine. Jackson je ovom turnejom zaradio 165 milijuna američkih dolara. Ovo je ujedno, nažalost, bila i posljednja Jacksonova turneja, jer je turneja This Is It planirana za 2009. godinu otkazana zbog iznenadne smrti kralja popa.

4. Bad World Tour, Michael Jackson (4,4 milijuna fanova)

Michael Jackson zauzeo je i četvrto mjesto na ljestvici najuspješnijih glazbenih turneja. U sklopu turneje Bad World Tour održana su 123 koncerta na kojima je bilo oko 4,4 milijuna fanova. Turneja je trajala od 12. rujna 1987. godine do 27. siječnja 1989. godine. Spomenuta turneja je 1988. godine bila nominirana i za turneju godine, ali je Jackson ipak ostao bez te titule. Velikodušni Jackson je za svaki od koncerata na turneji osigurao po 400 ulaznica za siromašnu djecu i djecu s posebnim potrebama. Dio zarade od turneje donirao je bolnicama, sirotištima i sličnim ustanovama.

5. PopMart Tour, U2 (3,94 milijuna fanova)

U2 se na top listi našao još jednom, s turnejom PopMart Tour koja se održavala od 25. travnja 1997. godine do 21. ožujka 1998. godine. Na koncertima se našlo oko 3,94 milijuna fanova. Turneja, koju se smatra jednom od najboljih U2, bila je toliko popularna da je čak našla svoje mjesto i u jednoj od epizoda "Simpsona".

6. Sticky & Sweet Tour, Madonna (3,5 milijuna fanova)

Najposjećenija Madonnina turneja je bila Sticky & Sweet Tour kojom je kraljica popa promovirala svoj 11. album "Hard Candy". Turneja je započela 23. kolovoza 2008. godine u Walesu, a završila 2. rujna 2009. godine u Izraelu. Na koncertima se našlo oko 3,5 milijuna fanova diljem svijeta. Iako je trebala nastupati i u Australiji, taj dio turneje je otkazan zbog financijskih poteškoća.


7. Living Proof: The Farewell Tour, Cher (3,5 milijuna fanova)

Podjednak broj fanova kao i Madonna na svojoj je turneji Living Proof: The Farewell Tour okupila Cher - njih oko 3,5 milijuna. Tijekom turneje koja je trajala od 14. lipnja 2002. godine do 30. travnja 2005. godine, Cher je održala 350 koncerata. Dio prihoda od koncerata Cher je donirala žrtvama tsunamija u Aziji.

8. Licks Tour, The Rolling Stones (3,4 milijuna fanova)

Po drugi put na listi 10 najuspješnijih glazbenih turneja prema broju fanova koji su prisustvovali koncertima The Rolling Stonesi su se našli zahvaljujući turneji Licks Tour, u sklopu koje je održano 117 koncerata, na kojima je bilo oko 3,4 milijuna fanova.

9. U2 360° Tour, U2 (3,1 milijuna fanova)
S aktualnom turnejom U2 360° Tour, U2 je po treći put zasjeo na listu 10 najuspješnijih glazbenih turneja. S obzirom na to da je turneja još uvijek u tijeku, U2 bi se mogao popeti za još pokoje mjesto na ovoj listi. Turneja je započela 30. lipnja 2009. godine, a zadnji od koncerata bi trebao biti održan 8. listopada 2010. godine.

10. Wildest Dreams Tour, Tina Turner (3 milijuna fanova)

Turneja Wildest Dreams Tour koju je Tina Turner održala između 20. travnja 1996. godine i 10. kolovoza 1997. godine, privukla je oko tri milijuna fanova diljem svijeta. Tijekom turneje je održano više od 250 koncerata, od čega 152 u Europi, a Tina Turner je zaradila 130 milijuna američkih dolara.

Izvor: Index.hr

09.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Službeni kalendar za 2011.

Na Amazon.com se pojavio Madonnin službeni kalendar za 2011. godinu. Kalendar je u prodaji od 1. kolovoza.







Za one koji ne znaju, odavno možete skinuti kalendar ovog bloga sa 12 klasičnih Madonninih slika.





[19 MB, 1500 x 1958]

Ovdje su tri kalendara zbog jezične različitosti u nazivima mjeseci, slike nisu promjenjene.

::: bosanski http://www.megaupload.com/?d=E2VC4FPL

::: hrvatski http://www.megaupload.com/?d=XDTAEGSF

::: srpski http://www.megaupload.com/?d=V020LPK1

08.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Hrvatski idoli pjevali '4 Minutes'

Finalisti druge sezone hrvatskog talent showa Hrvatska traži zvijedzu, Kim Verson i Vilibad Kovač su finalnu večer otvorili sa duetom Madonne i Justina Timberlakea '4 Minutes'. Pobjedu je odnijela 16-godišnja Kim Verson.

http://www.youtube.com/watch?v=57aihnsBc88


05.06.2010. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Pogledajte tri ekskluzivna isječka s DVD-a 'Glee'!

Kao što sam nedavno objavio, popularna američka TV serija 'Glee' će 14. rujna izdati DVD cijele prve sezone. DVD će uključivati 22 epizode na sedam diskova, kao i posebne dodatke - produžene epizode, karaoke, video iza scene od epizode 'The Power Of Madonna', 'Glee' preobrazbe, nikada prije viđeni snimci 'Sue's Corner' i plesne točke.

Entertainment Weekly je objavio tri isječka iz bonus videa koji prikazuje dešavanja iza scene tijekom snimanja 'The Power Of Madonna'. U nastavku posta pogledajte što kažu glumci, producenti, redatelji TV serije o Madonna epizodi.

Pogledajte klipove: http://popwatch.ew.com/2010/06/04/glee-dvd-exclusive-three-behind-the-scenes-clips/

05.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna u novoj knjizi Herba Rittsa

Uskoro izlazi knjiga preminulog Herba Rittsa pod nazivom 'Herb Ritts The Golden Hour: A Photographer's Work and His World' koja će obuhvatiti dugogodišnji rad slavnog slavnog fotografa i redatelja. Do svoje smrti 2002. Herb Ritts je snimao veoma značajne modne editorijale, celebrity portrete, a okušao se i u režiranju reklama i video spotova poput 'Ain't It Funny' (Jennifer Lopez), 'In The Closet' (Michael Jackson) i dr. Nakon uspješnih serija fotografija za Madonnu, Madonna ga je angažirala za redatelja spota 'Cherish' 1989.

'The Golden Hour' otkriva po prvi put bliži prizor njegovog svijeta, rada i nasljedstva. Knjiga od 304 stranica uključuje mnoge nikad prije viđene fotografije i citate mnogih poznatih ličnosti kao što su Cindy Crawford, Elton John, Tom Cruise, Anna Wintour, Madonna, Calvin Klein i Christopher Buckley. Sadrži i slike iz privatne arhive, sa snimanja editorijala, zabava, putovanja i sl.

Knjiga 'Herb Ritts The Golden Hour: A Photographer's Work and His World' izlazi 12. listopada ove godine.



05.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni...

Adam Lambert o Madonninim savjetima

Američki pjevač Adam Lambert je u novom broju Billboarda otkrio koje savjete mu je uputila kraljica popa Madonna.

"Rekla mi je da ne obraćam pažnju na tuđa sranja. Ne smijem slušati kritičare niti biti pod utjecajem ljudi koje traže ono što žele. Moram se fokusirati na postizanje mnogih uspjeha i pratiti svoje instinkte iako je moj cilj zabavljati ljude."












Madonna ne voli surađivati sa škorpionima

Francuski DJ David Guetta se prisjetio upoznavanja s Madonnom: "Upoznali smo se jednom prilikom za snimanje remixa za 'Revolver'. Došla je sa svojim menadžerom. Bila je jako draga, potpuno normalna, pričali smo o svemu. Odjednom me upitala: "Koji si horoskopski znak?" Kada sam joj odgovorio da sam škorpion, okrenula se prema menadžeru i rekla mu: "Postoji veliki problem. Ne mogu surađivati sa škorpionima." Trebao sam im poslati i vrijeme svog rođenja. Ludo zar ne?"


Šveđani o Madonni

Popularni švedski producentski duo Bloodshy & Avant su u razgovoru za australski Herald Sun priznali kako nisu bili zagrijani za rad s Madonnom: "Madonna nas je nazvala za snimanje njenog albuma. Ne možeš Madonni reći ne." Bloodshy & Avant su producenti pjesama 'How High' i 'Like It Or Not' s albuma 'Confessions On A Dance Floor'.

04.06.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

James D'Arcy kao kralj Edward VIII.

Britanski glumac James D'Arcy je prema pisanju MonsterAndCritics i Variety dobio ulogu u Madonninog drugom redaljskom filmu 'W.E.'. D'Arcy će glumiti kralja Edwarda VIII. koji je abdicirao sa prijestolja zbog Wallis Simpson koju će utjeloviti Britanka Andrea Riseborough. Abbie Cornish i Oscar Isaac će glumiti suvremeni njujorški par, kao što je prije najavljeno.

Colin Vaines, nekadašnji izvršni producent Miramax-a će producirati Madonnin 'W.E.', dok je Kris Thykier (producirao Kick Ass, Harry Brown) odrabran za izvršnog producenta. Snimanje će početi 4. srpnja u Velikoj Britaniji. Vaines je izjavio kako se osjeća dobro zbog svježih, mladih glumaca na ovom projektu. "Pronašli smo prave glumce za ovaj film. James ima karizmu i posjeduje veliku glumačku kvalitetu. Postoji velika kemija između Jamesa i Andree."

James D'Arcy je poznat po ulogama u filmovima poput 'Master and Commander: The Far Side of the World', 'Flashbacks of a Fool', 'The Flight of the Swan'. Colin Vaines je izvršni producent filmova 'The Young Victoria' i 'Gangs of New York'.


04.06.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Malavijski par se zahvalio predsjedniku

Tiwonge Chimbalanga i Steven Monjeza, malavijski gay par koji je nedavno uhapšen zbog neprirodnog ponašanja su danas na konferenciji objavili priopćenje u kojem su se zahvalili predsjedniku Bingu wa Muthariki. To je bilo njihovo prvo javno pojavljivanje nakon optužbe u subotu koja im je prijetila zatvorom od 14 godina teškog rada.

"Predsjednik je pokazao da je brižan roditelj i tolerantan predsjednik. Želimo mu puno zdravlja u njegovim svakidašnjim naporima vodeći ovu zemlju u pravcu poštovanja ljudskih prava i ekonomskih prosperiteta. Mnogo toga su pričali i pisali o nama, pozitivno i negativno. Mislimo da je ovo vrijeme da nam se pruži mogućnost da uživamo u našoj slobodi." Dodali su kako su u zatvoru proveli najstresniji period u životu.

Predsjednik Bingu wa Mutharika se obratio medijima rekavši: "Priča se završava ovdje. Nikome više nije dozvoljeno da komentira na ovu temu. Samo će te upropastiti cijelu stvar."

03.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni

Lady Gaga: Nisam ja kriva što izgledam kao Madonna!

Lady Gaga je u razgovoru sa Larry Kingom pričala o prijateljstvu s Madonnom, te o zajedničkom skeču za Saturday Night Live. Po tko zna koji put je imala riječi hvale za Madonnu: "Mislim da je Madonna super. Divna je prijateljica, jako draga i velika mi je podrška. Nevjerojatna je žena. Uspoređuju me s mnogim osobama a i međusobno se uspoređujemo bilo da smo plavuše, brinete, crnkinje, bjelkinje, straight, gay... Ali s druge strane, prilično je smiješno jer moja majka jako liči na Madonnu i što sam starija više ličim na svoju majku. Ponekad kažem, "nisam ja kriva što izgledam kao Madonna!"

O skeču za Saturday Night Live kaže: "Odlično smo se provodile, smijale smo se... Madonna je super. Svakoga smo izluđivale na setu s konstantnim probama, a ljudi iz SNL-a su već tražili da se pripremimo za show, a mi smo nastavile s probama. Nema lošeg poređenja s Madonnom, ona je tako predivna osoba i nikada neće biti druge Madonne. Stoga moram smišljati više načina da provociram i uznemirujem ljude, jer je ona sve uradila."



David Guetta o neuspjeloj suradnji s Madonnom

David Guetta se po drugi put javno požalio na suradnju s Madonnom. Popularni francuski DJ je izjavio za The Guardian da su njih dvoje nedavno napisali i snimili pjesmu zajedno, ali izgleda da od te pjesme neće biti ništa, kao što sam nedavno pisao o tome.

"Nezgodna je situacija, jer je Madonni istekao ugovor sa izdavačkom kućom. Ne znamo što će se desiti s pjesmom. Situacija je prilično frustrirajuća jer je pjesma odlična. Pjesma spada pod ugovorom sa Warner Music, ali nije na albumu i zbog čega bi onda ulagali u pjesmu? Bilo mi je jako žao zbog toga."

02.06.2010. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna ne ide pod nož za 52. rođendan

Mediji ovih dana pišu kako će se Madonna počastiti za svoj 52. rođendan plastičnim operacijama za 200,000 dolara.

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je opovrgnula ove tračeve za GossipCop.com rekavši kako će Madonna ovog ljeta raditi jedino na svom drugom redateljskom filmu. "Madonna ovog čitavog ljeta snima film. Plastične operacije joj nisu na kalendaru. Sve je izmišljeno."

01.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'I Am Because We Are' nominiran za Do Something Awards!

Organizacija Do Something i glazbeni program VH1 su osnovali dodjelu nagrada The Do Something Awards kako bi nagradili mlade ljude za njihovu privrženost rješavanju socijalnih problema. Organizacija Do Something se bavi okupljanjem tinejdžera koji sudjeluju u volontiranju i mnogim humanitarnim akcijama.

Za glavnu nagradu The Do Something Award su nominirane mlade osobe s najvećim humanitarnim dostignućima. Nominirani u kategorijama su nagrađeni sa 10,000, a pobjednik osvaja 100,000 američkih dolara. Druge nominacije uključuju humaniratni rad glumaca, glazbenika, sportista, kao i dokumentarce i filmove tog tipa.

Madonnin dokumenatarac 'I Am Because We Are' je nominiran u kategoriji 'Docu Style' za najbolji dokumentarni film.
Dajte svoj glas za 'IABWA' na vh1.com/shows/events/do_something_awards/2010/docu-style/

Dodjela The Do Something Awards će biti emitirana 19. srpnja na VH1, a voditeljica je zvijezda serije 'Glee', Jane Lynch.

'Docu Style'
Ten9Eight
Food Inc.
Oceans
I Am Because We Are
The Cove

01.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #