Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Banderas o Madonni

Antonio Banderas se u razgovoru za The Mirror prisjetio iskustva s Madonnom, te komentirao dešavanja tijekom njihovog poznanstva i suradnje.

Madonna je 1991. u svom dokumentarcu 'Truth Or Dare', nakon upoznavanja sa španjolskom glumačkom nadom, izjavila kako se u njega ludo zatreskala. "Da, rekla je te stvari, ali ih nije ponovila preda mnom; moglo je biti uznemiravajuće, zavisi kako bi se tada osjećao. Nikada se između nas dvoje nije ništa desilo."

Antonio Banderas je poslije nekoliko godina glumio s Madonnom u 'Eviti' i još uvijek je iznenađen što je punio medijske natpise zbog Madonninih riječi. "I dan danas mi je to čudno. Kada sam po prvi put upoznao Madonnu, ona je bila zvijezda na turneji 'Blond Ambition', a ja sam bio mladi glumac koji je morao platiti da bi gledao njen koncert. Zajedno smo glumili u 'Eviti', ona je bila potpuno privržena za ulogu."

Na kraju je dodao da su ostali u kontaktu: "Vidio sam je na dodjeli Oscar. Pozvala nas je na party u svom domu. Trebali ste vidjeli Roberta De Nira, Mick Jaggera i mene za bubnjevima."


Tracy o treningu s Madonnom

Celebrity trenerica Tracy Anderson je priznala da joj uopće ne nedostaje treniranje s Madonnom jer joj je oduzimalo mnogo vremena u posljednje tri godine.

"Otišli su dani kada sam bila predana radu sa zvijezdama. Madonna je mi je bila prioritet tri godine, ali to nije glavni dio moga posla. Ne mogu biti samo trener za poznate osobe. Nisam 11 godina istraživala i učila samo za njihov trening. Ne nedostaje mi uopće. Imamo izuzetan rezultat našeg zajedničkog rada. Mislim da je odlična, ali trening s njom mi ne odgovara rasporedu."



Post je objavljen 29.06.2010. u 23:49 sati.