Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Madonna je bodybuilder s vaginom!

Britanski glumac Rupert Everett se u razgovoru za Metro dotaknuo teme o nekadašnjoj bliskoj prijateljici Madonni. Nakon što je prijateljstvo puklo, Ruper Everett je u intervjuima nazivao Madonnu "she-man" te starom gunđalom konobaricom. Na pitanje da li je još uvijek u kontaktu s Madonnom odgovorio je: "Ne baš, ne. Ovaj razgovor nije trebao biti o Madonni." Još jednom je Madonnu prozvao "she-manom": "Poput sheman-a, bodybuilder s vaginom."


Kylie Minogue o Madonni

U intervjuu za magazin Black Book, australska pjevačica Kylie Minogue je odgovorila što misli o poredbama između kraljice i princeze popa. U magazinu su naglasili da su obje jedne od najvećih internacionalnih gay ikona, te ostali niz poređenja da Madonna iza sebe ima kontroverznu knjigu 'Sex', Kylie je izdala kolekciju fotografija 'Kylie', Madonna ima dokumentarac 'Truth Or Dare', Kylie ima 'White Diamond', Madonna ima mnogo mlađeg dečka, a Kylie hoda s 32-godišnjim Andres Valencosom.

"Sada je slaba poredba. Ako bi netko pobliže sagledao, vidio bi da su na mene utjecali mnogi drugi prije Madonne. Imamo zajedničke prijatelje. Oni će prenijeti njenu poruku i ja ću joj odgovoriti. Sigurna sam da ćemo se jednog dana sresti i dobro se nasmijati."








Madonnina obožavateljica, ali ne i njenog bogohuljenja

Prošlog tjedna, na isti dan kada je emitirana premijera videa 'Alejandro' od Lady Gage, američka pjevačica Katy Perry je napisala na svom Twitter profilu: "Koristeći bogohuljenje u svrhu zabave je jeftino isto kao kada komičar priča šale o gasovima."

Međutim, Katy Perry je priznala, iako je njeni veliki fan, da pod tom izjavom nije mislila samo na Gagu, već i na ostale pjevačice kao što je Madonna. "Kada je Madonna bila na križu i ponekad moj dečko govori neke stvari o svemu tome, to je nešto što ne mogu prihvatiti", dodavši kako potječe iz religiozne obitelji. "Svatko zna da sam sto puta napisala na Twitteru da sam jedna od najvećih obožavateljica Lady Gage i Madonne. Stvar je u tome da ljudi drukčije gledaju na neke stvari."


Post je objavljen 15.06.2010. u 11:07 sati.