Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Cyndi Lauper otvoreno o Madonni

Američka pjevačica Cyndi Lauper je u intervjuu za PrideSource komentirala što misli o navodnom rivalstvu između Lady Gage i Christine Aguilere, te je dodala da je isti slučaj za nju i Madonnu. Iako su na početku Madonnine karijere svi bili ubjeđeni da će Cyndi Lauper biti uspješnija, Cyndi je priznala da joj je Madonna uvijek bila inspiracija.

- Što misliš o medijskom uspoređivanju Lady Gage i Christine Aguilere i njihovom navodnom rivalstvu?
Cyndi Lauper: Mislim da je zbog toga što sto su obje plavuše. Treba se prestati baviti s tim. Jednostavno ljudi nemaju dovoljno materijala da pišu u novinama. To je poput hrvanja - dobar i zao lik. Poput mene i Madonne.

- Sjećaš se ikakvih sukoba između tebe i Madonne?
Cyndi Lauper: Ne! Mora da se šalite? Ona je uvijek bila moja inspiracija. Uvijek sam mislila da je ona moja sestra od druge majke (smijeh) jer smo bile poput partnera u zločinu, u čudnom smislu. Kada sam vidjela spot 'Like A Prayer,' pomislila sam - to je to!

- Zbog toga što ste se osjećale na isti način?
Cyndi Lauper: Da, kao i svaka katolička srednjoškolka.


Max o iskustvu s Madonnom

Sedamnaestogodišnji američki model Max Scheinder je zaintrigirao svijet mode pojavivši se u kampanji Dolce & Gabbana u poziranju s kraljicom popa. Za modni portal Models.com je otkrio pored informacija o privatnom životu i o iskustvima u radu s Madonnom.

- Da li su te za manekenstvo otkrili na ulici?
Max: Išao u glumačku školu 'Act Teens' gdje smo većinom snimali naš rad i kontaktirali su me za editorijal magazina GQ o glumcima iz New Yorka. Poslali su me u agenciju 'A Street Cat Named Desire', ali nisam bio primljen jer sam tada bio premlad, ali su mi dali još jednu šansu, vidjeli su nešto u meni. Zanimala me je kampanja Dolce & Gabbana i imao sam toliko sreće da sam bio izabran. Bilo je nevjerojatno.

- Onda je ovo tvoja prva velika kampanja, kako je bilo na snimanju?
Max: Bilo je apsolutno fantastično, jedno izvanredno iskustvo i svi su bili jako dragi prema meni. Uzeli su u obzir da nisam bio posve upoznat s modnim svijetom koliko sam sa svijetom glume, stoga je bilo jako ugodno.

- U kampanji je Madonna, kako je bilo raditi s njom?
Max: Jako ugodno. Dok je ulazila u sobu, veliki sam Madonnin fan i očekivao sam da ću biti potpuno nervozan, a kada je ušla sve je izgledalo uredu. Osjećao sam se kao njen sin u jednom danu, zapravo sam glumio sina u toj kampanji. Bila je jednostavno draga prema meni, nije se činilo kao da sam jedno obično dijete, odnosila se prema meni s poštovanjem i zbog toga je zaista cijenim. Ona je velika zvijezda, ali prema tebi postupa kao da si na njenom nivou. Bilo je stvarno nevjerojatno i ona je draga osoba. Bio sam ugodno iznenađen.



Post je objavljen 26.06.2010. u 01:11 sati.