Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni...

Adam Lambert o Madonninim savjetima

Američki pjevač Adam Lambert je u novom broju Billboarda otkrio koje savjete mu je uputila kraljica popa Madonna.

"Rekla mi je da ne obraćam pažnju na tuđa sranja. Ne smijem slušati kritičare niti biti pod utjecajem ljudi koje traže ono što žele. Moram se fokusirati na postizanje mnogih uspjeha i pratiti svoje instinkte iako je moj cilj zabavljati ljude."












Madonna ne voli surađivati sa škorpionima

Francuski DJ David Guetta se prisjetio upoznavanja s Madonnom: "Upoznali smo se jednom prilikom za snimanje remixa za 'Revolver'. Došla je sa svojim menadžerom. Bila je jako draga, potpuno normalna, pričali smo o svemu. Odjednom me upitala: "Koji si horoskopski znak?" Kada sam joj odgovorio da sam škorpion, okrenula se prema menadžeru i rekla mu: "Postoji veliki problem. Ne mogu surađivati sa škorpionima." Trebao sam im poslati i vrijeme svog rođenja. Ludo zar ne?"


Šveđani o Madonni

Popularni švedski producentski duo Bloodshy & Avant su u razgovoru za australski Herald Sun priznali kako nisu bili zagrijani za rad s Madonnom: "Madonna nas je nazvala za snimanje njenog albuma. Ne možeš Madonni reći ne." Bloodshy & Avant su producenti pjesama 'How High' i 'Like It Or Not' s albuma 'Confessions On A Dance Floor'.


Post je objavljen 04.06.2010. u 19:07 sati.