Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Zašto Stuart i Madonna više ne rade zajedno?

Britanski producent Stuart Price je u razgovoru s magazinom 'Attitude' objasnio zbog čega Madonna više ne surađuje s njim nakon albuma 'Confessions On A Dance Floor' pa čak ni na turneji.

Govori kako se okrenula r'n'b producentima samo kako bi bila uspješna u SAD-u, a i fanovi dijele isto mišljenje. "Madonna je mislila da 'Confessions On A Dance Floor' nije imao uspjeha u SAD-u. Iz Warner Records-a su govorili istu stvar. Trebala je taj glas koji će joj govoriti što da radi i kada je vidjela ono što prolazi uspješno u Americi, jer se ja sam ne nalazim u tom žanru, radila je s Timbalandom i Pharrellom."

Prisjetimo se njegove izjave prije dvije godine za Mix Mag: "Madonna je željela rnb album, ali mislim da to nije tip albuma kojeg bi trebala snimiti. Radila je sa Pharrellom i Timbalandom, mislim da je Timbaland super, ali Pharrell? Ne razumijem - ponavlja isto sranje ponovo i ponovo. Morate prestati biti Madonnin glazbeni suprug i nastaviti sa svojim životom. Madonna je uzimala anonimne producente i onda se oni poslije opet vraćaju anonimnosti. Ja sam jedan od onih koji su imali svoj rad prije i poslije suradnje s njom."

Dobio je svoju novu miljenicu Kylie Minogue



Dick Clark o Madonni

Legendarni TV voditelj i producent Dick Clark se za Hollywoodreporter prisjetio Madonninog nastupa u TV emisji 'American Bandstand'. Madonnino gostovanje u toj emisiji je jako poznato jer je tadašnja mlada nada na pitanje što želi postići odgovorila: "Želim vladati svijetom!" Itekako je vladala.

- Koji je najnezaboravniji trenutak za tebe na 'American Bandstand'-u?
Clark: Madonnin prvi nastup. Djeca su je istog trena zavoljela. Nije bilo teško prepoznati da će imati veliku karijeru.



Post je objavljen 26.06.2010. u 12:37 sati.