Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna će ove godine ljetovat na Jadranu?

Hrvatski mediji Večernji, 24 Sata, Index, Net, Slobodna Dalmacija i drugi su objavili vijest o mogućem dolasku kraljice popa Madonne na Jadran tijekom ljeta.

Na Korčuli će vjerojatno ljetovati redatelj Steven Spielberg, Madonna i glumica Gwyneth Paltrow. Noćenje u palači koštat će ih do pet tisuća eura. Dolazak su nam potvrdili brojni imućni gosti, ali ne smijem otkrivati njihova imena, rekla je direktorica Palače Dimitri Lešić na Korčuli Tania Allen. Prema pisanju ženskog britanskog časopisa InStyle, koji taj hotel hvali jer ima najviše stila u Europi, u palači će se ovog ljeta odmarati glumica Gwyneth Paltrow (37) i redatelj Steven Spielberg (64). Odmor u hotelu na Korčuli navodno je najavila i Madonna (51). Pjevačica je oduševljena hotelom jer ima samo 13 soba te je smješten u biskupskoj palači iz 18. stoljeća i pet srednjovjekovnih kućišta. Nalazi se uz rodnu kuću Marca Pola. Šest apartmana uređeno je poput regija kojima je putovao Marco Polo na putu svile: Korčula, Indija, Kina, Venecija i Ceylon.

Noćenje u apartmanima stoji 2400 kuna, a noćenje u najvećem, Ceylonu, koji ima 165 kvadratnih metara je 7760 kuna. Palača može ugostiti najviše 26 ljudi. Priča se da će Madonna za 36.500 kuna na noć zakupiti cijeli hotel. Direktorica Tania ističe da slavne osobe jedrilicama i helikopterima obilaze okolicu. Dodaje da većina njih voli romantiku pa im često pripremaju večere na samotnim okolnim otocima. Sunday Times ove ga je godine uvrstio među 100 najboljih hotela u Europi.

Izvor: 24.sata


Post je objavljen 10.06.2010. u 16:09 sati.