Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna podržala festival Mohammeda Al Fayeda

Tko bi očekivao dolazak kraljice popa na školskoj svečanosti sa petsto okupljenih uz roštilj i krafne. Prisutni su više bili više no šokirani pojavljivanjem Madonne na ovom humanitarnom događaju 'Lawnfest'. Odjevena u bež jaknu, sivim hlačama i smeđim naočalama, američka pop zvijezda je došla sa privatnim helikopterom leteći iz svog doma u Centralnom Londonu. 51-godišnja zvijezda dok je prolazila kroz cirkusne radionice, dječje igraonice ostavljala je bez teksta djecu i njihove roditelje koji su zurili u Madonnu.

Madonnu je dočekao domaćin svečanosti Mohammed Al Fayed, egipatski bogataš bivši vlasnik prestižne londonske kuće Harrods. Mohammed Al Fayed je kupio školu 'The New School' 1998. u čast na pokojnog sina Dodia i princeze Diane nakon njihove automobilske nesreće u Parizu. Njegova kći, Camilla je organizirala festival u području škole The New School u Kentu koju je pohađala princeza Diana.

Madonna je imala razgovor sa direktoricom škole Christinom Wells, koja je dala izjavu za Daily Mail o njihovom susretu: "Nikada ne bismo očekivali dolazak velike zvijezde na ovaj festival. Madonna je zainteresirana za školu jer voli pomagati neprivilegiranoj djeci i jako ju je zanimala njihova situacija kada je saznala za naš rad. Bila sam jako nervozna kada sam je upoznala jer je bila jako dražesna."

Madonnin dolazak: http://www.youtube.com/watch?v=sMCzyQR3wEg











Post je objavljen 12.06.2010. u 14:42 sati.