Sve je spremno za 'Material Girl'!

Madonna i njena kći Lourdes će 3. kolovoza lansirati modnu liniju 'Material Girl' za modnu kuću Macy's, a kolekcija će pored odjeće uključivati i tenisice, cipele, torbe, nakit po pristupačnim cijenama.

"Nije komplicirano. Oblačiš se spontano, ne razmišljaš previše što bi mogao odjenuti. Lourdes je dolazila na sastanke skoro od samog početka. Moja uloga je bila da pripazim da idemo u pravom smjeru da obje možemo biti ponosne na rezultat i izraziti svoja mišljenja. Zaista mi se sviđa kako se Lourdes oblači i mislim da je ova kolekcija jedan nastavak njenog stila", izjavila je Madonna. "Sviđa mi se ideja što će linija biti u prodaji za Macy's, jer je Macy's u dodiru s ostalim lancima vam Amerike."

Cijela kampanja je snimljena prošlog mjeseca u studiju i na ulicama Williamsburga, u Brooklynu.

Macy's u zadnje vrijeme sa celebritima pokušava privući mlade kupce u njihove trgovine. Na pitanje kako 51-godišnja Madonna može uspjeti u tome, izvršni šef Jeff Gennette je odgovorio: "Madonna ima modni kredibilitet koji nevjerojatno odgovara svakome."

"Material Girl pokazuje da je to ono što je nedostajalao u Macys'-u. Malo podsjeća na 'Desperately Seeking Susan' kao i na ostale stvari koje je Madonna nosila", rekla je Laine List, izvršni zamjenski direktor za Iconix Brand Group, koji su osnovali zajedničku tvrtku sa Macy's. Laine List i Jeff Gennette govore kako u zadnjoj sekundi mogu uraditi izmjene u 'Material Girl'. "Mnogo toga možemo promijeniti, dodati nove stvari. Ako nešto ne bude odgovaralo, brzo ćemo zamijeniti za nešto drugo."

Odjeća iz kolekcije ima pristupačne cijene. Cijena farmerica s patentnim zatvaračem na završecima iznosi 36 američkih dolara. Vlatovita suknjica u punk stilu sa pink ružama košta 22 dolara, a predivan prsluk 58 dolara. Za crnu kratku haljinu djevojke će izdvojiti 24 dolara.

Najava: http://www.youtube.com/watch?v=__QEi86goSw



Šefica Madonna provjerava odjeću



Model predstavlja kolekciju








30.06.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #