Ljubav pobjeđuje!

Na Madonninoj službenoj web stranici www.madonna.com je objavljena Madonnina poruka povodom oslobađanja malavijskog gay para od zatvorske kazne 14 godina.

Podijelite vaše reakcije na ovu vijest na: http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Dragi prijatelji,

Oduvijek sam vjerovala da ljubav pobjeđuje sve - jučer se ispostavilo da je tako.

Prošlog tjedna je preko 30,000 imena upisano u peticiji za oslobađanje Stevena Monjeza i Tiwongea Chimbalange, malavijskog para koji su bili osuđeni na 14 godina teške robije zbog "zločina" homoseksualnosti.

S nevjerojatnom radošću vam pišem da je malavijski predsjednik Bingu wa Mutharika naredio njihovo oslobođenje. Steven i Tiwonge su pušteni u subotu uvečer. Dobili su nazad svoju slobodu i vi ste sudjelovali u tome.

Voljela bih čuti vašu reakciju na ovu vijest. Podijelite vaša mišljenja: http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Slavimo zapanjujući preokret za Stevena i Tiwongea i bitku mnogih Malavijaca za njihov izlazak. Ovo je povijesni dan za Malavi. Iako su pušteni iz zatvora, nažalost ne zna se što čeka njihovu budućnost i kakva im je sigurnost u Malaviju. Nadam se da je ovo samo početak našeg zajedničkog rada.

Kršenje ljudskih prava je u nizu problema s kojima se susreću Malavijci pored siromaštva, bolesti i nestašice osnovnih sredstava. Još uvijek su tamo preko dva milijuna siročadi i osjetljive djece koja trebaju osjetiti zagrljaj ljubavi. Potrebna je naša ljubav i kreativnost kako bi doveli pravdu za narod u Malaviju. Zbog toga želim čuti vaša razmišljanja, napišite ih na ovaj važan dan u Malaviju.

http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Hvala vam na udruživanju sa mnom u Raising Malawi.

S velikom ljubavlju,
Madonna

31.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

I Lepa Brena voli Madonnu

Čik, čik, čik pogodi tko nosi jaknu s likom Madonne? Kraljica folk glazbe Lepa Brena je na nedavno održanom koncertu odjenula sako čiju je leđnu stranu krasila Madonnina slika sa snimanja spota 'Justify My Love' 1990.

Poznato je da je Lepa Brena velika Madonnina obožavateljica, čak je posjetila njen koncert u Austriji 2008. za vrijeme turneje 'Sticky & Sweet'. Tvrdila je kako ju je osobno pozvao Madonnin menadžer. "Oduvek sam bila Madonnin fan i naravno da neću propustiti njen koncert, koji svakako vredi pogledati. Tom prilikom, međutim, neću ići u Crnu Goru, već ću koncert pogledati dan ranije u Beču, gde me je lično pozvao njen menadžer" - izjavila je Brena.




30.05.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Lady Gaga o upoznavanju s Madonnom

Američka pjevačica Lady Gaga u razgovoru za ShowStudio je priznala da joj je poznanstvno s Madonnom otvorilo vrata upoznavanju mnogih velikih glazbenika.

Lady Gaga: "Madonna je predivna osoba. Puna je prekrasne slobode i duha i to je jako dražesno. Radeći s njom je bilo uvijek jako uzbudljivo i zabavno. Dijelile smo nekoliko predivnih istinskih trenutaka zajedno. Dođe na moj koncert, pitam je nekoliko pitanja i kaže mi savjet. To je bilo moje iskustvo u glazbenoj industriji gdje sam u boljim odnosima sa većim glazbenicima i legendama koje sam obožavala, nego sa pjevačima mojih godina. Jedinu zajedničku stvar koju legende imaju jeste da su oni najdivnija ljudska bića koje sam ikada upoznala. Od upoznavanja i susreta s Madonnom imala sam priliku upoznati izvanredne velike umjetnike. Upoznavanjem ovih osoba sam otkrila samu sebe. Svoju slobodu. Svoju sigurnost. Sebe."

30.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni...

David Foster: Madonna me je zavodila!

Veliki glazbeni producent David Foster, koji je surađivao s Madonnom za album 'Something To Remember' je otkrio na promociji svoje knjige kako je upoznao kraljicu popa. Prije ste mogli pročitati samo dio njegove izjave o Madonni.

"Ne poznajem je dobro. Snimio sam s njom samo par pjesama. Kada sam upoznao Madonnu da odlučim hoćemo li zajedno raditi, htjela je da odemo na večeru u New Yorku. Nikada prije je nisam upoznao, ali sam znao njene pjesme. Sjeo sam za stol. Zanese se pravo u tebe. Moram vam reći da je Madonna bila jako zavodljiva te večeri, ali joj to nije bila namjera. Nisam je zanimao, samo je takva, to jednostavno izvire iz nje. Bilo mi je teško koncentrirati se. Postoje mnogo ljepše žene u svijetu, ali ona je jako sexy. Snimili smo par pjesama i postigli dobar zajednički uspjeh."


Donna o početku suradnje s Madonnom

Madonnina dugogodišnja prateća vokalistica Donna De Lory je u razgovoru sa Stuff Magazine dotakla teme o Madonni.

- Stuff Magazine: Da li te učenje istočnjačke filozofije održalo pri zemlji kada si putovala s Madonnom. Mogu samo zamisliti, biti tako mlada u uzbudljivom i glamuroznom životu...
Donna De Lory: "Uvijek, još više i više dok sam se prilagođavala i rasla u tom iskustvu. Išla sam na turneju s najvećom zvijezdom kada sam imala 21 godinu! Potpuno sam bila izgubljena. Htjela sam biti kao Madonna. Uvijek sam se uspoređivala s Madonnom, kako ne bi mogla? Ona je bila moja velika, poznata sestra. Pokušavala sam biti lijepa kao ona, glamurozna poput nje, imati istu odjeću. I ovdje sam, nikada ne mogu imati svu tu odjeću: Dolce & Gabbana ujutro i navečer. Možda nekog dana, ali sada ne! Konstantno sam pokušavala uspoređivati se. Ali sam naučila. Postoji dovoljno vremena između rada s njom i vremena gdje mogu izaći, raditi svoje stvari i razvijati se. Svaki put kada se vratim na veliku turneju, dođe mi odraz onoga gdje sam bila. Prilično uskoro se osjećam kao posljednjeg puta kada smo nastupile na tom mjestu, osjetim toliku nevjerojatnu ljubav publike, to jedinstvo. Nisam se osjećala da sam na pozornici. Shvatila sam da je o tome riječ, da je to ono što želim da bude. Nije me zanimalo biti na pozornici i obožavati samu sebe, radeći to kao karakternu ulogu je jedna stvar. Ali tijekom izlaska na pozornicu, moja svijest se mnogo promjenila."

- Stuff Magazine: Nisi bila na njenoj posljednjoj turneji, je li to promjena u svijesti 'zašto'?
Donna De Lory: "Znala sam u sebi da će biti turneja, ali sam tada bila trudna. Sjećam se kada sam rekla "mislim da neću ići". Sjećam se u tom trenutku, već sam propustila turneju: "Neću biti dio nove Madonnine turneje!" Ali ona je osoba koja nastavlja dalje. Popuni prostor i ide dalje. Ima mnogo ljudi koji rade za nju i to je dio prirodnog iskustva. Mogu izostati i raditi svoju stvar. Otvorena sam za suradnju: kada radite s nekim tako dugo otvorena je mogućnost za ponovnu suradnju. Možda ne u istom prostoru, ali voljela bih raditi s njom humanitarne i velike događaje i podržati je na taj način."

Na ovom linku možete pročitati moj intervju s Donnom De Lory: http://madonna.blog.hr/ekskluzivni-intervju-s-donnomdelory

30.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Malavijski gay par pušten na slobodu!

Steven Monjeza (26) i Tiwonge Chimbalanga (20) su nedavno optuženi od strane malavijskog suda zbog neprirodnog ponašanja jer su oboje homoseksualci. Čekala ih je zatvorska kazna od 14 godina teške robije. Monjeza i Chimbalanga su uhićeni u prosincu 2009. dva dana poslije proslave njihovih zaruka u hotelu gdje je Chimbalanga radio kao domar. Oni su prvi istospolni par u Malaviju koji su planirali ustupiti u brak.

Malavijski predsjednik Bingu wa Mutharika je danas objavio priopćenje nakon sastanka sa glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Ban Ki-moonom. U priopćenju se ispričao i oslobodio dvojicu mladića od svih optužbi. Ban Ki-moon očekuje da će tamošnji zakonodavci promjeniti nacionalne zakone o homoseksualnosti.

"Odlučio sam da im bude oprošteno i bit će pušteni. Počinili su zločin protiv naše kulture, religije i zakona. Kako god, kao vođa ove države sam im oprostio i stoga zahtjevam njihovo oslobođenje bez ikakvih uvjeta. Ovo sam uradio na ljudskoj osnovi, ali ne znači da to podržavam."

Madonna je nedavno progovorila o ovome, te postavila peticiju za njihovo oslobođenje i uspjelo je! The power of Madonna!

29.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Čista naslovnica za Interview

Procurila je cijela naslovna slika za magazin 'Interview'!

Kliknite na sliku za još veći prikaz (914 x 1200)

28.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Guy negirao priče o Američkom idolu

Mediji su se ovih dana raspisali kako će Madonna zamjeniti Simona Cowella u žiriju za talent show American Idol. Madonnin menadžer Guy Oseary je na svom twitter profilu opovrgnuo glasine: "Madonna neće biti žiri na American Idol... Ne vjerujte svemu što pročitate."

27.05.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

O Madonni...

Christina Aguilera priznala sličnost spotova

Christina Aguilera je priznala za Digital Spy da su pojedini kadrovi njenog videa 'Not Myself Tonight' inspirirani Madonninim spotovima.

"Jedan od mojih najdražih spotova ikada je 'Express Yourself' od Madonne koji nosi snažnu i ohrabrujuću poruku koju uvijek pokušavam prikazati kroz svoju seksualnost. Sviđa mi se scena koju sam snimila po Madonni sa monoklom, dimom i stepenicama. Odala sam čast jakoj ženi koja je ranije postavila temelje."



Madonna nije dozvolila promjenu teksta 'Oh Father'

Australska pjevačica Sia je progovorila za BBC News o obradi Madonnine pjesme 'Oh Father' za svoj album 'We Are Born'.

Na pitanje da li joj je Madonna uputila koji savjet, Sia je odgovorila: "Samo sam dobila odgovor da ne smijem promjeniti riječi pjesme jer sam htjela prilagoditi tekst prema sebi, ali su mi rekli da Madonna nikome ne dozvoljava da mijenja njene tekstove."

Sia - Oh Father: http://www.youtube.com/watch?v=ja7KaJTt9tk


M.I.A.: Madonna je jedinstvena!

Britanska pjevačica M.I.A. je u razgovoru za New York Times uputila riječi hvale za Madonnu. "Madonna je jedna jedina. Ima izvanredne pjesme. Ima nevjerojatan smisao za stil bez pomoći stiliste. Imala je i svoje promašaje, ali ponekad ih je priznala. Borila bih se za Madonnu. Mislim da bi trebala poslati čokoladice ili nešto drugo da mi se zahvali."

Dodala je kako misli da Lady Gaga uopće nije originalna umjetnica, te da ne podnosi priče oko uspoređivanja Lady Gage s Madonnom. "Madonna je bila jedinstvena i lijepa. Pop ikone trebaju izgledati lijepo."

26.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Cijela reklama za MDG kampanju!

Modni duo Dolce & Gabbana su objavili cijelu reklamu za kampanju sunčanih naočala MDG!

Službena web stranica kampanje: http://www.dolcegabbana.com/boutique/dg/eyewear/mdg/

http://www.youtube.com/watch?v=uMVPXWnVzJE



Download svih promotivnih slika, sa snimanja i video (video + all HQ pictures of sunglasses, some backstage and campaign pics): http://www.fileserve.com/file/cGwmuTW, http://hotfile.com/dl/44862486/1f9d08e/2010_-_M_-_DG_-_HQ.rar.html

Download cijele reklame (full video):
http://rapidshare.com/files/391747137/MDG_final_73sec.f4v

Download najave (teaser): http://rapidshare.com/files/391748305/MDG_teaser.f4v

U reklami je pušten remix 'Revolver' (Paul Van Dyk Dub), kojeg možete poslušati na ovom linku: http://www.youtube.com/watch?v=pOMJOXTHaDY

26.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

GLAMOUR's Inspirational Women

Britanski modni magazin Glamour je objavio listu od 25 najutjecajnijih žena ikada! Kraljica popa Madonna je zauzela sami vrh ljestvice ostavivši iza sebe Oprah Winfrey, Michelle Obamu, Marilyn Monroe, Meryl Streep i ostale dive.

Osobe iz showbizza su za svaku ženu napisali zbog čega je baš ona najutjecajnija.

Stine, pjevačica grupe Alphabeat je napisala za Madonnu: "Madonna nas je inspirirala da razvijemo naš zvuk kao što je ona uvijek sebe razvijala kao umjetnicu i zbog njene fantastičnosti također."

25 najnadahnutijih žena svijeta
1. Madonna
2. Oprah Winfrey
3. Natalie Massenet
4. Sigourney Weaver
5. Coco Chanel
6. Anne Frank
7. Drew Barrymore
8. Twiggy
9. Dorothy Parker
10. Michelle Obama
11. Marilyn Monroe
12. Elizabeth I
13. Sylvia Plath
14. Beckie Williams
15. Brody Dalle- The Distillers
16. Emmeline Pankhurst
17. Lady Gaga
18. Jane Austen
19. JK Rowling
20. Shirley Manson, Garbage
21. Kate Winslet
22. Meryl Streep
23. P.D. James
24. Rosa Parks
25. Simone De Beauvoir

24.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni...

Kylie: Madonnine vježbe su preteške

Kylie Minogue u nedavnom intervjuu za Mirror je priznala da će najvjerojatnije ostati na sceni u Madonninim godinama, te misli da je Madonnino vježbanje preteško za nju. "Mislim da ću najvjerojatnije ići na turneje u Madonninim godinama, onda bih morala raditi neke ozbiljne vježbe da ostanem u formi. Sigurno neću raditi Madonnine vježbe, prenaporne su."


Lady Gaga: Nitko nikada neće biti nova Madonna!

Američka pjevačica Lady Gaga je za francusku televiziju TF1 komentirala o medijskim navodima da ona predstavlja Madonnu mlađe generacije te da pokazuje svijetu koliko je stara Madonna.

TF1: Talijanka si iz New Yorka, ljudi te uvijek uspoređuju s Madonnom. Smatraš li da si dovela završetak Madonninog vladanja scenom, te da predstavljaš novu Madonnu suvremenog popa?

Lady Gaga: "Nitko nikada neće biti nova Madonna. Nitko neće moći preuzeti njeno mjesto. Ono što je Madonna uradila za feminizam i za žene širom svijeta, za seksualnu revoluciju, nitko ne može zamjeniti jer je već urađeno."

24.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Lady Gaga: Ne smatram sebe novom Madonnom!

Američka pjevačica Lady Gaga je nedavno dala intervju za francuski magazin Les Inrocks, a jedna od tema je bila i Madonna.

- Zašto si posvetila svoj album umjetnicima kao što su Prince, Madonna, David Bowie i Andy Warhol?
Lady Gaga: "Slušam jako mnogo Princea i Madonnu. David Bowie i Andy Warhol su me inspirirali. Oni su za mene najveći glazbenici jer vizualni aspekt njihove glazbe je jako snažan. Kada kod kuće upalim radio, a puštaju pjesme od Madonne, Bowiea ili Princa, u tom trenutku vidim nešto, što nije slučaj kod mnogih drugih pjevača."

- Da li si jednom rekla da si nova Madonna?
Lady Gaga: "Nikada! Jako se razljutim kada pročitam taj namješteni citat! Od početka moje karijere ljudi su govorili da sam nova Madonna. Stoga zapišite ovo - Ne mislim da sam nova Madonna!"

- Plavuša si i Talijanka iz New Yorka, da li misliš da postoji prostora za uspoređivanje?
Lady Gaga: "Imam najveće poštovanje prema njoj. Na neki način je nedolično upitati izvođača poput mene koji je prisutan pet minuta da li sebe smatra slijedećom pop ikonom. "Što misliš tko si ti?" Moram postići više da bi me mogli nazvati pop ikonom."

22.05.2010. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Madonnina peticija za oslobođenje osuđenog gay para

Madonna je službeno objavila poruku u kojoj poziva ljude da potpišu peticiju za oslobođenje malavijskog gay para od zatvorske kazne 14 godina. Više o tome pročitajte u prošlim vijestima.

Dragi prijatelji,

Steven Monjeza i Tiwonge Chimbalanga će provesti sljedećih 14 godina u malavijskom zatvoru, osuđeni na tešku robiju. Oni nisu ubojice. Nisu kradljivci. Zapravo, nisu počinili nikakav zločin. Osuđeni su zbog homoseksualnosti.

Pozivam sve napredne žene i muškarce u Malaviju i širom svijeta za izazov ove odluke u ime ljudskog dostojanstva i jednakih prava za sve.

Molim vas upišite svoje ime u znak podrške slobodnoj ljubavi.

www.raisingmalawi.org/FreedomToLove

Šokirana sam i tužna zbog odluke koja je donešena na malavijskom sudu, koja osuđuje dva nevina muškarca na zatvorsku kaznu. Vjerujem u jednaka prava za sve ljude, bez obzira na godine, rasu, boju, religiju ili seksualnu orijentaciju.

Malavi je danas napravio veliki korak unazad. Svijet je ispunjen s boli i patnjom, stoga mi moramo podržati naša osnovna ljudska prava da se volimo i da budemo voljeni.

Neću sjediti i šutiti dok su dvojica muškaraca osuđeni na 14 godina teškog rada zbog njihove ljubavi. Nadam se da će te dodati svoje ime do moga i pričati svojim prijateljima i obitelji o ovom problemu.

www.raisingmalawi.org/FreedomToLove

S ljubavlju,
Madonna

22.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna pronašla vojvotkinju od Windsora

Prema pisanju britanskog dnevnog lista Daily Mail, Madonna je pronašla glumicu kojoj će pripasti uloga vojvotkinje Wallis Simspon. Radi se o 29-godišnjoj britanskoj glumici Andrei Riseborough koja ima zapaženu ulogu u BBC-voj drami 'Margaret Thatcher - The Long Walk to Finchley'. Sigurno vam je poznato da je Vera Farmiga prva dobila ulogu vojvotkinje, ali zbog trudnoće morala je odbiti Madonnin poziv.

Colin Vaines, producent Madonninog drugog redateljskog filma 'W.E.' je otkrio kako je Andrea zadivila Madonnu svojom ulogom nekadašnje britanske premijerke Margaret Thatcher, te svojim nastupom u kratkom filmu 'Love You More'. "Madonna je zadivljena njenom sposobnošću. Strastvena je u stvaranju i pisanju priče o vojvodi i vojvotkinji od Windsora, iako će priča biti prikazana očima suvremenih likova. Američka žena pod imenom Wally će postati fascinirana vojvotkinjom nakon što posjeti izložbu njenih dragocjenih predmeta", izjavio je Vaines.

Andrea Riseborough je dala svoju prvu izjavu za film 'W.E.': "Madonna ima gotovo svaku knjigu o vojvodi i vojvotkinji. Istraživala sam koliko sam mogla o vojvotkinji i razgovarala s ljudima koji su je poznavali. Fascinantno je da je kralj odstupio s vlasti zbog svoje voljene, sigurno je postojala velika odgovornost za nju, kao i za njega. Molila ga je da se vrati na prijestolje, ona bi radije ostala kao njegova ljubavnica. I pitam se što se s njima desilo nakon abdikacije. Da li su mrzili jedno drugo ili su se voljeli? Oboje su neodoljivi i zagonetni." Andrea je dodala da je s Madonnom razgovarala 90 minuta o pripremama za film.

Abi Cornish će glumiti djevojku Wally, dok će Oscar Isaac, kako sam prije pisao, dobiti ulogu zaštitara koji je zaljubljen u već udanu Wally. Snimanje počinje u srpnju u Velikoj Britaniji, Francuskoj i SAD-u.

22.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni...

Seymour Stein o Madonni

Seymour Stein, jedan od osnivača izdavačke kuće Sire Records je prošlog tjedna govorio o mnogim izvođačima i o svom životu na konferenciji glazbenog festivala Liverpool Sound City. Seymour Stein je omogućio 24-godišnjoj Madonni da potpiše ugovor za snimanje albuma prvijenca. Seymour se prisjetio kako je izgledao prvi susret s Madonnom: "Bio sam u bolnici, ležao na krevetu. Nisam bio obrijan, nosio sam ogrtač i bio priključen na mašine. Nazvao sam svog asistenta i rekao mu 'možeš li otići do moje kuće i uzeti pidžamu i bademantil? Nazvao sam i svog oca i pitao ga može li me ošišati. Kada je Madonna došla, nije joj bilo briga da li sam ležao u sanduku na krevetu, samo da sam bio prisutan."

Bio je zadivljen njenom upornošću: "Htjela je ugovor jer je toliko vjerovala u sebe. Ako bi bila Noć vještica, a najkraći put do mjesta gdje bi išla bi zasigurno bio preko groblja u ponoć, krenula bi u tom smjeru. Volim je, ona je odlična dama, poštena i najvjerojatnije jedina umjetnica s kojom sam imao najmanje problema. Još uvijek je fenomenalna."


Jane Lynch: "Trebalo je vremena da 'Vogue' zavlada mojim tijelom!"

Zvijezda TV serija 'Glee' Jane Lynch je jučer dala razgovor za Suntimes gdje je otkrila kako su tekle pripreme za snimanje videa 'Vogue'.

- Koliko je bilo teško snimiti video 'Vogue'?

Jane Lynch: "Bila sam jako nervozna. Učili su me plesati prije Božića prošle godine i nisam ga snimila sve do kraja veljače. Toliko je vremena trebalo da 'Vogue' uđe u moje tijelo. Bila sam zadovoljna s tim. Uradila sam pravilno barem jedanput. I obožavala sam pjevati tu pjesmu."

- Jesi li bila pozvana da posjetiš Madonnu u njenom domu?

Jane Lynch: "Ne, Madonna nas nije nazvala, ali je objavila priopćenje gdje je rekla kako joj se svidjela epizoda i poruka kako se dečki moraju odnositi s poštovanjem prema djevojkama. Svidjeli su joj se uloge Sue i Kurta. Na snimanju, kada smo pročitali što je Madonna napisala zajedno smo se zagrlili. Zadivljujuće je znati da je Madonna obožavateljica naše serije."

21.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kazna za parkiranje

Čak ni Madonna nije imuna na kazne za parkiranje! Madonna je sinoć poslije 1h viđena kako izlazi iz londonskog kluba Aura, te su je napolju zatekli komunalci koji su postavili kaznu zbog parkiranja na duploj žutoj traci.





21.05.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna progovorila o osudi dvojice gay muškaraca

Sud u Malaviju osudio je homoseksualni par zbog "izopačenosti" i "neprirodnih radnji". 26-godišnjeg Stevena Monjezu i njegova 20-godišnjeg partnera Tiwongea Chimbalangu policija je uhitila u prosincu 2009. dok su proslavljali svoje zaruke. Od tada su bili u zatvoru u kojem bi, po nalogu suda, mogli provesti još 14 godina. Obojica su porekli optužbe, a njihovo je uhićenje u Malaviju izazvalo javnu debatu o homoseksualnosti.

Tamošnji poltički i religijski vođe smatraju da je homoseksualnost neprirodna i pogrešna dok skupine za zaštitu prava homoseksualaca ovih dana pokreću kampanju za promjenu zakona kojim se diskriminira ljude drukčijih seksualnih sklonosti.

Zapadni donatori koji pomažu Malaviju također rade pritisak na vladu tražeći da prestanu s nasiljem nad homoseksualcima i njihovom javnom diskriminacija te da se u zakonu promijene odredbe koje homoseksualnost tretiraju kao neprirodnu i izopačenu pojavu.

Izvor: Večernji


Madonna je dala službeno priopćenje za podršku dvojice muškaraca koji su osuđeni na 14 godina zbog "neprirodnog ponašanja".

"Šokirana sam i tužna zbog odluke koja je donešena na malavijskom sudu, koja osuđuje dva nevina muškarca na zatvorsku kaznu. Vjerujem u jednaka prava za sve ljude, bez obzira na godine, rasu, boju, religiju ili seksualnu orijentaciju. Malavi je danas napravio veliki korak unazad. Svijet je ispunjen s boli i patnjom, stoga mi moramo podržati naša osnovna ljudska prava da se volimo i da budemo voljeni. Pozivam sve napredne žene i muškarce u Malaviju i širom svijeta za izazov ove odluke u ime ljudskog dostojanstva i jednakih prava za sve."

Ured sekretara za tisak američkog predsjednika Baracka Obame je poslalo priopćenje: "Sjedinjene Američke Države strogo se protive osudi i gruboj kazni za Stevena Monjeze i Tiwongea Chimalagange u Malaviju. Nasilje nad osobama zbog seksualne orijentacije i spolnog identiteta je beskrupulozno, i u ovom slučaju ruši ljudska prava u Malaviji. Nagovaramo Malavi i ostale zemlje da prestanu uzimati seksualnu orijentaciju i spolni identitet kao osnovu za uhićenje, pritvor ili pogubljenje."

Potpišite online peticiju za njihovo oslobođenje: http://www.petitiononline.com/ilh605/petition.html

21.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najunosnije turneje ženskih izvođača!

Magazin People je objavio listu od 15 najunosnijih turneja pjevačica od 2000. Madonna je zauzela prva tri mjesta s turnejama 'Sticky & Sweet', 'Confessions' i 'Re-Invention'! Bravo Madonna! 'Drowned World' se nalazi u top 10 zauzevši 10. mjesto. Iako lista ima nekih propusta i nejasnoća, magazin People nije pravi izvor u ovome, stoga se također smatra da je lista kreirana prema veličini i kreativnosti turneje.

'Sticky & Sweet' turneja je ušla u glazbenu povijest s najvećom zaradom solo izvođača ikada, bilo muškog ili ženskog, čak 408 milijuna američkih dolara. 'Confessions' je slijedi sa zaradom od 194,7 milijuna. 'Re-Invention' je najunosija turneja 2004. godine sa 125 milijuna američkih dolara.

01- The Sticky & Sweet World Tour – Madonna – 2008-2009
02- The Confessions World Tour – Madonna – 2006
03- The Reinvention World Tour – Madonna – 2004

04- The Farewell World Tour – Cher – 2002-2005
05- The Circus Starring: Britney Spears World Tour - Britney Spears - 2009
06- The Taking Chance World Tour – Celine Dion – 2008-2009
07- I Am World Tour - Beyonce – 2009-2010
08- “X2008 World Tour - Kylie Minogue – 2008
09- Back to Basics World Tour – Christina Aguilera – 2007
10- Drowned World Tour – Madonna – 2001*moguća greška ('Drowned World' turneja je šest milijuna više zaradila od turneje Kylie Minogue 'X2008')
11- The Beyonce Experience World Tour – Beyonce – 2007
12- Dream Within a Dream World Tour – Britney Spears – 2001-2002
13- Showgirl Homecoming Tour - Kylie Minogue – 2006-2007
14- Funhouse World Tour – P!nk – 2009
15- I Told I Was Trouble World Tour – Amy Winehouse – 2006-2008

20.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

O Madonni...

Akon o "novoj Madonni"

Američki glazbenik Akon je u razgovoru za Hollyscoop govorio o uspjesima Madonne i Lady Gage. "Mislim da je Lady Gaga suvremena glazbena legenda. Madonna je legenda prošlog vremena, Gaga sada definitivno vlada scenom. Ona će zasigurno biti vodeća ikona pored zvijezda poput Madonne i Cher."



Madonna vs Gaga tribute

Kevin McHale, zvijezda TV serije 'Glee' je usporedio epizode posvećene Madonni i Lady Gagi za New York Post: "Nakon Madonne smo snimili epizodu posvećenu Lady Gagi. Madonnina epizoda se odnosila na odavanje časti njenoj karijeri, dok je epizoda s pjesmama Lady Gage pravi pozorišni show."


Modni dizajn o suradnji

Američki dizajner Jeremy Scott je za magazin Grazia otkrio kako obožava raditi s Madonnom. "Nikada mi ne dosadi odjevati Madonnu, ona je u potpunosti prisutna pri radu s tobom. Radi na drugom filmu i njena stilistica Arianne Phillips je moja najbolja prijateljica."

20.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Posebni dodatak 'The Power Of Madonna' na Glee DVD-u!

Popularna američka TV serija 'Glee' će 14. rujna izdati DVD cijele prve sezone. DVD će uključivati 22 epizode na sedam diskova, kao i posebne dodatke - produžene epizode, karaoke, video iza scene od epizode 'The Power Of Madonna', 'Glee' preobrazbe, nikada prije viđeni snimci 'Sue's Corner' i plesne točke.

Prvih 13 epizoda su već dostupne na DVD-u koji je izašao prošle godine u prosincu, ali ovaj DVD sadrži i preostalih devet epizoda koje su emitirane nakon proljetne pauze.

Klikni na sliku za veći prikaz


Download izvedbi Madonninih pjesama (video):

Express Yourself
Open Your Heart / Borderline
Vogue
Like A Virgin
4 Minutes
Like A Prayer

Download cijele epizode 'The Power Of Madonna': http://uploading.com/files/7f6fef4c/Glee.S01E15.HDTV.XviD-LOL.avi/

Download cijele epizode sa torrenta: http://www.torrentz.com/94ef128cccc8ca92ff1a6de18012af29758a4cad

Prijevod na domaćem jeziku: http://www.zshare.net/download/7623782197863e79/

(Ako vaš video player ne dozvoljava da stavite prijevod, onda preimenujte ime prijevoda i videa epizode u isto ime i stavite ta dva file-a u jedan folder. Preporučam da skinete program VLC player gdje će te moći ubaciti prijevod i uživati u 'The Power Of Madonna'.)

19.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Službene slike sa snimanja kampanje MDG!

Modni duo Dolce & Gabbana su objavili na svom Facebook profilu četiri slike sa snimanja kampanje sunčanih naočala MDG!







18.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'4 Minutes' najprodavaniji digitalni singl!

Billboard je objavio u svojoj rubrici 'Ask Billboard' Madonnine najprodavanije digitalne singlove. '4 Minutes' ima najveću digitalnu prodaju čak 2,751,000 downloada, dok je drugi najprodavaniji digitalni singl 'Hung Up', a treći 'Like A Prayer'.

Madonna je do sada ukupno prodala 11,6 milijuna digitalnih pjesama!

Najprodavaniji Madonnini singlovi izdani prije 2005.:
2,751,000, "4 Minutes"
1,200,000, "Hung Up"
358,000, "Sorry"
316,000, "Give It 2 Me"
192,000, "Celebration"

Najprodavaniji Madonnini singlovi izdani poslije 2005.:
443,000, "Like a Prayer"
322,000, "Material Girl"
311,000, "Vogue"
293,000, "Ray of Light"
260,000, "Holiday"
240,000, "Like a Virgin"
217,000, "Music"
211,000, "Crazy for You"
189,000, "Santa Baby"
184,000, "Die Another Day"


17. svjetskih broj jedan hitova!

United World Charts pored sadašnjih ljestvica redovno objavljuje i prijašnje top liste 70ih, 80ih, 90ih koje su uređene prema uspjehu singlova na svim svjetskim top listama u to vrijeme.

Iako nisu objavili ljestvice iz mnogih godina, Madonna do sada ima 17. svjetskih #1 hitova!

Broj singlova na 1. mjestu: 17
Broj singlova u top 10: 34
Broj tjedana na 1. mjestu: 107
Broj tjedana u top 40: 579

True Blue (Still Charting)
Chart Run: 4 - 6 - 8
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 1
Weeks In Top 10: 3
Weeks On Chart: 3

Open Your Heart
Chart Run: 7 - 6 - 3 - 3 - 2 - 2 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 9
Weeks At #1: 1
Weeks In Top 2: 4
Weeks In Top 5: 9
Weeks In Top 10: 11
Weeks On Chart: 11
1987 YEC: #15

La Isla Bonita
Chart Run: 10 - 4 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 3 - 4 - 5 - 8 - 9
Weeks At #1: 5
Weeks In Top 2: 10
Weeks In Top 5: 14
Weeks In Top 10: 17
Weeks On Chart: 17
1987 YEC: #3
Total Points: 7,158,000

Who's That Girl
Chart Run: 6 - 4 - 2 - 1 - 1 - 1 - 2 - 2 - 3 - 3 - 2 - 5 - 4 - 9
Weeks At #1: 3
Weeks In Top 2: 7
Weeks In Top 5: 12
Weeks In Top 10: 14
Weeks On Chart: 14
1987 YEC: #4
Total Points: 6,800,000

Causing A Commotion
Chart Run: 5 - 2 - 2 - 3 - 3 - 5 - 8
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 2
Weeks In Top 5: 6
Weeks In Top 10: 7
Weeks On Chart: 7

Like A Prayer
Chart Run: 4 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 4 - 10
Weeks At #1: 13
Weeks In Top 2: 13
Weeks In Top 5: 15
Weeks In Top 10: 16
Weeks On Chart: 11
1989 YEC: #1
Total Points: 9,520,000

Express Yourself
Chart Run: 6 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 6
Weeks At #1: 5
Weeks In Top 2: 10
Weeks In Top 5: 10
Weeks In Top 10: 12
Weeks On Chart: 12
1989 YEC: #9

Cherish
Chart Run: 10 - 4 - 1 - 1 - 1 - 1 - 4 - 6 - 8
Weeks At #1: 4
Weeks In Top 2: 4
Weeks In Top 5: 6
Weeks In Top 10: 9
Weeks On Chart: 9
1989 YEC: #17

Vogue (Still Charting)
Chart Run: 4 - 2 - 2 - 1 - 1 - 1 -
Weeks At #1: 3
Weeks In Top 2: 5
Weeks In Top 5: 6
Weeks In Top 10: 6
Weeks On Chart: 6

Deeper And Deeper
Chart Run: 9 - 9 - 5 - 5 - 4 - 4 - 3 - 3 - 4 - 8
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 7
Weeks In Top 10: 10
Weeks On Chart: 10

Rain
Chart Run: 10
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 1
Weeks On Chart: 1

I'll Remember
Chart Run: 9 - 10 - 9 - 6 - 5 - 5 - 4 - 4 - 2 - 5 - 5 - 7 - 8
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 1
Weeks In Top 5: 7
Weeks In Top 10: 13
Weeks On Chart: 13
1994 YEC: #20

Secret
Chart Run: 10 - 7 - 2 - 3 - 3 - 3 - 3 - 3 - 2 - 2 - 3 - 3 - 4 - 4 - 7 - 10
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 3
Weeks In Top 5: 12
Weeks In Top 10: 16
Weeks On Chart: 16
1994 YEC: #11

Take A Bow
Chart Run: 10 - 9 - 5 - 7 - 5 - 5 - 3 - 2 - 2 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 7 - 10
Weeks At #1: 6
Weeks In Top 2: 9
Weeks In Top 5: 13
Weeks In Top 10: 18
Weeks On Chart: 18

You'll See (Still Charting)
Chart Run: 4 - 5 - 6 - 5 - 5 - 7 - 8 - 10
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 4
Weeks In Top 10: 8
Weeks On Chart: 8

Don't Cry For Me Argentina
Chart Run: 6 - 6 - 6 - 4 - 4 - 3 - 3 - 4 - 6 - 6 - 6 - 7 - 8
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 5
Weeks In Top 10: 13
Weeks On Chart: 13
1997 YEC: #11

Frozen
Chart Run: 7 - 3 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 4 - 6 - 9
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 12
Weeks In Top 5: 14
Weeks In Top 10: 17
Weeks On Chart: 17
1998 YEC: #5
Total Points: 6,343,000

Ray Of Light
Chart Run: 9 - 9 - 7 - 6 - 2 - 2 - 2 - 2 - 5 - 8 - 9
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 4
Weeks In Top 5: 5
Weeks In Top 10: 11
Weeks On Chart: 11
1998 YEC: #17

The Power Of Goodbye
Chart Run: 10 - 8 - 3 - 3 - 2 - 4 - 4 - 6 - 6 - 7 - 8 - 10 - 10 - 16 - 20 - 28
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 1
Weeks In Top 5: 5
Weeks In Top 10: 13
Weeks On Chart: 16
1999 YEC: #30

Nothing Really Matters
Chart Run: 10 - 11 - 10 - 8 - 8 - 7 - 6 - 6 - 6 - 7 - 13 - 14 - 17 - 31
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 9
Weeks On Chart: 14

Beautiful Stranger
Chart Run: 20 - 5 - 5 - 4 - 5 - 5 - 4 - 4 - 4 - 4 - 4 - 5 - 8 - 8 - 8 - 10 - 14 - 17 - 23 - 29 - 39
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 11
Weeks In Top 10: 15
Weeks On Chart: 21
1999 YEC: #13
Total Points: 4,573,000

American Pie
Chart Run: 17 - 10 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 3 - 4 - 4 - 8 - 10 - 10 - 13 - 20 - 28 - 29 - 36
Weeks At #1: 8
Weeks In Top 2: 9
Weeks In Top 5: 12
Weeks In Top 10: 16
Weeks On Chart: 22
2000 YEC: #4
Total Points: 5,746,000

Music
Chart Run: 33 - 19 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 3 - 6 - 6 - 11 - 12 - 16 - 21 - 22 - 31 - 34
Weeks At #1: 12
Weeks In Top 2: 13
Weeks In Top 5: 14
Weeks In Top 10: 16
Weeks On Chart: 25
2000 YEC: #1
Total Points: 7,414,000

Don't Tell Me
Chart Run: 9 - 9 - 5 - 5 - 2 - 2 - 1 - 1 - 2 - 2 - 2 - 2 - 2 - 5 - 5 - 6 - 12 - 12 - 18 - 23 - 29
Weeks At #1: 2
Weeks In Top 2: 9
Weeks In Top 5: 13
Weeks In Top 10: 16
Weeks On Chart: 16
2001 YEC: #5
Total Points: 4,994,000

What It Feels Like For A Girl
Chart Run: 35 - 26 - 9 - 6 - 5 - 3 - 3 - 4 - 4 - 5 - 8 - 11 - 13 - 23 - 35 - 40
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 6
Weeks In Top 10: 9
Weeks On Chart: 16
2001 YEC: #38
Total Points: 2,752,000

Die Another Day
Chart Run: 25 - 11 - 3 - 3 - 3 - 2 - 1 - 1 - 1 - 1 - 3 - 4 - 4 - 4 - 5 - 8 - 13 - 16 - 22 - 34
Weeks At #1: 4
Weeks In Top 2: 5
Weeks In Top 5: 13
Weeks In Top 10: 14
Weeks On Chart: 20
2002 YEC: #17
2003 YEC: #18
Total Points: 4,696,000

American Life
Chart Run: 34 - 14 - 2 - 2 - 2 - 1 - 1 - 1 - 1 - 3 - 5 - 8 - 11 - 19 - 26
Weeks At #1: 4
Weeks In Top 2: 7
Weeks In Top 5: 9
Weeks In Top 10: 10
Weeks On Chart: 15
2003 YEC: #22
Total Points: 2,887,000

Hollywood
Chart Run: 38 - 18 - 12 - 3 - 3 - 3 - 3 - 3 - 3 - 3 - 3 - 8 - 10 - 15 - 19 - 26 - 31
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 8
Weeks In Top 10: 10
Weeks On Chart: 17
2003 YEC: #24
Total Points: 2,796,000

Me Against The Music
Chart Run: 25 - 13 - 8 - 2 - 2 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 3 - 4 - 4 - 4 - 8 - 11 - 16 - 24
Weeks At #1: 4
Weeks In Top 2: 7
Weeks In Top 5: 11
Weeks In Top 10: 13
Weeks On Chart: 18
2003 YEC: #27
2004 YEC: #33
Total Points: 3,680,000

Nothing Fails
Chart Run: 21 - 27 - 29 - 32 - 33 - 32 - 39
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 0
Weeks On Chart: 7

Love Profusion
Chart Run: 35 - 31 - 35 - 34 - 34 - 24 - 27 - 33 - 36 - 36 - 39
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 0
Weeks On Chart: 11

Hung Up
Chart Run: 23 - 13 - 4 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 3 - 4 - 9 - 15 - 15 - 20 - 23 - 28 - 35
Weeks At #1: 15
Weeks In Top 2: 16
Weeks In Top 5: 19
Weeks In Top 10: 20
Weeks On Chart: 28
2005 YEC: #8
2006 YEC: #8
Total Points: 8,698,000

Sorry
Chart Run: 33 - 18 - 13 - 7 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 2 - 3 - 5 - 5 - 6 - 6 - 6 - 9 - 14 - 19 - 22 - 38
Points Run: 73,000 - 107,000 - 139,000 - 173,000 - 272,000 - 333,000 - 333,000 - 354,000 - 348,000 - 347,000 - 326,000 - 304,000 - 290,000 - 267,000 - 252,000 - 227,000 - 205,000 - 181,000 - 161,000 - 129,000 - 110,000 - 94,000 - 87,000 - 68,000
Weeks At #1: 7
Weeks In Top 2: 9
Weeks In Top 5: 12
Weeks In Top 10: 17
Weeks With 400,000 : 0
Weeks With 300,000 : 7
Weeks With 200,000 : 13
Weeks With 100,000 : 20
Weeks On Chart: 24
2006 YEC: #4
Total Points: 5,180,000

Get Together
Chart Run: 27 - 19 - 16 - 16 - 14 - 13 - 14 - 14 - 16 - 18 - 25 - 27 - 37
Points Run: 79,000 - 96,000 - 111,000 - 121,000 - 129,000 - 137,000 - 135,000 - 129,000 - 119,000 - 112,000 - 89,000 - 84,000 - 71,000
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 0
Weeks With 400,000 : 0
Weeks With 300,000 : 0
Weeks With 200,000 : 0
Weeks With 100,000 : 8
Weeks On Chart: 13
Total Points: 1,412,000

Jump
Chart Run: 37 - 31 - 14 - 12 - 11 - 12 - 12 - 16 - 19 - 32 - 30 - 36 - 40
Points Run: 76,000 - 88,000 - 129,000 - 135,000 - 139,000 - 130,000 - 124,000 - 120,000 - 114,000 - 93,000 - 80,000 - 70,000 - 66,000
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 0
Weeks With 400,000 : 0
Weeks With 300,000 : 0
Weeks With 200,000 : 0
Weeks With 100,000 : 7
Weeks On Chart: 13
Total Points: 1,364,000

4 Minutes
Chart Run: 36 - 3 - 2 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 - 2 - 2 - 3 - 4 - 10 - 11 - 14 - 13 - 18 - 20 - 24 - 27 - 33 - 35
Points Run: 75,000 - 267,000 - 334,000 - 388,000 - 463,000 - 490,000 - 487,000 - 482,000 - 486,000 - 449,000 - 430,000 - 401,000 - 360,000 - 315,000 - 289,000 - 259,000 - 229,000 - 199,000 - 174,000 - 163,000 - 151,000 - 138,000 - 124,000 - 113,000 - 103,000 - 89,000 - 84,000 - 81,000
Weeks At #1: 11
Weeks In Top 2: 14
Weeks In Top 5: 17
Weeks In Top 10: 18
Weeks With 400,000 : 8
Weeks With 300,000 : 12
Weeks With 200,000 : 16
Weeks With 100,000 : 24
Weeks On Chart: 28
2008 YEC: #4
Total Points: 7,623,000

Give It 2 Me
Chart Run: 39 - OUT - 39 - 20 - 17 - 9 - 8 - 8 - 10 - 9 - 7 - 7 - 10 - 11 - 12 - 12 - 17 - 19 - 22 - 34 - 40
Points Run: 60,000 - OUT - 76,000 - 107,000 - 126,000 - 175,000 - 186,000 - 188,000 - 181,000 - 183,000 - 189,000 - 190,000 - 176,000 - 165,000 - 155,000 - 149,000 - 134,000 - 126,000 - 111,000 - 85,000 - 77,000
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 8
Weeks With 400,000 : 0
Weeks With 300,000 : 0
Weeks With 200,000 : 0
Weeks With 100,000 : 16
Weeks On Chart: 20
2008 YEC: #34
Total Points: 2,839,000

Miles Away
Chart Run: 31 - 37 - 34 - 33 - OUT - 38 - 37 - 37 - 40
Points Run: 86,000 - 76,000 - 75,000 - 78,000 - OUT - 75,000 - 71,000 - 71,000 - 65,000
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 0
Weeks With 500,000 : 0
Weeks With 300,000 : 0
Weeks With 200,000 : 0
Weeks With 100,000 : 0
Weeks On Chart: 8
Total Points: 597,000

Celebration
Chart Run: 30 - 29 - 19 - 9 - 9 - 8 - 6 - 6 - 7 - 8 - 13 - 17 - 20 - 21 - 23 - 26 - 31 - 28 - 31
Points Run: 67,000 - 84,000 - 109,000 - 134,000 - 147,000 - 159,000 - 209,000 - 193,000 - 185,000 - 173,000 - 158,000 - 147,000 - 121,000 - 115,000 - 109,000 - 93,000 - 80,000 - 75,000 - 69,000
Weeks At #1: 0
Weeks In Top 2: 0
Weeks In Top 5: 0
Weeks In Top 10: 7
Weeks With 400,000 : 0
Weeks With 300,000 : 0
Weeks With 200,000 : 1
Weeks With 100,000 : 13
Weeks On Chart: 19
2009 YEC: #40
Total Points: 2,427,000

18.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najbolji pop spotovi svih vremena!

Britanski glazbeni TV program '4Music' je prema glasovima svojih gledatelja konačno objavio listu od 50 najboljih spotova ikada! Madonna na listi ima svoja dva klasika #9 'Vogue' i #10 'Like A Prayer'. Michael Jackson je zauzeo sami vrh sa legendarnim 'Thrillerom', slijede ga 'Toxic' i 'Rock DJ'.

50 Greatest Pop Videos
1. Thriller - Michael Jackson
2. Toxic - Britney Spears
3. Rock DJ - Robbie Williams
4. Virtual Insanity - Jamiroquai
5. Single Ladies - Beyonce
6. Weapon Of Choice - Fatboy Slim
7. Poker Face - Lady GaGa
8. Take On Me - A-Ha

9. Vogue - Madonna
10. Like A Prayer - Madonna

11. Scream - Janet Jackson, Michael Jackson
12. ...Baby One More Time - Britney Spears
13. Window Licker - Aphex Twin
14. Smack My Bitch Up - The Prodigy
15. Stan - Eminem
16. Dirrty - Christina Aguilera
17. Wannabe - Spice Girls
18. Can't Get You Out Of My Head - Kylie Minogue
19. Coffee And TV - Blur
20. I Want To Break Free - Queen
21. Praise You - Fatboy Slim
22. Bohemian Rhapsody - Queen
23. Crazy In Love - Beyonce
24. The Scientist - Coldplay
25. Sledgehammer - Peter Gabriel
26. Bittersweet Symphony - The Verve
27. Clint Eastwood - Gorillaz
28. November Rain - Guns 'N' Roses
29. Sabotage - Beastie Boys
30. Hurt - Johnny Cash
31. Smells Like Teen Spirit - Nirvana
32. Street Spirit - Radiohead
33. Hey Ya! - OutKast
34. Buddy Holly - Weezer
35. Firestarter - The Prodigy
36. Girls On Film - Duran Duran
37. Walk This Way - Aerosmith, Run DMC
38. It's Oh So Quiet - Bjork
39. Subterrannean Homesick Blues - Bob Dylan
40. Unfinished Symphony - Massive Attack
41. Ashes To Ashes - David Bowie
42. Addicted To Love - Robert Palmer
43. True Faith - New Order
44. Knowing Me Knowing You - ABBA
45. Nothing Compares 2 U - Sinead O'Connor
46. Money For Nothing - Dire Straits
47. Common People - Pulp
48. Get Ur Freak On - Missy Elliott
49. Two Tribes - Frankie Goes To Hollywood
50. Cry - Godley and Creme


18.05.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna ponovo u 'Glee'!

Službeno je potvrđeno da će se snimati druga epizoda TV serije 'Glee' posvećena hitovima kraljice popa Madonne! Kreator serije Ryan Murphy je potvrdio jučer na dodjeli nagrada Peabody Awards u New Yorku. Za Access Hollywood je izjavio: "Snimit ćemo drugi dio Madonna epizode!" Dodao je da će epizoda biti prikazan najvjerojatnije u sljedećoj sezoni.

Madonna je u svom priopćenju izjavila kako je velika obožavateljica ove serije, a glasine su već počele govoriti da će se Madonna pojaviti u svojoj narednoj epizodu. Ryan Murphy je na tu temu odgovorio: "Ne mogu ništa reći, mislim da je ona postala muza našeg showa. Sviđa joj se i podržava nas. Smatra da je serija o obrazovanju putem umjetnosti i stoga daje veliku podršku."



Download cijele epizode 'The Power Of Madonna': http://uploading.com/files/7f6fef4c/Glee.S01E15.HDTV.XviD-LOL.avi/

Download cijele epizode sa torrenta: http://www.torrentz.com/94ef128cccc8ca92ff1a6de18012af29758a4cad

Prijevod na domaćem jeziku: http://www.zshare.net/download/7623782197863e79/

18.05.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Lourdes među najbolje odjevenim celebrity klincima

Ovogodišnja ljestvica najbolje odjevenih celebrity klinaca je po tko zna koji put postavila na prvo mjesto Suri Cruise. Britanski web portal MyVoucherCodes je ispitao 1,038 roditelja širom Velike Britanije koje celebrity dijete ima najviše stila. Romea Beckhama je samo 7% odvajalo od prvog mjesta, treće mjesto je pripalo Maddoxu Jolieu, dok je Madonnina Lourdes zauzela četvrto mjesto sa 54% glasova.

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji je pokazalo da čak 14% roditelja svoju djecu oblači po uzoru na poznate klince, dok 31% njih smatra da je cijena najbitniji faktor u kupovini odjeće za djecu.

Više od petine govori da svoje sinove oblače bolje od svojih kćerki, trećina misli da se njihove kćerke oblače neprikladno za svoje godine. Kako kod, 11% je priznalo da svoje kćerke oblače imitirajući stil odjevanja celebrity djece.

1. Suri Cruise – 68%
2. Romeo Beckham – 61%
3. Maddox Jolie – 59%
4. Lourdes (Madonna) – 54%
5. Sean Preston Spears – 47%
6. Junior (Katie Price) – 44%
7. Brooklyn Beckham – 42%
8. Booby Goody (Jade Goody) – 38%
9. Apple Paltrow – 36%
10. Ruby Henson (Charlotte Church) – 27%

17.05.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna u Parizu!

Madonna je jučer 13.05. viđena kako napušta pariški aerodrom Bourget u društvu svojih asistenata.











14.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Elton John otpjevao 'Material Girl' i 'Like A Virgin'!

Sinoć je održan 21. godišnji humanitarni koncert u njujorškoj dvorani Carnegie Hall za fond Rainforest koji je u vlasništvu pjevača Stinga. Sting, Elton John, Lady Gaga, Shirley Bassey, Debbie Harry i Bruce Springsteen su na pozornici zabavljali goste uz najveće klasike.

Britanski pjevač sir Elton John je iznenadio prisutne sa svojom izvedbom Madonninih hitova 'Material Girl' i 'Like A Virgin'.


http://www.youtube.com/watch?v=S5qwTEl3L54


14.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Mika: Madonna je vuglarna i zabavna

Britanski pjevač Mika je nedavno gostovao u glazbenoj emisiji Live@Home gdje se u razgovoru dotaknuo teme o Madonni.

- Live@Home: Za kojeg pjevača bi volio pisati pjesme?
Mika: Nemam pojma zaista. Volio bih pisati pjesme za izvođača koji nije poznat. Za nekoga koji nema pravila, pritiska oko sebe, to bi bilo jako interesantno. Čak sam htio pisati pjesme za Madonnu, ona je prevelika mašina za mene.

- Live@Home: Što ti je rekla kada si je upoznao?
Mika: Bila je jako smiješna na jednom zabavi i sva je blistala. Bila je jako vulgarna, ali i smiješna u isto vrijeme. Ima taj duh kojeg nisam očekivao. Mislio sam da će izgledati kao Ototo (mišićavi crtani lik), ali bio sam u krivu. Bila je jako zabavna, ona je poput 30-godišnje žene s veoma lošim ponašanjem. Pričala je o mnogim stvarima, o novom dečku... Pretvorio sam se u uho, kao pravi obožavatelj.



13.05.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Najlošiji coveri albuma bez imalo seksipila

Web portal Cracked.com je složio listu od 19 najžalosnijih albuma s razgolićenim tijelima. 'Hard Candy' se nalazi na visokom 4. mjestu pored ostalih covera na kojima izvođali nisu uspjeli dočarati svoj seksipil.

Cover 'Hard Candy' su opisali ovim riječima:

Pogledajte, mislimo da je sranje što mediji govore da žena preko 30 godina ne može biti atraktivna bez plastične operacije. Ali Madonna je na slici imala 49 godina, to je prošlo vrijeme kada si mogao pokazivati svoje međunožje ispred kamere. Postoje mnogi dostojanstveni primjeri kako da iskažeš seksipilnost u zrelim godinama. Tvoja unučad ne bi smjela vidjeti baku raširenih nogu u uskim čizmama.

The 19 Most Hilariously Failed Attempts at Sexy Album Covers
1.Diebold & Co. - Set Me Free
2.HOT R.S. - Forbidden Fruit
3.C.J. & Co. - Devil's Gun
4.Madonna - Hard Candy
5.Cerrone - Cerrone's Paradise
6.Whitensnake - Lovehunter
7.Trina - Da Baddest Bitch
8.Ted Nugent - Love Grenade (Pre-release)
9.Bros - Chocolate Box
10.Cher - Take Me Home
11.Tino Fernandez - Por Primera Vez
12.Herbie Mann - Push Push
13.Adam Lambert - For Your Entertainment
14.Orleans - Waking and Dreaming
15. John Travolta - Can't Let You Go
16.Prince - Lovesexy
17.Jim Post - I Love My Life
18.Rick James - Throwin' Down
19. Music to Massage Your Mate By

Slike naslovnih omota pogledajte na http://www.cracked.com/the-19-most-hilariously-failed-attempts-at-sexy-album-covers

13.05.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

O suradnji s Madonnom...

Što je bilo, bilo je

Švedski redatelj Jonas Ĺkerlund je poznat po suradnji s Madonnom već mnogo godina, ali u razgovoru za francuski dnevni list 'Metro' priznaje da mu više odgovara rad sa mlađim izvođačima.

- Metro: S kim bi volio raditi?
Jonas Akerlund: Moj san je bio raditi sa Michael Jacksonom. Nažalost to se nikada neće desiti. Surađivao sam s Madonnom posljednjih 12 godina, ali sada više volim raditi s Lady Gagom i tom cijelom mlađom generacijom mladih umjetnika.


Schreiber o novoj ideji za Madonnu

Američki fotograf Martin Schreiber je 1979. snimio serijal nagih fotografija pop zvijezde i prodao ih medijima 1985. kada je Madonna bila na vrhuncu slave. Schreiber za magazin August Man se prisjeća 20-godišnje sramežljive Madonne.

- August Man: Fotografirao si nagu Madonnu prije no što je postala poznata, onda ju je Steven Meisel snimio razgolićenu za knjigu 'Sex', koja je imala slike potpuno drukčije od tvojih. Kako bi izgledalo kad bi imao priliku ponovo uraditi Madonnin nagi portret ?

Martin Schreiber: Volio bih održati izložbu gdje bi postavio njene slike iz 1979. u kontrastu sa novim u potpuno istoj pozi. Rubove bi više izrazio, jer se u potpunosti razvila u zrelu ženu. Također bi snimio nove slike u boji u usporedbi sa crno bijelim. Kao foto model je bila jako mirna, povodljiva. Mnogi modeli imaju ideje za snimanje, kreću se i unose se u to, ali Madonna to nije znala. Bila je prilično ukočena. Nazvao sam nekoliko puta njenog agenta u Hollywoodu i čak poslao registracijsko pismo, ali nikada nisu odgovorili. Ove slike su slatke, nevine, a Madonna na njima izgleda dražesno i simpatično. Nisu vulgarne. Volio bih je snimiti opet, uslikati nekoliko poza uz istu rasvjetu i staviti je pored starih slika.

13.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nova reklama za MDG!

Modni duo je postavio novu reklamu za kampanju sunčanih naočala 'MDG'!

http://www.youtube.com/watch?v=mhiCB8upM6s


11.05.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

D&G o početku suradnje za MDG

Modni duo Dolce & Gabbana je dao intervju za rumunjski portal Razvadinu, gdje su otkrili kako su počeli suradnju s Madonnom za kampanju sunčanih naočala 'MDG'.

- Surađivali ste s mnogim poznatim ličnostima protekih nekoliko godina. Kako ste došli do ideje da radite s Madonnom za MDG?
Stefano Gabbana: Sasvim slučajno, kao i ostale stvari koje smo radili...
Domenico Dolce: Nikada ne planiramo takve stvari.
Stefano Gabbana: Što se tiče MDG, kada je Madonna bila u Milanu tijekom svoje turneje, organizirali smo party u njenu čast u našem restoranu Gold.
Domenico Dolce: Razgovarali smo o mnogim stvarima, uključujući i mogućnost da bude novo lice proljetno/ljetne kampanje.
Stefano Gabbana: Jer joj je jako dopala ta kolekcija, htjela je skoro svu odjeću.
Domenico Dolce: Poput nas, ona traži savršenost, drži stvari pod kontrolom i nadgleda sve. Zbog toga volimo raditi s njom. Zajedno blistamo.

10.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

"Osjećao sam se poput djeteta kad me Madonna angažirala"

Popularni DJ David Guetta je dao intervju za dnevni list 'Večernji List', povodom svog nastupa 22.05. u Areni, u kojem je spomenuo i suradnju s Madonnom. Iako su naveli da se radi za novi album, fanovima je poznato da je bio angažiran za remixe singlova 'Celebration' i 'Revolver'.

- Što si uspješniji, radiš sa sve više izvanrednih glazbenika, a time stvaraš i sve kvalitetniju glazbu - priča Guetta, koji ove godine nastavlja niz uspješnih suradnji, uključujući produciranje albuma Flo Ridea, a posebno se veseli radu s Madonnom koja ga je angažirala za novi album.

- Osjećao sam se poput malog djeteta kad sam nedavno išao na prvi sastanak s Madonnom. Bio sam uzbuđen kao nikad prije jer ipak je to Madonna! - sa sjajem u očima povjerio nam je slavni producent. S nestrpljenjem iščekuje i ponovni susret s hrvatskom publikom koju naziva entuzijastičnom i toplom, a jedva čeka da ponovno kuša i hrvatske specijalitete.

Ostatak intervjua: Vecernji.hr

10.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Retuširana Madonna!

Ovih dana su procurile mnoge slike Madonne bez photoshopa iz mnogih editorijala. U nastavku možete pogledati razliku između orginalne i retuširane slike i uočiti mnoga uređivanja na Madonninom tijelu, posebice na mišićavim rukama i licu.














Download neobjavljenih slika

Klikni na sliku za download linkove







10.05.2010. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Najbolji zabranjeni spotovi

'What It Feels Like For A Girl' se našao među najboljim zabranjenim spotovima prema MTV-ju.

'What It Feels Like For A Girl' je snimljen u Los Angelesu u tri dana 11., 12., i 13. veljače 2001. i započeo je suradnju Madonne i britanskog redatelja Guya Ritchiea.

Pod redateljskom palicom bivšeg supruga, video 'What It Feels Like For A Girl' je doživio premijeru 20. ožujka 2001. Spot je prikazan istovremeno na MTV-u i VH1 (samo u SAD-u), te zbog nasilnog sadržaja nije prikazan po drugi put. Time je postao Madonnin drugi zabranjeni video - 'Justify My Love', 'Erotica' (kasno prikazivanje) i 'American Life'. Madonna se branila od kritika govoreći da lik žene u spotu zapravo prikazuje ulogu žene koja radi sve što je ženama zabranjeno.

Prodigy, "Smack My B---- Up"
Madonna, "What It Feels Like for a Girl"
Justice, "Stress"
Mötley Crüe, "Girls Girls Girls"
M.I.A., "Born Free"
Nine Inch Nails, "Happiness in Slavery"
Marilyn Manson "God of F---"
Robbie Williams, "Rock DJ"
Duran Duran, "Girls On Film"
Bjork, "Pagan Poetry"

08.05.2010. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Promotivni video za MDG!

Izašla je prva promotivna reklama za kampanju sunčanih naočala 'MDG'!

Download video: http://hotfile.com/dl/41789581/012a3fa/MDG.rar.html

http://www.youtube.com/watch?v=ZFm2BOfoweE


08.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna neće praviti veliku glazbenu pauzu

Madonnin menadžer Guy Oseary nakon što je potvrdio da će Madonna započeti snimanje novog albuma nakon filma 'WE', na Twitter profilu je napisao još nekoliko informacija.

Nakon što je Madonna izjavila za 'Interview' da trenutno nema ugovora sa ni jednom izdavačkom kućom, mediji su počeli pisati o tome da Madonna planira dugu stanku. Međutim, Guy Oseary je potvrdio da Madonna neće praviti dugu pauzu svoje glazbene karijere, već samo kratku, sigurno zbog planiranja filma 'W.E.'.

Također je odgovorio jednoj obožavateljici da Madonna planira ponovo posjetiti Brazil krajem ove godine.

07.05.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Oscar Isaac u filmu W.E.?

Prema internetskom portalu HollywoodNews.com, mladi glumac Oscar Isaac, koji glumi u filmu 'Robin Hood' britanskog redatelja Ridleya Scotta, je odabran za jednu ulogu u Madonninom redateljskom filmu 'W.E.'. Još nije u potpunosti sigurno koju će dobiti ulogu, niti je ova informacija službeno potvrđena.




07.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Novi album nakon filma!

Madonnin menadžer Guy Oseary je potvrdio na twitter profilu da će Madonna započeti snimanje albuma nakon filma 'W.E.', što bi značilo da je 2011. godina rezervirana za Madonnninu glazbu. "Nismo još ništa novo snimili, u planu je režiranje filma. Kada to bude gotovo, vratit ćemo se u studio za snimanje novih pjesama! Jako smo zadovoljni sa 'Glee', super je raditi sa Ryan Murphyem, veoma je talentiran i istinski vizionar. "

07.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najseksi holivudske samohrane majke

Madonna se nalazi među najseksi holivudskim samohranim majkama prema anketama ljubavnih internetskih portala date.com, matchmaker.com i amor.com. Tisuće muškaraca i žena od 18 do preko 55 godina su dali svoje glasove za najseksi mame. Titulu najseksi samohrane majke nosi Sandra Bullock, dok je Madonna na 5. mjestu sa dobivenih 20% glasova od žena i 1.5% od muškaraca.

Sandra Bullock (65% glasova od muškaraca, 55% glasova od žena)
Kate Winslet (15.1% muškarci, 4.4% žene)
Reese Witherspoon (2.5% muškarci i žene)
Pam Anderson (6.4% muškarci, 3% žene)
Madonna (1.5% muškarci; 20% žene)
Kate Hudson (2.5% muškarci; 1.5% žene)
Denise Richards (4% muškarci, 10.4% žene)

07.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Neobjavljena slika Madonne i Lourdes

Na internetu je procurila nova slika s nedavno održane svečanosti Bent On Learning gdje su prisustvovale Madonna i Lourdes.

06.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Privatna kolekcija dnevnika na eBay-u uskoro prekinuta?

Prema američkim medijima, predmeti iz privatne kolekcije Madonnine nekadašnje asistentice će uskoro biti povučeni s eBay-a. Aukcija seta mnogih privatnih fotografija i dnevnika je prekinuta jučer, u ponedjeljak oko 10h ujutro. Glasnovornica eBay-a je potvrdila da je dobila priopćenje od Madonninog tima za ukidanje aukcije te da su oni vlasnici ti predmeta, prenosi TMZ. S druge strane, PopEater izvještava da je glasnogovornica Liz Rosenberg izjavila o objavljenim dnevnicima: "To nisu Madonnini dnevnici!"

Iako neimenovani korisnik tvrdi da su te stvari u njegovom vlasništvu te da je namjeravao da zaradi 2,5 milijuna $ od aukcije, mediji pišu kako je daljnju aukciju spriječio Madonnin menadžerski tim.

Na aukciji su dodane mnoge video kazete kao što su 'Making Of Like A Prayer', gotove snimke od mnogih spotova, te cijela verzija famozne reklame za Pepsi.

http://shop.ebay.com/auction-buys-2009/m.html

05.05.2010. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Hrvatski mediji o editorijalu za 'Interview'

Detalji o snimanju editorijala

Cijeli photoshoot je snimljen u crno bijeloj tehnici, ne postoje orginalne slike u boji. Na internetu možete vidjeti obojene slike koje su preuredili fanovi. Madonna i fotografski duo Mert & Marcus svoju suradnju za magazin 'Interview' su planirali čak od rujna prošle godine.

Fashion.hr: Madonna kakvu znamo i volimo

Prije nego je počela snimati elektronske pop pjesmuljke i raditi ekonomski isplative masovke na stadionima, Madonna je bila ikona koja je rušila sve društvu poznate norme. Prva se usudila provocirati religiozna uvjerenja i to na način da su konzervativniji primjerci čupali kosu s glave.

Jedna od njezinih boljih faza -kada je imidž u pitanju- jest ona u kojoj se furala na Marilyn Monroe (sjetite se samo izvrsnog videa Justify My Love). Upravo taj image pokušali su nanovo oživjeti Mert&Marcus koji su je fotografirali za novo izdanje magazina Interview. Styling je djelo Karla Tempera a korišteni su odabrani komadi kuća Versace, Givenchy i L'Wren Scott.

Femina.hr: Tko to kaže da je Madonna stara?!

Senzacionalni editorijal koji je Madonna snimila za Interview Magazine naprosto oduzima dah. Nema tu čak niti previše Photoshopa, tek dosta jakih kontrasta kako se bore ne bi vidjele. Sve u svemu Madonna je još jednom pokazala da je neprikosnovena kraljica

Ovo je Madonna u svoj svojoj raskoši i u svom elementu - mrežaste čarape, crna koža, dekolte, križevi i opaki pogledi... Editorijal je fantastičan, pravi praznik za oči, a kada se još uzme u obzir da je pred kamerom žena od 51 godinu, stvar je još intrigantnija.

Impresivne fotke snimili su Mert Alas i Marcus Piggot, a intervju s kraljicom popa napravio je kultni redatelj Gus Van Sant. Madonna otkriva kako više nema previše volje i inspiracije za pjevanjem i kako svu svoju energiju želi usmjeriti na glumu i filmsku karijeru. Madonna već dvije godine intenzivno radi na filmu „W.E." koji tematizira britansku kraljevsku obitelj. Madonna nosi odjeću s potpisom Versace, Givenchy i L'Wren Scott.

TPortal.hr: Neretuširana Madonna u donjem rublju

Na fotografiji gdje pozira u seksi donjem rublju i mrežastim čarapama vide se tragovi čarapa, što je dovoljan dokaz da fotografije nisu dorađivane u Photoshopu. U 51. godini pop kraljica izgleda nevjerojatno seksi, čega je očito i sama svjesna. No, donekle je iznenađenje vidjeti je u prirodnom svjetlu s obzirom na to da su u brojnim kampanjama tijekom posljednjih godina njezine fotografije bile uvelike retuširane.

No, mora se primijetiti da u zadnje vrijeme izgleda jako mladoliko, a na novim fotografijama joj čak ni ruke ne djeluju toliko žilavo. Trenutno je, kaže, zaokupljena pisanjem scenarija za film o britanskoj kraljevskoj obitelji i svojom djecom, pa nema vremena ni energije za bavljenje glazbom.

05.05.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Fashion, put it all on me

'Interview' u stilu Erotica

Pogledajte kratki fan made video koji prikazuje snimke iza scene za magazin 'Interview' uz pjesmu 'Erotica'.

http://www.youtube.com/watch?v=WycCjTbgOmI




Sama sebi inspiracija





Madonna u ruskom Harper's Bazaar

Rusko izdanje časopisa Harper's Bazaar je objavilo slike iz Madonnine kampanje naočala 'MDG'. Možete primjetiti novu sliku sa snimanja!


04.05.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Neobjavljene slike iz magazina 'Interview'!

Klikni na sliku za veći prikaz!

Neobjavljene slike iz magazina 'Interview'




Neobjavljena slika iz editorijala za Vanity Fair


Neobjavljena slika iz editorijala za magazin W


Serija fotografija MDG objavljena u modnim časopisima


Download svih slika iz magazina 'Interview'- http://rapidshare.com/files/383178800/2010_-_M_by_AP_for_I.rar

Download videa Behind the scenes za magazin 'Interview':
- http://hotfile.com/dl/41097690/ec2bca9/madonna_-_making_of_Interview_Magazine.mp4.html
- http://rapidshare.com/files/383183795/madonna_-_making_of_Interview_Magazine.mp4

04.05.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

MADONNA - Like A Virgin All Over Again

U nastavku pročitajte ekskluzivni intervju za magazin 'Interview' u kojem je Madonna otrkila sve pojedinosti o filmu 'W.E.', te je sa redateljem Gus Van Santom vodila zanimljiv razgovor o kinematografiji. Također je potvrdila da trenutno nema ugovor ni s jednom izdavačkom kućom, te da joj je glavna okupacija snimanje filmova.


GUS VAN SANT: Zdravo Madonna.

MADONNA: Gus, jesi to ti?

VAN SANT: Da, doma sam u Los Angelesu, upravo čitam novine.

MADONNA: Je li sada živiš u Los Angelesu?

VAN SANT: Još uvijek živim u Portlandu, ali imam kuću u Los Angelesu i počinjem raditi ovdje na jednom filmu.

MADONNA: Uvijek radiš na filmu.

VAN SANT: Često.

MADONNA: Ali to je ono što radiš.

VAN SANT: To je moja navika (smijeh). Čuo sam da ideš u Afriku.

MADONNA: Da, idem u Malawiju dva puta godišnje. To je mjesto gdje je posvojeno moje dvoje djece i imam tamo mnoge projekte koje obilazim i djecu koju posjećujem. To je zapravo poput privrženosti koju imam prema ovoj zemlji i tisućama siročadi zaraženim AIDS-om. Snimila sam dokumentarac o tome i postao je dio mog života. Planiram da upoznam Jefrey Sachsa. Sigurna sam da si čuo za njega. Namjerava započeti svjetsku incijativu obrazovanja i ja ću biti njegova asistentica da govorim o tome. Održat ćemo press konferenciju da razgovaramo o školi za djevojčice koju gradim u Malawiji. To je naš način da budemo sigurni da svako dijete ima obrazovanje, naročito djevojčice, ali i dječaci također. Djevojčice u zemljama u razvoju nemaju mogućnost za obrazovanje u školama, niti su ohrabrene da idu u školu i ono što mi radimo je početak sna. Ali idem u Malawiju zbog mnogo razloga.

VAN SANT: Uradila si već mnogo toga sa Jeffrey Sachsom, zar ne?

MADONNA: Da, podržavamo jedno drugo već godinama. Radila sam s njim na projektu Millennium Villages. Imamo već dvije lokacije Millennium Village-a u Malawiji i jako im dobro ide. On je nevjerojatno ljudsko biće.

VAN SANT: Nikad ga nisam upoznao, ali sam čuo da je jako karizmatičan.

MADONNA: On je izuzetno karizmatičan. Veoma učtiv i šarmantan. On je jedan od onih ljudi koji znaju što se treba uraditi ali i od onih koji urade ono što zacrtaju. Razmišlja duboko i detaljno.

VAN SANT: Kako funkcionira Millennium Villages s ekonomskog gledišta?

MADONNA: Pa, njegov glavni cilj je suzbijanje siromaštva, ali znaš, postoji mnogo načina da se to postigne. Millennium Villages je jedan eksperiment s kojim je obišao cijeli svijet. Troškovi iznose jedan određeni dio novca i potrebno im je nekoliko godina da započnu s radom, ali ga je usavršio s pomoću znanosti, gdje sa 1.5 milijuna američkih dolara u periodu od pet godina možete izgraditi niz povezanih samoodrživih sela preko dajući im obrazovanje, predškolsko obrazovanje, diversifikacije, poljoprivredno oruđe, medicinsku pomoć i znanje. Jeffrey je podržavao cijeli moj rad u Malawiji. I da, pili smo džin-tonik i ubijali komarce. Uostalom, 'Milk' je briljantan film. Plakala sam i plakala, jako mi se dopao.

VAN SANT: Oh, super. Hvala.

MADONNA: Jesi li uživao raditi s moj bivšim suprugom? (smijeh)

VAN SANT: Da jesam. Sean Penn je nevjerojatan.

MADONNA: Da zaista je nevjerojatan.

VAN SANT: Nisam ga vidio otkad je putovao u Haiti. Ono je što radi je zaista nevjerojatno.

MADONNA: Da, jako je zagrijan za to, neustrašiv je.

VAN SANT: Kada sam ga nazvao da vidim hoće li prihvatiti ulogu za 'Milk', trebalo mu je pola sekunde da prihvati. Znao je da su bitne stvari u pitanju.

MADONNA: Vidim zbog čega je bio primamljen ulogom i da je mogao reći da u dvije sekunde. Gledajući 'Milk' prisjetila sam se nezaboravnih mjesta.

VAN SANT: Stvarno? Odlazila si često u Castro?

MADONNA: Jesam dok sam bila mlađa. Ali zapravo film me je potaknuo da se vratim na stare dane u New Yorku, u druženju skupa s Andy Warholom, Keith Haringom, Jean-Michel Basquiatom i Kenny Scharfom. Izgledalo je tako živo skupa sa umjetnošću, politikom i predivnim duhom. Mnogi od tih osoba su preminuli. Mislim da je to razlog zbog čega sam plakala. Zapravo, ulogu koju igra Richard E. Grant u filmu kojeg sam režirala, 'Filth And Wisdom', je slijepi profesor čija je uloga bazirana na mog učitelja baleta, Christopher Flynn. Odrastajući u Michiganu, nisam zapravo znala što znači gay muškarac. On je bio prvi muškarac, prvo ljudsko biće zbog kojeg sam se osjećala zadovoljno i posebno. On je bio prva osoba koja mi je rekla da sam lijepa i da imam nešto u sebi što mogu ponuditi svijetu, ohrabrio me je da vjerujem u snove, da idem u New York. On je bio veoma utjecajna osoba u mom životu. Umro je od AIDSa-a, ali je ostao slijep do svoje smrti. Bio je obožavatelj umjetnosti, klasične glazbe, književnosti, opere. Znaš, odrasla sam na Srednjem Zapadu i zbog njega sam otkrila sve te stvari. Odveo me je u gay klub, u Detroitu. Oduvijek sam se osjećala poput luđaka dok sam odrastala i da sa mnom nešto nije uredu jer se nigdje nisam mogla uklopiti. Kada me je odveo u klub, doveo me je na mjesto gdje sam se napokon osjećala kao kod kuće. Ta uloga u filmu 'Filth And Wisdom' je zapravo posvećena njemu i inspirirana njim. Ne znam zbog čega govorim ovo sve, ali možda zato što dolazi iz svijeta Michigana i putanje mog života: nakon odlaska za New York i mog zanimanja za ples kada je epidemija AIDS počela i nitko nije znao za to. I onda odjednom, svi predivni muškarci oko mene, ljudi koje sam tako voljela, su umirali jedno za drugim. Bilo je tako ludo vrijeme. I gledajući svijet kako progoni gay zajednice je bilo zaista teško. Također se dešavalo na početku moje karijere. Ne znam. Tvoj film me podsjetio na to i naveo da se sjetim svega toga. Ponekad mislim da mnoge ljude film nije privukao. Ljudi ne pričaju mnogo o tome. Iako je bilo mnogo smrti, za mene je New York bio živ.

VAN SANT: Zadivljujuće je imati neku osobu u svom životu koja je imala veliki utjecaj na tebe.

MADONNA: Hvala bogu! Drugačije ne bih izašla iz Michigana. Mislim da su razlog Christopher i moj učitelj ruske povijesti, Marilyn Fellows. Mislim da je njih dvoje meni poslao bog kao konspiraciju. Konspiracija anđela koja mi je dala samopouzdanje i pomogla da limun pretvorim u limunadu, ako znaš što govorim. Jer ako odrasteš u jako konzervativnoj sredini i ne uklapaš se, prilično je teško... Možeš ići jednim putem ili drugim.

VAN SANT: Imao sam priliku pogledati film 'Filth and Wisdom'. To je jako intiman i opširan dio rada. Jako sam bio iznenađen. Nisam znao što očekivati.

MADONNA: Da, sigurna sam. Možda je intiman. Nikada nisam razmišljala na takav način. To je kao mala priča. Ali zapravo, ako se prepustiš filmu, film govori o borbama u nastanku izvođača. Osjećam kao da su tri glavne uloge u filmu zapravo ja.

VAN SANT: Jesu li?

MADONNA: Ili dio mene, da. Imala sam sreću upoznati Eugenea Hutza, Ukrajinca koji igra glavnu ulogu. Kada sam počela pisati Filth And Wisdom, nisam ga poznavala i ulogu koju je trbao igrati je zapravo glumac u teškoj situaciji koji se prerušavao kao žena. Ali nakon što sam ga upoznala i gledala u drugom filmu, doznala sam da je član benda, Gogol Bordello. Onda sam ga uhodila (smijeh). Mislila sam kao - o bože, on je nevjerojatan. Napravit ću lik glazbenika koji je zatrpan u mukama. Mislila sam da bi to moglo biti zanimljivije.

VAN SANT: U kojem filmu si ga vidjela?

MADONNA: Vidjela sam ga u filmu 'Everything Is Illuminated' od redatelja Liev Schreibera, baziran na noveli Jonathana Safrana Foera. Eugene mi je bio omiljeni u filmu i postala sam prilično opsjednuta s njim. Napisala sam dio scenarija za njega za svoj novi film, za dio zaštitata koji je ruski imigrant i živi u Brooklynu, a radi na Manhattnu. Eugene je inspirirao taj dio, zapravo, ime uloge je Evgeni.

VAN SANT: Je li to scenarij za W.E.?

MADONNA: Da, film za kojeg svi misle da će biti mjuzikl o vojvodi i vojvotkinji od Windsora. Ne znam kako se to našlo u novinama. Vojvoda i vojvotkinja od Windsora su u filmu, ali film nije o njima. Govori zapravo o drugoj ženi i njenom putovanju, a vojvotkinja je poput duhovnog vodiča.

VAN SANT: U kojem periodu se odvija radnja?

MADONNA: Preratnom periodu Drugog svjetkog rata u Engleskoj, od 1936. do 1937., te u New Yorku od 1998. Vrijeme se vraća unazad i vraća u sadašnjost. Koristila sam imanje vojvode i vojvotkinje u vlasništvu britanske aukcijske kuće Sotheby's poput pokazatelja kako bi kreirala u scenariju tadašnji život.

VAN SANT: Oh, fantastično!

MADONNA: Fantastično i komplicirano. (smijeh) Nisam to shvatila kada smo pisali scenarij, ali dok sam započela kasting, planiranje i rad sa dizajnerom produkcije, došlo mi je - oh jebote! Napisala sam tekst o hrpi bogatih ljudi. To će biti super za budžet. Vojvotkinja mijenja 80 kostima. Nosila je kreacije Balenciaga, Christian Dior, Vionnet i Schiaparelli. Većinom je nosila nakit od Cartier i Van Cleef & Arpels. Mnoge ove stvari su zapravo u muzejima. Ne žele da mi ih daju. Ali mnogi krojački saloni su se ponudili da naprave za mene. Poznaješ li Arianne Phillips?

VAN SANT: Nikada nisam radio s njom, ali poznajem njen rad.

MADONNA: Radi moje kostime. Mislim, kreiranje samo kostima je prilično obeshrabljujuće jer vojvoda i vojvotkinja su oboje zaluđeni odjećom. I tu su aukcije koje su prodale preko 40,000 njihovih predmeta, veliki broj je otišao na odjeću, nakit, cipele, torbe i police. Stoga ima mnogo mode u mom filmu, iako nije riječ o tome.

VAN SANT: Onda ćeš morati sama napraviti neke stvari i spojiti druge ostale.

MADONNA: Da, to će biti kombinacija pravih klasičnih krpica, druge će biti prerađene od uzoraka preuzetih iz arhiva i onda nove stvari će biti napravljene. Idući put radim film o jednoj osobi u jednom gradu koja nema ormar. (smijeh)


VAN SANT: Kada si započela raditi na W.E.?

MADONNA: Radim na tome već posljednje dvije i pol godine, da budem iskrena. Postala je moja opsesija. Počela sam raditi na njemu kada sam završila snimanje 'Filth and Wisdom'. To je zapravo bila ideja koju sam imala ranije, ali sam snimila 'Filth And Wisdom' jer sam shvatila da ne mogu znati napraviti veći film sve dok ne napravim manji i naučim kako se to radi.

VAN SANT: I ovaj novi će očito biti veći.

MADONNA: Pa, veća je priča. Više je uloga i od njih troje je promjenilo pravac engleske povijesti. King Edward VIII je abdicirao sa prijestolja kako bi mogao biti sa Amerikankom, Wallis Simpson i to je dio moje priče, stoga sam morala uraditi ogromno istraživanje i razgovarati s ljudima. Imam i ogromnu odgovornost prema tome i imam odgovornost prema stvarnoj aukciji, koja se zaista desila. Zatim je tu i nova priča, gledište svega, gdje je jedna djevojka opsjednuta vojvotkinjom i odlazi na aukcije i slična događanja. Više je slojevita, kompliciranija priča nego 'Filth and Wisdom'.

VAN SANT: Čuo sam interesantnu činjenicu o Kralju Edwardu VIII. i Wallis Simpson u njihovom društvenom okruženju. Hoćeš li to uključiti u film?

MADONNA: Da, naravno. Oni su jako kontroverzan par. Ljudi imaju različita mišljenja o njima. Edward je odustao od najmoćnije pozicije u svijetu zbog jedne žene. Za Britance, on je bio omiljeni princ i kralj jako dugo, nazvali su ga Princom ljudi. Bio je jako popularan. Činjenicom da je abdicirao s trona je razočaralo mnoge, stoga su morali demonizirati Wallis. Rekli su da je njena krivica i optužili je za razaranje Britanskog Carstva, jer naravno monarhija više nikada nije bila sita, što je imalo veze sa činjenicom da je sve potpuno promjenjeno nakon Drugog svjetskog rata. Ali ljudi su okrivili Wallis za mnoge stvari. Govorili su da je bacila čini na Edwarda. Govorili su da je ona hermafrodit, a on gay. Govorili su da podržavaju Naciste. To je običan ličn mentaliteta koji je okomio na onoga koji ima nešto što mnogi ljudi nemaju. Moraju te ocrniti govoreći da nešto nije uredu s tobom ili te optužiti zbog nečega za što nemaju znanja ili prava da to imaju.

VAN SANT: Stoga su odlučili da postanu par.

MADONNA: Da, ali ljubav nije dovoljna zar ne. Bilo je zanimljivo putovanje, pokušavajući saznati o njima. Posebno u Engleskoj, ako ćeš govoriti o kralju Edwardu VIII. i Wallis Simpson za večerom ili posebnom okupljanju, to je kao da bacaš Molotovljev koktel u sobu. Svi pobjesne u raspravi tko su oni bili zapravo. Oni su bili kontroverzni i nastavili su biti takvi. I stoga me je to jako privuklo.

VAN SANT: To je fantastična tema.

MADONNA: Njihovi životu su bili potpuno ludi. Baš kao traženje ljubavi i značenja sreće kao i o kultu celebritija. Sve je izmiksano u jedan veliki gulaš.

VAN SANT: Napisala si scenarij sa Alekom Keshishianom?

MADONNA: Da. Počela sam ga sama pisati i onda sam shvatila da mi je potrebna pomoć. Veoma preopširna tema. Prilično mi se svidjela ideja suradnje općenito. Ne samo da je usamljeno raditi stvari prema svojoj kreativnosti, također je i arogantno. Mislim da su neki ljudi dovoljno izvanredni da budu izvanredni na svoj način, da ne sumnjaju u bilo što i dolaze na kraju sa fantastičnim rezultatom. Ali mislim da je dobra stvar ulaziti u rasprave sa ljudima i govoriti im - "to je sranje", "ti si lud", "to je jadno", "što misliš o ovome?". Ako išta, to ti pomogne da razumiješ u ono što vjeruješ i oko čega si strastven i što je sranje. Mislim da je važno imati rezonator. Poznajem Aleka godinama, imam čudan bratsko-sestrinski odnos. Jedne minute se grlimo i plačemo jedno drugom na ramenu, a sljedeće minute zalupimo vratima jedno drugom u lice i ne razgovaramo mjesec dana. (smijeh)

VAN SANT: Kada pišete zajedno, nađete li se u istoj sobi?

MADONNA: Oh da, budemo u istoj sobi, ali radimo neke stvari na svoj način i šaljemo email jedno drugom ili se dogovaramo preko telefona ili zajedno sjedimo ili radimo na laptopu i raspravljamo kako druga osoba sporo piše. Uspjevamo raditi na mnoge načine.

VAN SANT: Kada doista pišeš, da li imaš neko pravilo da moraš pisati danju ili noću?

MADONNA: Pokušavam pisati po danu kako bi svoju djecu vidjela navečer. Ali ako moja djeca nisu sa mnom i imam trunčak slobodnog vremena kao singl žena koja živi čudesan tjedan dana u mojoj kući, onda ću pisati u različite sate. Zapalimo svijeće, ostanemo budni cijelu noć. Radili smo na svaki mogući način. Ali obično nađemo jedan dio vremena da budemo zajedno i da radimo na tome.

VAN SANT: Upravo si započela sa kastingom?

MADONNA: Da, radim kasting. Kada dođem iz Afrike, službeno ću početi sa preprodukcijom.

VAN SANT: Snimat ćeš film ovog ljeta?

MADONNA: Da hoću, oh ne...

VAN SANT: Znam, teško je, zar ne?

MADONNA: Jako teško. Ne znam kako je za tebe, ali je za mene snimanje filma, prije nego što počnem snimati i još uvijek si u jarku, izgleda kao cijeli proces natjeravanja ljudi koji te odbijaju. Čini ti se kao da je cijeli svijet protiv tebe. Nikada nisam imala takvo iskustvo, jer u snimanju albuma i osmišljavanju nastupa, izuzev početka moje karijere, nikada nisam osjetila toliku otpornost. Upravo sam pronašla ljude s kojima želim raditi i zajedno ih udružiti i to je jako težak posao i mnogi problemi se dešavaju, ali ne dobivam nikakvu otpornost. Ali kada snimaš film, izgleda kao da nema ništa drugo osim otpornosti. Čudesno je da se svaki film uspije snimiti. Svaki drugi dan je kao "Što to radim? Ovo nije normalno. Mogu odustati odmah sada. Ovo je previše stresno. Što sam si umislila tko sam? Zašto samu sebe kažnjavam?" Tako se osjećam u vezi toga.


VAN SANT: Rekao sam ljudima koju su tek počeli snimati film da jedinu stvar koju ćeš možda doživjeti jeste taj osjećaj da su svi usmjereni protiv tebe, jer nisi obavezan govoriti što je ispravno, a što ne. Jer ćeš biti u situaciji u kojima će ti reći: "Ne možeš dobiti tu lokaciju. Ne možeš snimati na stadionu Yankee."

MADONNA: "Glumac nije na raspolaganju izuzev ova tri tjedna."

VAN SANT: Da, preteško je za tebe osobno da se brineš za to jer imaš još mnogo toga da uradiš u isto vrijeme. Skoro poput mučenja.

MADONNA: To je mučenje za mene, jer sam osobno dolazila do ljudi koji su me odbijali i govorili - Možemo li smisliti nešto drugo? Zašto ne mogu snimati u tvom dvorcu? Zašto ne možeš napraviti 30 kostima za mene i ne tužiti me? Zašto želiš raditi sa Martinom Scorseseom kada možeš raditi sa mnom? (smijeh) Sve izgleda kao vježba za prihvatanje, zar ne? Kada ćeš popustiti? Kada odustaješ i prestaješ se truditi da kontroliraš sve? Snimanje filma je prava suradnja. U određenom trenutku, smatram da se trebaš opusititi i vjerovati ljudima s kojima radiš. Promatram filmove kao što su od redatelja Wong Kar-Wai i svi oni imaju obiteljski osjećaj. On samo nastavlja raditi sa istim glumcima, i art direktorom i snimateljem, a priče se ne mijenjaju mnogo. Izgleda da uz takvu prisnost mora postojati i takav luksuz.

VAN SANT: Wong Kar-Wai je zaista odlična inspiracija. Uvijek je smatran kao Jimi Hendrix filmske umjetnosti.

MADONNA: Što to znači?

VAN SANT: To znači da je tako slobodan i upoznat s njegovom vještinom da može uraditi bilo što.

MADONNA: Baš sam gledala film 'In the Mood for Love' ponovo sinoć jer obožavam glazbu iz filma. I mislila sam, kako je preiskorišten slow motion u filmu? Ali, zbog nekog razloga, to mu jako dobro ide. Svaki put kada uloge prelaze stepenice, uz to je i jedan dio glazbe. To je tako predivno. Ima dvoje vjenčana para koja žive jedno do drugog, ali nikada nećeš vidjeti ženu jednog para ili supruga drugog para, ali ćeš uvijek ćuti kako pričaju. Ali to nije ni neka priča, ali se zaista zadubiš u to. To je nešto zbog čega bi trebalo zavidjeti. Dok se priča čini jednostavnom, gledajući film postaješ dirnut, užasnut i melankoličan svaki put kada gledaš njegov film. Što se mene tiče.

VAN SANT: I ja također.

MADONNA: Ali možda nešto nije uredu sa mnom. Možda sam samo naivčina.

VAN SANT: Ne, mislim da su veoma jaki filmovi. Tko će ti biti snimatelj?

MADONNA: Hagen Bogdanski. Radio je na filmu The Lives of Others. Jesi ga gledao?

VAN SANT: Da, izvanredan je.

MADONNA: Također je radio na filmu The Young Victoria, potpuno dva drugačija izgleda. Ali mislim da je sjajan.

VAN SANT: Jer snimatelj kojeg sam uzimao za mnoge filmove je netko tko je povezan s tobom. Kreirao sam reklamu za Levi's prije nekoliko godina, i art direktor je rekao da su upravo radili s Harris Savidesom i oni su me tjerali ka njemu. Rekli su, "Madonna ne radi ni s kim drugim." Stoga sam pomislio: "Sranje, ako Madonna ne želi raditi ni s kim drugim..."

MADONNA: Obožavam Harrisa Savidesa. Preskup je za mene. Volim ga. Radila sam mnogo s njim. On je najbolji. Interesantno, jer je moj film u suštini u engleskoj produkciji i morala sam tražiti ljude koji tamo žive ili barem iz Europe. Većinom ćemo snimati u Engleskoj, malo u Francuskoj, nešto u New Yorku. Jedino moje zadovoljenje jeste dovesti kreatoricu kostima, jer sam radila s mnjom mnogo godina i kostimi su veliki dio ovog filma. Ne mogu početi raditi s nekim drugim. Ali čini se da je Hagen izvanredan i spreman na suradnju, za sada je dobro. Hoćeš raditi s Harrisom na sljedećem filmu?

VAN SANT: Pa, postoji film na kojem radim. Zove se 'Restless'. Snimali smo ga u studenom i prosincu, a Harris je bio snimatelj. Radio sam s njim na mnogo filmova do sada. Seymour Stein je netko koga sam poznavao jako malo jer mi je pomogao sa soundtrackom za 'Even Cowgirls Get the Blues'. Je li on...?

MADONNA: ...netko tko je bio jako bitan i utjecajna osoba u mom životu? Da, naravno. On je vjerovao u mene. Seymour Stein je osoba koja je sklopila ugovor sa mnom za snimanje prvog albuma, ujedno i jedini moj ugovor za album u Warner Bros.-u sve do prije pet minuta. Poslušao je moj demo snimak. Bio je u bolnici i došla sam ga posjetiti. Bio je zatrpan sa svim čudnim aparatima, nisam znala što mu je bilo. Natjerao me je da ponesem kasetofon i pustim svoje pjesme za njega. Ležao je na krevetu u boksericama i potkošulji. On je uvijek bio moj šampion u prvom desetljeću moje karijere. Bio je važna osoba u mom životu. Mislim da svi imamo svoje šampione, ali se osjećam blagoslovljeno i sretna sam jer sam ga imala. S vremenom ga posjetim, viđamo se. Još uvijek ima nestašno svjetlucanje u svom oku.

VAN SANT: Sjećam se kada bi počeo govoriti o glazbi ili nečemu drugom počeo bi plakati.

MADONNA: Oh da, znam. On je pravi ljubitelj glazbene umjetnosti. Sjećam se da je imao lude slike, veliku kolekciju umjetničkih slika, koje su postavljene kao mješavima slika, jedna na drugoj u njegovom stanu koji je nalik na labirint. Prava je osoba. Čudesno je, jer izgleda da su ti dani nestali u glazbenoj industriji, kad si mogao pokrenuti dešavanja ili kad so mogao otići na koncert nekog benda i biti inspiriran njima i otkriti ih i raditi s njima na albumu. Prilično je tužno.

VAN SANT: Sada je glazbena industrija nešto poput Craigslist podhvata, zar ne? Kada snimaš svoje albume i prodaješ ih online.

MADONNA: Da, čudno je da se baš to dešava. Nemam trenutno ugovor sa izdavačkom kućom, ni s kim. Ne znam kako ću snimati svoju glazbu idući put kada budem planirala.

VAN SANT: Mort ćeš promislit kako ćeš to uraditi.

MADONNA: Obnovit ću kotač. Nisam bila potpuno fokusirana koliko sam trebala biti sa glazbenom karijerom jer je ovaj film uzeo svaki inč od mene. Pored toga i moje četvero djece, nemam vremena niti energije za bilo što drugo. Za primjer, poštujem to što su se mnogi ljudi zajedno zalagali za mnoga izdanja poput DVD-a 'Sticky & Sweet' da bude izdan i vidjela sam konačni snimak, ali nemam pojma kako će ljudi doći do njega ili kako će biti prodan.

VAN SANT: Pronači će način. (smijeh).

MADONNA: Nadam se. Mislim da imam fan klub, dobro, oni tako kažu.

04.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Prava Madonna se vratila!

Web stranica magazina 'Interview' je objavila cijelu seriju fotografija Madonne za svibanjsko izdanje tog magazina uključujući i intervjuu sa redateljem Gus Van Santom! Ekskluzivni photoshoot su snimili Mert & Marcus koji je zasigurno vrijedan pažnje. Fanovi na ovakvu Madonnu su čekali godinama!




Pogledajte video sa snimanja:
- http://www.youtube.com/watch?v=pPtG7B1BRtg
- http://www.interviewmagazine.com/media/video/18478



Download 'Iza scene' - desni klik pa save target as...
http://www.interviewmagazine.com/files/2010/05/03/vid-madonna_114305826455.flv

Download svih slika u visokoj kvaliteti:
http://hotfile.com/dl/41077034/ece1830/2010_-_M_by_AP_for_I.rar.html

04.05.2010. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Madonna trenutno na filmskom festivalu?

Prema trač blogeru Perez Hiltonu, Madonna je trenutno u green room-u na filmskom festivalu Tribeca Film Festival, točnije na premijeri filma 'Please Give' u društvu Jesusa Luza.

04.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Modna ikona 80ih

Britanke su proglasile Madonnu najvećom modnom ikonom 80ih, prenosi Contactmusic. Anketa je sprovedena od strane jedne od najvećih tvrtki proizvodnje čokolade Galaxy Counters. Madonninu haljinu 'Material Girl' su replicirale žene diljem svijeta i proglasili su je najprepoznatljivijom odjevnom kombinacijom kod Britanki.

Najveće modne ikone 80ih:
1 - Madonna
2 - Kylie Minogue
2 - Debbie Harry
3 - Joan Collins
4 - Annie Lennox
5 - Jerry Hall


Modne ikone današnjice:
1 - Cheryl Cole
2 - Lady Gaga
3 - Emma Watson
3 - Sienna Miller
4 - Lily Allen
5 - Agyness Deyn

03.05.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

'The Power Of Madonna' #4 u Velikoj Britaniji

Album 'Glee, Music - The Power Of Madonna' je debitirao na 4. mjesto britanske top liste albuma! Kompilacija najvećih hitova 'Celebration' je odskočila s 93. na 15. mjesto! 'Like A Prayer' u izvedbi glumaca TV serije 'Glee' je zauzeo 16. mjesto na ljestvici singlova. Madonnin 'Vogue' se vratio na 'UK Dance Singles Chart' i zauzeo #35.

ALBUMI
01 03 Plan B The Defamation Of Strickland Banks
02 NE Usher Raymond V Raymond
03 01 AC/DC Iron Man 2 (OST)
04 NE Glee Cast Glee - The Music - The Power Of Madonna
05 NE Bullet For My Valentine Fever
06 02 Paul Weller Wake Up The Nation
07 06 Lady GaGa The Fame
08 05 Scouting For Girls Everybody Wants To Be On TV
09 NE Port Isaac's Fisherman's Friends Port Isaac's Fisherman's Friends
10 07 Paolo Nutini Sunny Side Up
15 93 Madonna Celebration

SINGLOVI
16 N 1 Glee Cast Like A Prayer
66 N 1 Glee Cast Borderline/Open Your Heart
58 N 1 Glee Cast Like A Virgin
42 N 1 Glee Cast 4 Minutes


Prodaja albuma i pozicije na svjetskim top listama:
Australija #14 (2,264)
Kanada #1 (11,000)
Irska #5
Velika Britanija #4
SAD #1 (97,973)
World Chart #5 (110,000)


'Sticky & Sweet Tour' još uvijek najprodavaniji u Hrvatskoj!

Live album 'Sticky & Sweet Tour' se pomjerio s jednog mjesta i vratio se na prvu poziciju hrvatske službene top liste inozemnih albuma. Album je do sada proveo četiri tjedna na prvom mjestu.

[1-1-1-2-1-]

MADONNA
STICKY & SWEET TOUR


MAKSIM MRVICA
PIANO PLAYER

SADE
SOLDIER OF LOVE

LADY GAGA
FAME MONSTER

JUSTIN BIEBER
MY WORLD

DAVID GUETTA
ONE LOVE

JOHNNY CASH
AMERICAN VI: AIN'T NO GRAVE

LOS LOBOS
ORIGINAL ALBUM SERIES - LOS LOBOS

DIRE STRAITS
PRIVATE INVESTIGATION-THE BEST OF

MICHAEL BUBLE
CRAZY LOVE

03.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na naslovnici 'Interview'!

Madonna krasi svibanjsko izdanje magazina 'Interview' sa ekskluzivnim slikama fotografskog dua Merta Alasa i Marcusa Piggotta. Naslovnica podsjeća na seriju fotografija za prvi album 'Madonna'. Web stranica ovog magazina će postaviti kratki film koji će prikazivati kako se odvijalo snimanje iza scene. Madonna u intervjuu razgovara sa redateljem Gus Van Santom o njegovom filmu 'Milk', Madonninom početku karijere i njenoj posvećenosti Malawiji.

::: http://madonna.blog.hr/uskoro-novi-magazin-sa-ekskluzivnim-editorijalom.html





03.05.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Prvi maj u kabbala centru

Provodeći vrijeme u Velikoj Jabuci, Madonna je viđena sa obitelji u subotu poslijepodne. Zamaskirana u crnoj odjeći, Madonna i njen sin Rocco su išli prema kabbala centru na Manhattnu.

02.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Jane Lynch bi voljela snimiti deset Madonninih epizoda

Američka glumica Jane Lynch je izjavila kako bi voljela snimati Glee epizodu s Madonninim pjesmama svake sezone, prenosi Zap2it.

- Madonna te je spomenula u svojoj izjavi?
Jane Lynch: Da, to je bio veliki treutak. Chris Colfer, kojeg je također spomenula, drhtajući mi je prišao s mobitelom i rekao - pročitaj ovo i zagrlili smo se.

- Redatelj Ryan je rekao prošlog tjedna: "Nadamo se da će biti druga Madonna epizoda iduće godine."
Jane Lynch: To bi bilo super! Samo smo površinski obradili njene pjesme. Nismo još počeli odavati čast Madonni.

- Možda jedna Madonna epizoda svake godine.
Jane Lynch: Oh naravno. Uvijek će biti najbolja epizoda godine. Sigurna sam!

- Deset sezona Glee, 10 Madonna epizoda?
Jane Lynch: Sviđa mi se, da!


Madonna na naslovnici Billboarda koja je posvećena TV seriji 'Glee'

(klilkni na sliku za veći prikaz)

02.05.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #