Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Ljubav pobjeđuje!

Na Madonninoj službenoj web stranici www.madonna.com je objavljena Madonnina poruka povodom oslobađanja malavijskog gay para od zatvorske kazne 14 godina.

Podijelite vaše reakcije na ovu vijest na: http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Dragi prijatelji,

Oduvijek sam vjerovala da ljubav pobjeđuje sve - jučer se ispostavilo da je tako.

Prošlog tjedna je preko 30,000 imena upisano u peticiji za oslobađanje Stevena Monjeza i Tiwongea Chimbalange, malavijskog para koji su bili osuđeni na 14 godina teške robije zbog "zločina" homoseksualnosti.

S nevjerojatnom radošću vam pišem da je malavijski predsjednik Bingu wa Mutharika naredio njihovo oslobođenje. Steven i Tiwonge su pušteni u subotu uvečer. Dobili su nazad svoju slobodu i vi ste sudjelovali u tome.

Voljela bih čuti vašu reakciju na ovu vijest. Podijelite vaša mišljenja: http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Slavimo zapanjujući preokret za Stevena i Tiwongea i bitku mnogih Malavijaca za njihov izlazak. Ovo je povijesni dan za Malavi. Iako su pušteni iz zatvora, nažalost ne zna se što čeka njihovu budućnost i kakva im je sigurnost u Malaviju. Nadam se da je ovo samo početak našeg zajedničkog rada.

Kršenje ljudskih prava je u nizu problema s kojima se susreću Malavijci pored siromaštva, bolesti i nestašice osnovnih sredstava. Još uvijek su tamo preko dva milijuna siročadi i osjetljive djece koja trebaju osjetiti zagrljaj ljubavi. Potrebna je naša ljubav i kreativnost kako bi doveli pravdu za narod u Malaviju. Zbog toga želim čuti vaša razmišljanja, napišite ih na ovaj važan dan u Malaviju.

http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Hvala vam na udruživanju sa mnom u Raising Malawi.

S velikom ljubavlju,
Madonna



Post je objavljen 31.05.2010. u 01:34 sati.