skaska

utorak, 26.07.2011.

bez očala

ova naša brošarica sveudilj nekaj cvika, otvara, pušta u p(r)ogon, cementira, obećava. nema s njom zeke peke. uh kako se raspjenila na Rabu kad su joj uvalili broš na kojem izmjenjuje znoj s doktorom. kao nije kulturno, ispod civilizacijske razine, nekorektno ahaha. na stranu korektno i korekcije, al' ako je vjerovati terenskom istraživanju jedne nejavne telke, ljubiteljica upikavanja igala u levi rever opet plazi i diše za ovratnik napuhnutom. pa je li moguće da se ponovi scenarij, da ovi opet sami sebe pobjede?! ak se to dogodi onda lagana, lepršava, lahorasta dvojba: jesmo li to zaslužili pada u hadvao. brrrr, nekad se fakat pitam tko to tamo glasa, jebate.
no, s jedne strane euforična oktroirana teta, s druge strane likovi razni. i daj ti onda detetu reci nekaj pametno.
hajdmo se osvrnuti na list koji iz dana u dan potkubava, ponajviše one koji su toliko komotni pa ga vole već u šest vidjeti u poštanskom sandučetu, pa sad nemoš' prestati do kraja godine.
dakle, već na naslovnici nam se smije ovaj norveški izrod izroda, pa onda tetec salcburger kojeg boli slezena a i ona stvar, jer je očito ako ima za advokate da smo svi mi izigrani u nekoj "mudroj" igri vladajućih primitivaca. onda kuba na kvadrat, slikice apartmančića za 84 soma eura na tjedan i tome slično. onda pol lista o kretenima koji su pred predistragom, koji bu očito za par tjedana v remetincu, a onda bu opet iz istog zišli s crnom vrećom srdačno grleći najmilije posle love. i možda s povećanom prostatom. u šlapama.
sredina je posvećena zdravstvenom stanju državokradice i hjebe mi se kaj mu je, a ispod njega maslinar i nekatrinogradar. sumnjaju da je moždani, sumnjaju. sve sami pozitivci naše zbilje. naravno, eto nam opet slikovnice o paravinji, a onda o ženi za koju se sumnja da je kurva, a do pravomoćnosti dokaza samo sobarica. potom. naravno amy koja nas uvodi na duplericu osmrtnica. pretpostavljam da sam izostavila i pokoju o neni rumke i sličnim likovima, al' ovo je samo ono kaj vidim bez očala.
i usput poruka teti žutoj: čekaj me na trgu kraj koša za smeće u pet

- 12:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #