skaska

utorak, 16.11.2010.

tisakovanje

pa ako već primitivizam nema granica trebalo bi ih valjda postaviti. poštujem bol za pokojnikom, no s jedne strane sumnjive hrpe love kupuju osmrtnice na nekoliko cijelih strana dok s druge strane raja nema love ni za onu minimalnu. granica nema, pa tako valjda možemo očekivati nove rekorde. sutra će već netko poželjeti jedan neukus nadmašiti drugim. predlažem zakup cijelog broja, jer tuga je pregolema.

- 12:04 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.11.2010.

kaznice

grrr jako sam ljuta. tak sam ljuta da bi se najradije u ajvar metla i u grah indijanski i u tak to. mislim, zakone su stvorili kreteni da bi kretenluk bil pod kontrolom. ispada da su zakoni stvoreni da bi ih kreteni izigravali. a da su zakone stvorili normalni ljudi, možda...uopće ne šljivim te zakone o maloljetnicima. kao što bih ovim starijim nesposobnim kretenima koji su zadnjih dvadesetiviše godina ušli u politiku samo kako bi pljačkali, jer na slobodnom tržištu ne vrijede ni pišljiva boba, eh ja bih tim starijim kretenima oduzela sve što su popljačkali i vratila tam otkud su opljačkali, pa ih pripustila na slobodu i to bi im bila najveća kazna. ovim mladim kretenima zapičila bih 45 godina brat bratu, pa nek izađu ko starci, jer starcima je zna se kak u Hrvatskoj. samo tolko od mene

- 16:43 - Komentari (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.11.2010.

upitnik

Na kaj sliči trg?! Velki šator, mali šatori, kućice. Ne vidi se ni konj, ni ban, ni čuka, ništ. U velikom šatoru nemaju vode. Pa kak moreju delat bez vode?! I zakaj konačno to ne selje na Zrinjevac? Jel se to fura zbog Onura?

- 10:54 - Komentari (12) - Isprintaj - #