skaska

četvrtak, 23.07.2009.

NATO

ne znam di je procurilo i iscurilo ono o koncesiji šibenskog prostora za isprobavanje nekih turboubilačkih bojnih otrova, al sad ispada po izjavama nekih odgovornih da to nema veze s vezom, ono kaj da je to negdo onak usput izmislil. ide čovjek, hoda, šeće, pa onda sjedne u neki kafić i naruči si kavicu, pa mu padne na um tak nekaj i onda sam sebi veli: joj kak sam se dobro setil. nemrem verovati da priča ima tak smešni kraj: kao ono nema nikakvog utemeljenja, ono visi na repu konja bana Jelačića, ma dajte v tri riti babine. ja sem prvo pomislila kak je reč o "normalnim" aktivnostima saveza u koji smo "dobrovoljno" ušli, a koji po celom svetu širi mir i blagostanje. pa su šteli tak negdje isprobati te turboubilačke otrove (pretpostavljam više-manje nervne), a sve u cilju tog mira i blagostanja. na takve aktivnosti po logici moramo pristati u duhu dobrovoljnog ulaska u spomenuti paktus. i onda je razgovor između njihovih glavešina išel otprilike ovak:
- John, daj vidi molim te ko nam duguje članarinu?
- Odmah George, samo malo...listam...Tunguz...platili evo jučer, Tumbazimba...evo danas....Eh, bogati George imamo jednog dužnika koji neće tako skoro.
- A koliko je dužan?
- Pa evo skoro sve. Platili samo prvu ratu, pišljivih tristo soma eura.
- Kaj fali im još dve milje i sedamsto ahahaha...Daj George dodaj mi dalekozor, hehehe...Kupaju se, eh, neće dugo...Sad ćemo mi njima mamu mamičinu eehehe što volim ovaj poso. A jesi uračuno kamate?
- A jebga šefe, ne mogu biti tolko brz...
Dobro se sećam kak su govorili kak bu sve procvalo kad nas prime u nato. kak bumo dobivali poslove, ono renesansa bokte. A kad ono članarinica od tri milje eura hehhe. I kaj bu onda ak do listopada ne bumo to mogli platiti. Budu nas isključili, kaj kaj

- 22:43 - Komentari (15) - Isprintaj - #