utorak, 27.09.2016.

ljetna inventura

Vele meni moja čeljad - e "sirota" naša, ne znaš se ti brendirati, reklamirati, fotošopirati, modirati i samopofaliti. Istina! Al večeras, dal je to zato što sam sama, dal je to zato što sam imala turbo adrenalinski dan il zbog tri pive koje s guštom ispijam, imam potrebu podvuć refu, napravit ljetnu inventuru na ovu 1/3 mog života - pisanu riječ i obznaniti - moja "zrnca pijeska" našla su se ovo ljeto u šest školjki bisernica - međunarodnih zbirki i antologija - uz biserje priznatih pjesnika i prozaista. I sretna sam ko malo djetešce i pljeskam rukicama ( a možd je to i zbog pive, ne znam, krhko je znanje) I da, dobila sam nagradu za jednu svoju pjesmu na Književnom natječaju PS-portala i to mi je tako super zbog "kritičara"koji mi rekoše, da nemam iskru i ono nešto i da nikad neću biti "čuđenje u svijetu" hahahah ja sam se čudna i rodila i sama sebe svaki dan začudim.A i uredništvu nabijam na nos jer nisu prepoznali (objavljena na blogu) "vrhunsku" poetsku riječ hahahaha.
I evo po stoti put, molim uredništvo, ma šta molim, tražim i zahtijevam, da na blogu izdvoji -Kutak za pjesnički trenutak- jer na blogu imaaa taaako dobrih pjesnika (ne mislim uopće na sebe jer ja sam pjesnik u pokušaju). I riješila sam se jeze i nelagode javnih nastupa - čitam svoju poeziju i na radiju - ma bravo ja. O 2/3 ostalog mog života , dva reda ružnog i jednom lijepog -neću.
Žao mi je samo što ovo sve nisam fotografijom mogla popratit - nemam šnjuru za mobitel Lijepi Vam pozdrav, leteći, šaljem!

- 01:21 -

Komentari (10) - Isprintaj - #

utorak, 06.09.2016.

fotke i niš višedok me nema, dok mi duša slavonska kaplje, dok mi srce puno eksera, ostavljam ove fotke čerinog vjenčanog buketa - spoja najboljeg - slavonskog i dalmatinskog - pa ko god da svrati - nek mu zamirši lavanda i kale, a ja .....ma ijujujuju....nema me...al sam TU!

- 22:08 -

Komentari (20) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Opis bloga

JA SAM
kći, sestra,supruga,majka,tetka,ujna, strina,snaha i zaova.
Ja sam domaćica, kuharica, spremačica,higijeničarka,slastičarka.
Ja sam privatnica, radnica, dostavljačica i reduša.
Ja sam ljubavnica, njegovateljica,isljeliteljica, odgajateljica
Ja sam besramna, al i svetica.
Ja sam anđeo i vražica.
Čistunica sam i prljavica.
Ja sam vještica i čarobnica.
Ptica sam i zmaj.
Ja sam bijelo i crveno.
Tragedija sam, komedija i satira.
Ljubim i mrzim.
Plešem sa životom.
S životom se borim.
Kraljica sam i prosjakina.
Vatra sam i voda.
Ja sam svjetlo, ja sam tama.
Lovim i lovljena sam.
Gospodarica sam i robinja.
Bit ću punica i svekrva i baka.
djevojčica-starica.

Čovjek sam snažan
al Žena sam meka .


tražim samo
POŠTOVANJE

Linkovi