Makovnjača je bila stvarno izvanredna. Nadam se da ćeš uskoro ponoviti a možda i s orasima kojih sam natukao par kila. Biti će slatkog za dolazeće blagdane a sigurno i prije. Pusam te kokoro moje
19.11.2024. (21:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ljubitelj sam makovnjače i orahnjače doduše tijesto za picu mi baš ne izgleda kao materijal od kojeg bi se ista mogla peći. Eto očito sam bio u zabludi.
19.11.2024. (22:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau...Volimo kad ima puno maka ili oraha. Vjeruj mi da se niti ne osjeti da u tijestu nema šećera. Stvarno je jako ukusno. Osim toga uvijek pošećerim štrucu šećerom u prahu. Lp
20.11.2024. (18:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tu kombinaciju nisam probala, još uvijek tijesta radim. Ne zato što sam vridnica..., daleko od toga, volim se igrat s tijestima. Ova ti dobro izgleda, nema razloga da okusu nešto fali. Pozdrav:)))
23.11.2024. (17:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije...meni se zaista nije radilo tijesto, skrušeno priznajem. Osim toga, imala sam viška tijesta za picu pa sam razmišljala što s njime. I eto, dosjetila sam se i zaista je uspjelo. Lp
24.11.2024. (10:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Njam, njaaaam...
19.11.2024. (21:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Makovnjača je bila stvarno izvanredna. Nadam se da ćeš uskoro ponoviti a možda i s orasima kojih sam natukao par kila. Biti će slatkog za dolazeće blagdane a sigurno i prije. Pusam te kokoro moje
19.11.2024. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
More ljubavi...Nema problema, znaš da ću to još ponoviti puno puta. Ne samo makovnjaču već i orahnjaču. Cmok.
19.11.2024. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Ljubitelj sam makovnjače i orahnjače doduše tijesto za picu mi baš ne izgleda kao materijal od kojeg bi se ista mogla peći. Eto očito sam bio u zabludi.
19.11.2024. (22:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Neka je i makovnjače i orehnjače a može i pinca.
19.11.2024. (22:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Bravo
19.11.2024. (22:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
izgleda zbilja sjajno, kao iz nekadašnjih naslovnica kuharica ;)
20.11.2024. (07:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Sad probaj napraviti orahnjaču... Biće još bolja...
20.11.2024. (07:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
TEATRALNI...To sam i ja mislila ali eto, izgleda da nisam bila u pravu. To tijesto je izvrsno za makovnjaču i orahnjaču. Lp
20.11.2024. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
gogoo...Tako je, takvih slatkih delicija nikad dosta. Lp
Euro...Hvala. Lp
20.11.2024. (12:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
NF...Hvala. Vjeruj mi da ne samo što izgleda lijepo već i okusom je makovnjača izvrsna...Lp
20.11.2024. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
mecabg...Da, obavezno. To je bila samo proba i sad, pogotovo za blagdane, bit će i orahnjača. Lp
20.11.2024. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije debeli sloj maka!
20.11.2024. (14:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Ja to ne smijem jesti više nikada
20.11.2024. (14:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
VladKrvoglad...Mi volimo debeli sloj maka. Što ga ima više, to bolje hihihi...Lp
20.11.2024. (15:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
U zvijezdama piše...Zašto ne smiješ? Što je zapravo s tobom? Ako je tako onda mi je to jako žao. Lp
20.11.2024. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau
Fino izgleda. Bitno je da ima puno maka, pa se ne osjeti da tijesto nije slatko.
20.11.2024. (16:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Mrr Mau...Volimo kad ima puno maka ili oraha. Vjeruj mi da se niti ne osjeti da u tijestu nema šećera. Stvarno je jako ukusno. Osim toga uvijek pošećerim štrucu šećerom u prahu. Lp
20.11.2024. (18:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Lijepo mu se ostvarila želja.:)
20.11.2024. (18:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
viatrix...Bome je. Itekako je uživao i jedva čeka da to ponovim...Lp
20.11.2024. (19:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Tu kombinaciju nisam probala, još uvijek tijesta radim. Ne zato što
sam vridnica..., daleko od toga, volim se igrat s tijestima. Ova ti
dobro izgleda, nema razloga da okusu nešto fali. Pozdrav:)))
23.11.2024. (17:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
nema garancije...meni se zaista nije radilo tijesto, skrušeno priznajem.
Osim toga, imala sam viška tijesta za picu pa sam razmišljala što s njime.
I eto, dosjetila sam se i zaista je uspjelo. Lp
24.11.2024. (10:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
i moj Davor obožava makovnjaču :)
24.11.2024. (11:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...