Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • NF

    Jučer je Kinez svjetski prvak u šahu izgubio topovsku završnicu protiv upornog Vijetnamca s pješakom manje, takve su obično remi. Bojim se jer je liječen od teške depresije...

    avatar

    17.09.2024. (19:16)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    lijepi, lagani friško penzionerski post.

    I nosi naočale i na oblačno vrijeme jer oblaci škode kao i sunce.

    Jel ti znaš, da su naočale u Splitu rekvizit za vani kao i novčanik ?

    avatar

    17.09.2024. (19:39)    -   -   -   -  

  • viatrix

    Zanimljivoa su mi ova događanja s limunima. Koliko sam shvatio, čekamo limune iz Turske.

    avatar

    17.09.2024. (21:35)    -   -   -   -  

  • starry night

    lijepa šetnja, i dobra kondicija

    avatar

    17.09.2024. (22:11)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Kao i tamo kod AnnaBonni, tako i ovdje kod tebe baš jedan zanimljiv, drag, ugodan post. Kod takvih postova čovjek (ja) uglavnom ne zna što bi komentirao, komentari su nerijetko poput sedla na kravi, a opet, nije u redu da se baš ništa ne komentira.

    Ako sam dobro shvatio, zbog svojega vida za mandarine si mislio da su limuni? :) Marende za 8,9 eura i nisu baš tako jeftine, ali eto, valjda Korzo kao lokacija samo po sebi podiže cijenu. Tamo negdje '91. u svibnju, ako se dobro sjećam, bio sam s curom - budućom kunsthistoričarkom u Rimu, vodio nas je profesor baroka na FF-u, bilo je to studijsko putovanje a ja sam se ubacio među njih. I tako jednog dana imali smo kratku pauzu pa sjeli na terasu kafića u najstrožem povijesnom centru grada, valjda odmah uz Piazzu Navona, i naručili sok i kapučino. Dugo nam ih konobar nije donosio, a kad ih je konačno donio, cijena me prestravila. Jedan kapučino je bio otprilike kao današnjih devet i pol eura. I taman kad sam prinosio šalicu/šoljicu usnama da popijem prvi gutljaj, profesor Marković je viknuo: "Ajmo, pokret!" Posrkao sam taj vreli kapučino samo da ne bacim pare i gadno opržio jezik, a cura mi je objašnjavala, i tada sam za takvo što prvi put saznao, kako su cijene takve u centru jer je Rim turističko mjesto, dok su već malo dalje od centra puno pristupačnije. Tog se dana sjećam i po tome što sam se navečer posvađao s curinom prijateljicom, kasnije poznatom Brankom Škifić (s danas dodanim Riđički), Zadrankom, jer je ona branila upadanje zadivljalih Hrvata u srpske trgovine i sveopću otimačinu iz njih, tih dana u Zadru, a ja sam bio u teškom izneredu od šoka kako to itko normalan može braniti i opravdavati.

    Prijateljica moje drugarice, u Zagrebu, više od godinu dana je čekala The Rješenje, proljetos ga je konačno dobila; nadam se da ćeš ti bolje proći. I svakako ti želim kreativno i ispunjeno penzionersko vrijeme. :)

    avatar

    17.09.2024. (22:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Aj kao i Starry šetnja + dobro je za kondiciju. Ni ja kao i Mariano nemam što konkretno komentirat jer s obzirom na svoje 33 još sam daleko od mirovine ali nikakvo čudo da bude mala skoro nikakva živimo u prčiji od države. Još gore zlo je s eu došlo. Sve je suma sumarum politika.

    avatar

    17.09.2024. (23:08)    -   -   -   -  

  • Kukumare

    Vjerujem da će Vam prvo sjesti akontacija a tješenje će kasniti. Svakako nije na odmet pogledati gdje su popusti za umirovljenike i obavljati taj dan špežu. Isto tako kakve članarine u knjižnicama, možda i karte za kazalište....Naočale naše svagdašnje, toliko su deklaracije sitne da nema šanse to pročitati. Mandarine, limete, limune razlikovati njuhom ako ne ide vidom.(šalim se)😃

    avatar

    17.09.2024. (23:21)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    volim iznenadne susrete s minulim, vesele me prepoznavanja nakon godina razdaljina...

    avatar

    18.09.2024. (00:21)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Koliko se uspijem sjetiti jer davno je bilo, rješenje sam čekala pola godine, a za to vrijeme je bila procijenjena akontacija.
    Još da spomenem to slobodno vrijeme. U početku ga ima neograničeno, ali nakon nekoliko mjeseci sve manje. Začudno se prebrzo izgubi nekako.
    Sretno i opušteno!

    avatar

    18.09.2024. (07:38)    -   -   -   -  

  • Euro

    Znaci sada bez zurbe..

    avatar

    18.09.2024. (11:24)    -   -   -   -  

  • sewen

    Ovo kako si završija post, taman tako i ja mislin.
    Lipo je meni Oliver reka - mali, triba s malo riči puno reć. U stvari zazva me imenom, al pustimo sad to....

    avatar

    18.09.2024. (18:50)    -   -   -   -  

  • Blumi

    sve je dobro dok za lubenice ne pitaš pošto ovaj grašak, tj. eto, bar si još uvijek u omjeru, a sad agrumi, ovaj ili onaj, ne treba sitničariti

    avatar

    18.09.2024. (22:03)    -   -   -   -  

  • j.

    Sjećam se i ja bibinjskog marša Bulevarom pa na Jazine kojeg opisuje Mariano, nakon što je upucan mali Lisica. Moj frend je rješenje čekao 11 mjeseci, ali je akontaciju dobio negdje nakon dva ili tri. Ding će biti dobro, uvjeren sam :).

    avatar

    18.09.2024. (23:09)    -   -   -   -  

  • NF

    četrnaesti

    avatar

    20.09.2024. (05:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...