Miško je inače bloger koji je nedavno napunio 75 ljeta i kaže kako blog urednik uopće nije loš, navodno mu je samo jednom zaboravio reklamirati objavljeni post na naslovnici :P
05.04.2023. (19:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tvoje slike jela nisi ni blizu onih od najbolje blogerske fotografkinje, ali tvoja jela su jestiva i to je sasvim dovoljno. Pozdrav Sonji i Matiji na Uskrsnom doručku ( ovo mi zvuči "politički" kao da si pozvan kod Ursule )
05.04.2023. (19:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh da, cijeli svijet je takav kakav si mi zamislimo da je, pa tako i fotografija ima svoj smisao u njemu u istom kontekstu p.s. tvoje su fotografije uvijek bile senzibilizirano specifične, uglavnom proporcionalno uloženom trudu
05.04.2023. (20:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ako mislimo na istog blogera nisam niti nagađao kolko bi mogao imati godina ali nisam mislio da je baš preko 7 banki. Ja jako rijetko svoje fotke stavljam na blog samo iznimno s predstavi sve drugo su screenshoti sa drugih web stranica ali kad ih stavljam ne zamaram se tihnikalijama nisam fotograf samo mi je važno da je fotka kristalna i da je rotirana kak treba. A gulaš-obožavatelj sam posebno srnetine špek(slanina) i slične delicije se mogu sklonit kad je divljač u pitanju.
05.04.2023. (20:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ima više nazovi najboljih fotografkinja, no samo neke su stvarno dobre. i takve obično nemaju potrebu išta kritizirati. tako je i ovdje suvišno kritizirati fotkanje. bitan je sadržaj, tema. obrok koji zadovolji i nepce i centar za sretne trenutke. a naravno da se i srnetina i zečetina i veprovina, uopće, svako malo žešće meseko fino našpika sa špekecom, pa i ovak na gulaš. @sewen, ova ti je maestralna!! dobar tek! :)))
06.04.2023. (15:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
Miško je inače bloger koji je nedavno napunio 75 ljeta i kaže kako blog urednik uopće nije loš, navodno mu je samo jednom zaboravio reklamirati objavljeni post na naslovnici :P
05.04.2023. (19:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Uživaj
05.04.2023. (19:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
pripreme za Uskrs traju cijeli tjedan, a ja sam tek danas - počela
05.04.2023. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
tvoje slike jela nisi ni blizu onih od najbolje blogerske fotografkinje, ali tvoja jela su jestiva i to je sasvim dovoljno.
Pozdrav Sonji i Matiji na Uskrsnom doručku ( ovo mi zvuči "politički" kao da si pozvan kod Ursule )
05.04.2023. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ne znam da li tvoje slike jela zadovoljavaju strogi kriterijum fotografa,
ali ja sam dobila apetit gledajući ih :))
05.04.2023. (20:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
eh da, cijeli svijet je takav kakav si mi zamislimo da je,
pa tako i fotografija ima svoj smisao u njemu u istom kontekstu
p.s.
tvoje su fotografije uvijek bile senzibilizirano specifične,
uglavnom proporcionalno uloženom trudu
05.04.2023. (20:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Ako mislimo na istog blogera nisam niti nagađao kolko bi mogao imati godina ali nisam mislio da je baš preko 7 banki. Ja jako rijetko svoje fotke stavljam na blog samo iznimno s predstavi sve drugo su screenshoti sa drugih web stranica ali kad ih stavljam ne zamaram se tihnikalijama nisam fotograf samo mi je važno da je fotka kristalna i da je rotirana kak treba. A gulaš-obožavatelj sam posebno srnetine špek(slanina) i slične delicije se mogu sklonit kad je divljač u pitanju.
05.04.2023. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Guten Appetit
05.04.2023. (21:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Guštaj u jelima koja voliš:-)
05.04.2023. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Odlično je kada nešto počinje najukusnije.:)
05.04.2023. (23:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
moćni su vaši svakogodišnji Uskrsni dorućci...
06.04.2023. (05:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Briga te za kut slikanja kad je kut ruke u odnosu na usta idealan...
06.04.2023. (07:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
ima više nazovi najboljih fotografkinja, no samo neke su stvarno dobre. i takve obično nemaju potrebu išta kritizirati.
tako je i ovdje suvišno kritizirati fotkanje. bitan je sadržaj, tema. obrok koji zadovolji i nepce i centar za sretne trenutke. a naravno da se i srnetina i zečetina i veprovina, uopće, svako malo žešće meseko fino našpika sa špekecom, pa i ovak na gulaš.
@sewen, ova ti je maestralna!!
dobar tek! :)))
06.04.2023. (15:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
uf, ne ide mi divljač...
09.04.2023. (00:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...