Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • TEATRALNI

    Ako je povjerljiv izvor informacija imdb film je u distribuciji 10.11

    avatar

    11.06.2021. (22:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    ps fotke su screenshot s facebooka "djeca sa cnn-a"

    avatar

    11.06.2021. (22:26)    -   -   -   -  

  • IzgubljenaUGalaksiji:)

    Nisam upućena u ništa u vezi sadržaja ovog posta pa ću prostudirati sve :)))

    avatar

    12.06.2021. (00:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    živi bili - vidjeli! Pusa!

    avatar

    12.06.2021. (01:40)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Prva stvar je bila dekontaminirat blog od maloumnog debila. Sad kad je čist prostor mogu replicirat odgovore.

    -Galaxy-Svakako pogledaj, i prostudiraj naravno to se ne može mjerit sa zadovoljstvom gledanja ali ipak potencira interes problem je što je očito prije 7 godina predstava odigrana zadnji put a što se filma tiče to tek treba vidjeti. Pratio sam samo nastajanje filma kroz fotke na instagramu pa već znam i neke od lokacija na kojima je snimano Gornji grad,park Grič, a jedan dio je snimljen i u Sarajevu. Ne sumnjam da će biti senzacija :))

    -Luki-Živi bili 105 pa opet :)) nadam se da će biti prilike pogledat u kinu ako bude unaprijed se predbilježujem :)

    avatar

    12.06.2021. (10:32)    -   -   -   -  

  • Blue Witch

    nezgodno je kad se gleda nastavak nečega što nisi prije gledao ... u svakom slučaju mislim da će biti odličan film

    avatar

    12.06.2021. (14:03)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Vjerujrujem ti da ce biti senzacija. I hvala ti sto si me upoznao s ovim. Isto je puno lakse kad imas preporuku od nekoga za gledati nesto.

    avatar

    12.06.2021. (14:03)    -   -   -   -  

  • IzgubljenaUGalaksiji:)

    Moram dodati na repertoar ;))

    avatar

    12.06.2021. (19:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -BLUE WITCH-Da je, ali ću ipak pogledat podsvjesno nekako pretpostavljam da je scenarij napisan po principu nekog referiranja na događaje iz predstave onako u "fleševima" to su sad samo nagađanja ali eto to sve vizualizira moja kreativna strana a što će zapravo biti ostaje da se vidi.

    -ŠUŠKA-Nadam se da ćemo biti u prilici pogledat, kako sam već naveo pratio sam kroz instagram objave nastajanje filma praktički kompletan period tim više me "vuče" da polgledam.

    -GALAXY-E, to je odluka svaka čast :))))

    avatar

    12.06.2021. (21:56)    -   -   -   -  

  • luki2

    Slažem se. Samo uživancija i knjige dolaze u obzir u mome vikendu. Pusa!

    avatar

    12.06.2021. (23:26)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    inače ja sam uvijek više tip za kazalište, no za film, odnosno najčešće mislim da ono što je pisano za teatar da treba biti tako i odigrano, a film treba biti na velikom platnu...naime recimo mene su uvijek razočarale sve nove inačice u kazalištu filma, Tko pjeva zlo ne misli, iakooooo su se trudili glumci, ali to mi nije bilo to to...tak da ja sam partibrejker, al to ne znači da neću pogledati film, ako budem u prilici :D

    avatar

    12.06.2021. (23:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki - čuvaj oči nemoj očoravit od previše čitanja pomalo neće knjige nikam zbrisat :))))

    -Uranova Pikula - Sad kad već spominješ tkpznm gledao sam oboje. Film sam za sebe govori kao klasik, jedan od još uvijek najdražih filmskih klasika, ali i predstava i njen koncept mi se isto jako sviđa, volim inovacije na sceni (kao ono s radijom u predstavi) i doživjet sve iz prve ruke ja ipak mislim da je napravljena super stvar, i volio bi ju pogledat bar još koji put jer joj se kao i filmu rado vraćam. Imao sam i sa Isabelči zanimljivih rasprava baš na postu o predstavi i jednom zasebnom o mojoj ludoj ideji o približavaju scenografije. Sad ti s mobitela ne mogu linkat ako te zanima pogledaj u rubriku izdvojenih postova ispod videa. O ukusima se ionako ne raspravlja a mene je generalno predstava zadovoljila. A na izlazak filma se ložim ko pirana na krv a to da si partibrejker haha znam te puško dok si pištolj bila :D daleko si ti od toga.

    avatar

    12.06.2021. (23:40)    -   -   -   -  

  • NF

    dobre informacije za sve nas koji ne čitamo novine i sve rjeđe pratimo portale...

    avatar

    13.06.2021. (12:32)    -   -   -   -  

  • ...

    U dubinu i poveznice možemo zaroniti kroz svaku knjigu, predstavu ili film, ali srećom, i ne moramo, tj. sve kako nam već paše ;)

    avatar

    13.06.2021. (17:49)    -   -   -   -  

  • luki2

    Istina!:))) Knjige nemaju nogice..:)))) Imaš i komentar ispod svog prošlog posta - zabunom sam pisala ispod Tvog prijašnjeg posta, umjesto ovog novog. Molim Te, kad Ti se bude dalo, pročitaj. Hvala na divnim riječima i komentaru kod mene. Ljubim!

    avatar

    13.06.2021. (23:07)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -NF - Zadovoljstvo mi je kad ih mogu prenijeti, doduše na to se poprilično čekalo. Niti ja u principu ne pratim portale (novine niti ja davno ne kupujem) osim naravno ovako nešto ciljanog a da se tiče filma ili kazališta.

    -Luki - Nego što nego istina :))) aj da se malo zajebavamo iako mi nije do smijeha no neću o tome javno pogledao sam taj komentar ispod i odgovorio ti

    avatar

    13.06.2021. (23:43)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    DražeN :)
    Sory zaboravih i tebi odgovorit, a ne mogu uređivati komentar pa ovako zasebno. Ništa se ne mora osim kad se "presiječe" da se mora :)) to je ovdje slučaj kao i sa svakim novim postom u biti. Ps kao što sam naveo razmatranje i nagađanja oko koncepta i poveznica je do moje kreativne strane :))

    avatar

    13.06.2021. (23:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Da, istina - nogometaši su izloženi ogromnim naporima! I naravno, ovo što si napisao za cjepivo - svatko od nas ima pravo na svoj izbor. Pusa!

    avatar

    14.06.2021. (00:07)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    eheto sad ce opet krenut kao i prije, ja se sve nekako nadam da je koroni kraj :)

    avatar

    14.06.2021. (21:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Zato u neku ruku ne svaćam da se odluče za sport koji iziskuje takav abnormalni napor koji dovede do srčanog udara zamisli koji to napor treba biti da strefi mladog zdravog čovjeka, a o cijepljenju ne bi više pun mi je da prostiš na izrazu đoko represivnih vaksera umobolnih.

    -MEHAGINA KĆERI-Iako korona nije razlog (pretpostavljam) prekinute premijere mislim računam da je pandemija počela početkom proše godine ali i da nije znam kakvo je stanje u kinematografiji pa sam opet skeptik ne neutemeljeno. Je kraj je sad kad su izbori prošli i počela turistička sezona a pravo stanje stvari ćemo tek vidjet-na jesen :)) u svakom slučaju kino premijeru mi ništa nesmije sputat :))

    avatar

    14.06.2021. (22:16)    -   -   -   -  

  • j.

    Hvala na informacijama; važno je ne zaobilaziti trud i rad ljudi oko nas, pozdrav! :)

    avatar

    15.06.2021. (16:48)    -   -   -   -  

  • Potok

    Drago mi je da si komentirao kod mene, a što me je ponukalo da uzvratim posjetu. Nakon dugo vremena ponovo s guštom čitam tvoju predanost, filmu, teatru, umjetnosti.

    avatar

    15.06.2021. (17:41)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -j-uživam kad su informacije dobro prihvaćene i veselim se filmu iako mi fali predstava da bi to bilo kompletno pozdrav :)

    -Potok-Bacim ja pogled samo rijetko komentiram jer često uopće ne znam što pametno iskomentirat kod komentiranja pjesmi mi se najjednostavnije referirati na jednu eventualno dvije rečenice ali izvanredno pišeš, i moram dodat specifično unikatno. A što se tiče filma i kazališta prošla godina je tu bila okidač da puno toga propadne nadam se da će ove godine biti bolje.

    avatar

    15.06.2021. (20:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: meni vegani ni vegetarijanci ne smetaju; simpa su. Ali, ono - i ja volim pojesti ponekad komad mesa. Uživam u salatama, sve u redu - ali slabo bez mesa. Gladna! :(((( Ne namećem i ne dam si nametati - to Ti je moj stav. Pusa!

    avatar

    16.06.2021. (00:23)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Samo da te pozdravim :)

    avatar

    16.06.2021. (16:47)    -   -   -   -  

učitavam...