Hvala, Galaktična!!! Hvala!!!! Jer se po blogu pojavljuju spodobe, koje bi danas nešto slavile. Provokacija!:((( I još - NDH nije bila kvislinške država. Ma kakvi!:(((( Samo smo zbog svega mogli završiti kao ratni gubitnici.:((( Užas!!!! Da, meseko može biti miješano. Pusa Tebi!
10.04.2021. (23:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Glede ovog datuma, ja danas slavim. Al 25 godina zajedništva sa svojim Zakonitim. A ovo drugo o umrloj tvorevini, neću ni komentirat. Jednstavno za mene to uopće nije tema, jer zna se što je ta tvorevina bila. Točka. Goldie je premedena. Al stvarno. Ljubica slatka. Mada ni ovaj profi nie loš. #samokažem Bolonjez nisam gledala. Vjerujem da je super ispao na kraju. Pozzić. Grlim.
10.04.2021. (23:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neću o Goldi, ali ću o bolonjezu od čiste, krupno mljevene junetine od plećke ( probaj, nemoj one pakirane iz trgovine ) i bez kapule........samo sa 2-3 č3šnja češnjaka, malo kajenskog papra i paradajz pirea.......
I lijepu, mirnu noć ti želim.....
10.04.2021. (23:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E, moraš nać pomagača ima puno slikovnih pauza... dok nešto radiš bolje pritisni pauzu..maa, lako za video... glavno da je bilo ukusno. Goldie nisan pogleda, to ću naknadno! :) Lp. :)
11.04.2021. (02:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da, bologneze ima mnogo varijanti... a svaka je ukusna... ja radim po noninom receptu... bez rajćice iz tube... mješano meso, češnjak, pelati, mrkva i celer... sol, papar... ružmarin ukuham, a onda ga vadim... dodajem crno vino... Goldi je ljepotica i sigurno je sretna uz tvoju baku... :)
11.04.2021. (05:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svatko bologneze radi na svoj način...al, eto, potaknila si me šta danas kuhat mojima....lazanje....važno da je ukusno i da ima tko pojesti...a Goldie, predivna...al to mi tužno...na tom polju sam jednostavno slaba..:-(((
11.04.2021. (07:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Lastavice: da, tako je!!!!! Važan dodatak!!!!! Isprike!!!!! @Tamnomore: žderi svoje ćevape i janjetinu. Tvoji me odgovori apsolutno ne zanimaju! Samo ti slavi......:(((((((( Ono što nitko ne slavi!
11.04.2021. (07:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Za bolonjez imam recept moje Talijanke iako baš i nisam zainteresirana raditi često. Daleko više volim naš slavonski paprikaš. Goldi je bila ljepotica. Pozdrav.
11.04.2021. (11:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goldi, njuškica draga, dvoznamenkasti ročkas neka slavi s mojom Kokicom... nježne uspomene čuvamo i ti i ja ... koje su to ljepotice, nema im ravnih...:-(
11.04.2021. (13:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jako volim kada su ljudi zadovoljni jelom ili općenito time što rade. Koristim integralne špagete. Njima treba nešto duže, ali ipak ne toliko koliko navodiš. Valjda je to do afiniteta, tj. granice između nekuhanog i prihvatljive al dente varijante s jedne strane i ugodno kuhanog s druge. Srdačan pozdrav i svako dobro.
11.04.2021. (17:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Evo i mene napokon, sad ću imati vremena brisat debila pa sam otvorio komentare. Pogledao na brzinu video nisam sve jer ima još blogova na koje moram ostaviti komentar. Bolonjez kuham na drugi način zapravo kao glavni sastojak ne stavljam koncentrat paradajza nego onaj za picu, taj mi je najslađi (iako nisam ljubitelj paradajza uopće,koncnetrat i ovaj za picu su iznimka) i prefriram drugu tjesteninu, bilo kojeg oblika da nisu špageti. A volim i dodavati začine poput origana (tako mi je fin da ga ne jedem-šmrčem ga :D ) a najbolji je sljedeći dan kad malo "odleži" Goldi je imala kvalitetan i sretan život duše žive vječno, a na ove pizdarije oko ndh i kreladi koja to izvlači i provocira ne bi razbijao tipkovnicu, meni sve to ide da ne kažem kam...sama polemika oko toga do kad prošlost više? ne treba im uopće pridavati pažnju. Ps uskoro ću objavit novi post (možda još večeras) u kojem će se sigurno prepoznati blog-trolovi.
11.04.2021. (18:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Btw, off topic, al ko je onaj lik što lamentira i tebi i tvorevini??? I zašto se takvi komentari jedostavno ne očiste od strane uredništva... Ja naivna, bit će.
11.04.2021. (19:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Konobarica Takvi vjerovatno nabijaju klikove pa su poželjni a i Luki bi savjetovao da se ne zamara s idiotarijama takve ignorancija najviše boli, ako im se pridaje pažnja to im samo hrani ego. Ja ga nisam komentirao niti ne mislim tim više što mi to prevrtanje po davnoj prošlosti ide na jetra.
11.04.2021. (20:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
koristim mix svinjetina i junetina za bolonjez. :)
totalitarni, diktatorski, marionetski režimim... sramotan...
slažem se s tvojom tvrdnjom kao magistrica povijesti.
10.04.2021. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Hvala, Galaktična!!! Hvala!!!! Jer se po blogu pojavljuju spodobe, koje bi danas nešto slavile. Provokacija!:((( I još - NDH nije bila kvislinške država. Ma kakvi!:(((( Samo smo zbog svega mogli završiti kao ratni gubitnici.:((( Užas!!!! Da, meseko može biti miješano. Pusa Tebi!
10.04.2021. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Glede ovog datuma, ja danas slavim. Al 25 godina zajedništva sa svojim Zakonitim. A ovo drugo o umrloj tvorevini, neću ni komentirat. Jednstavno za mene to uopće nije tema, jer zna se što je ta tvorevina bila. Točka.
Goldie je premedena. Al stvarno. Ljubica slatka.
Mada ni ovaj profi nie loš. #samokažem
Bolonjez nisam gledala. Vjerujem da je super ispao na kraju.
Pozzić.
Grlim.
10.04.2021. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Super je video pripreme hrane! :) Imaš baš ugodan glas! :)*
Goldie premedena! Pusa!
(Vidim ih i ja, ali zaobilazim u širokom luku jer to nije tema kako kaže konobarica).
10.04.2021. (23:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
neću o Goldi, ali ću o bolonjezu od čiste, krupno mljevene junetine od plećke ( probaj, nemoj one pakirane iz trgovine ) i bez kapule........samo sa 2-3 č3šnja češnjaka, malo kajenskog papra i paradajz pirea.......
I lijepu, mirnu noć ti želim.....
10.04.2021. (23:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
toma juda
To nije bolonjez ... Od povrća, samo kapula, mrkva i celer list. Pelati i to je to. I mješavina mesa, svinjetina i junetina. I crveno vino, da ....
10.04.2021. (23:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
E, moraš nać pomagača ima puno slikovnih pauza...
dok nešto radiš bolje pritisni pauzu..maa, lako za video...
glavno da je bilo ukusno. Goldie nisan pogleda, to ću naknadno! :)
Lp. :)
11.04.2021. (02:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sve odlično, samo mala ispravlja: "ustaška država je napravila
puno, puno zla i nesreće, proganjala Rome i Židove"=
proganjala Srbe, Rome i Židove.
11.04.2021. (04:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sokolova
Lijepo luki.
Sviđa mi se recept. Volim špagete.
Goldi je slatkiš.
Grlim!
11.04.2021. (04:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
da, bologneze ima mnogo varijanti... a svaka je ukusna... ja radim po noninom receptu... bez rajćice iz tube... mješano meso, češnjak, pelati, mrkva i celer... sol, papar... ružmarin ukuham, a onda ga vadim... dodajem crno vino...
Goldi je ljepotica i sigurno je sretna uz tvoju baku... :)
11.04.2021. (05:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tamnomore
odgovorija san ti na mom blogu
11.04.2021. (07:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Svatko bologneze radi na svoj način...al, eto, potaknila si me šta danas kuhat mojima....lazanje....važno da je ukusno i da ima tko pojesti...a Goldie, predivna...al to mi tužno...na tom polju sam jednostavno slaba..:-(((
11.04.2021. (07:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Lastavice: da, tako je!!!!! Važan dodatak!!!!! Isprike!!!!! @Tamnomore: žderi svoje ćevape i janjetinu. Tvoji me odgovori apsolutno ne zanimaju! Samo ti slavi......:(((((((( Ono što nitko ne slavi!
11.04.2021. (07:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Hvala Luki...osetljiva sam uvjek sa razlogom...u stresu sam 3 godine od svih bedastoča i privatnih...sreča moja imam Ulo koja me spasi uvjek!!!
11.04.2021. (07:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Gledajući ovakve filmiće, uvijek me preplavi misao - "što li sad razmišljaju / osjećaju te male pametne glavice...?".
Njen jezik govori sve...
11.04.2021. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
bila je prava princezica
11.04.2021. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Za bolonjez imam recept moje Talijanke iako baš i nisam zainteresirana raditi često. Daleko više volim naš slavonski paprikaš. Goldi je bila ljepotica. Pozdrav.
11.04.2021. (11:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
Goldi, njuškica draga, dvoznamenkasti ročkas neka slavi s mojom Kokicom...
nježne uspomene čuvamo i ti i ja ...
koje su to ljepotice, nema im ravnih...:-(
11.04.2021. (13:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Jako volim kada su ljudi zadovoljni jelom ili općenito time što rade. Koristim integralne špagete. Njima treba nešto duže, ali ipak ne toliko koliko navodiš. Valjda je to do afiniteta, tj. granice između nekuhanog i prihvatljive al dente varijante s jedne strane i ugodno kuhanog s druge. Srdačan pozdrav i svako dobro.
11.04.2021. (17:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Evo i mene napokon, sad ću imati vremena brisat debila pa sam otvorio komentare. Pogledao na brzinu video nisam sve jer ima još blogova na koje moram ostaviti komentar. Bolonjez kuham na drugi način zapravo kao glavni sastojak ne stavljam koncentrat paradajza nego onaj za picu, taj mi je najslađi (iako nisam ljubitelj paradajza uopće,koncnetrat i ovaj za picu su iznimka) i prefriram drugu tjesteninu, bilo kojeg oblika da nisu špageti. A volim i dodavati začine poput origana (tako mi je fin da ga ne jedem-šmrčem ga :D ) a najbolji je sljedeći dan kad malo "odleži" Goldi je imala kvalitetan i sretan život duše žive vječno, a na ove pizdarije oko ndh i kreladi koja to izvlači i provocira ne bi razbijao tipkovnicu, meni sve to ide da ne kažem kam...sama polemika oko toga do kad prošlost više? ne treba im uopće pridavati pažnju. Ps uskoro ću objavit novi post (možda još večeras) u kojem će se sigurno prepoznati blog-trolovi.
11.04.2021. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Btw, off topic, al ko je onaj lik što lamentira i tebi i tvorevini??? I zašto se takvi komentari jedostavno ne očiste od strane uredništva...
Ja naivna, bit će.
11.04.2021. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Konobarica
Takvi vjerovatno nabijaju klikove pa su poželjni a i Luki bi savjetovao da se ne zamara s idiotarijama takve ignorancija najviše boli, ako im se pridaje pažnja to im samo hrani ego. Ja ga nisam komentirao niti ne mislim tim više što mi to prevrtanje po davnoj prošlosti ide na jetra.
11.04.2021. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Luki Hvala!!!
11.04.2021. (20:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...