Komentari

luki2.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Annabonni

    Ništa od navedenog.

    Vrlo jednostavno : tvoj život bi trebao biti bogatiji jer sama odlučuješ o sebi, svojim novcima, odlasku frizeru ili na izložbu koja te zanima.
    Drugim riječima, imaš "sto alata" kojima možeš razbiti dio dana kad već obaviš ono., što se zove radna obaveza.
    Možeš se, na pr tuširati i gola prošetati stanom do druge odjeće--------ja to ne mogu, mnogi to ne mogu ako dijele prostor s ostalim ukućanima.

    Dosada je najveći neprijatelj svakog čovjeka, ona nas uznemirava, navodi na besmislene pa i tužne misli i zato je moj "poslovni" savjet a i privatni sebi i bližnjima: učini sve što te veseli, samo da izbjegneš dosadu.

    Slažem se ponekad navečer kasno najbolje s tv programom onih kratkih serija ili dokumentaraca , po danu isključivo popodne kad sam slobodna nešto čitam, pratim vijesti i dogodjaje i to je to.......Evo, počinje mi Otvoreno........Mah mah mah

    avatar

    15.02.2021. (22:03)    -   -   -   -  

  • Mikitarije

    Ovo sa zanemarivanjem intuicije se i meni događa i nikako da naučim. Kroz ovo razdoblje sam svakako pokušavala umanjiti štetu nastalu novonastalom situacijom, eto, čak sam i blog otvorila jer mi je bilo dosadno, a ne volim dosadu, međutim, ipak je u ovom slučaju iznjedrila aktivnost koja mi se sviđa - pogotovo kad je loše vrijeme. Pročitam, komentiram, napišem nešto, nekad je bolje, a nekad lošije prihvaćeno i to je sasvim u redu. Počastim se i s malo vina, humorističnim serijama i dokumentarcima, a šetnje su svakodnevica. Dobro je, samo da ne bude gore. :-))))

    avatar

    15.02.2021. (22:13)    -   -   -   -  

  • Liv Liv

    Kako je ovo lijepo i pitko sročeno. Psihologija sreće. Bravo. Treba nam to.

    avatar

    15.02.2021. (22:46)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    U jeku ovih novih vremena ja se sam sebi čudim što sam vjerovao idiotima iz ostani doma inicijative. Što je uključivalo zabijanje u stan niti u šetnju bez prijeke potrebe a što mi se sve odrazilo na zdravlje i fizički i na psihu. Problem je što imaju iznimnu moć uvjeravanja, u tolikoj mjeri da sam se nažalost i ja upecao na to, a nisam od onih iz hlebina posebno ne od onih koji će vjerovati što trkeljaju suše i lezilebovići iz vlade i kriznog stožera, a ipak očito je da sam ispao izmanipuliran propagandnom da se zakucam u stan na 2 mjeseca. Kome vjerovat? Samo sebi svojoj intuiciji i ljudima koje voliš, a kojekakve "stručnjake za našu i opću sigurnost" poslati u rodno mjesto svo zlo je s njima došlo daleko su gori od korone! A što se tiče bioritma to je zanimljiv fenomen, ovo je vrijeme moje najveće produktivnosti, koje volim koristiti za izlaske i spavanje :)

    avatar

    15.02.2021. (23:29)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Meni trenurno ništa ne remeti mir jer ga je i previše. Treba mi upravo suprotno - nemir. Onaj pozitivni (moja pokojna mama bi rekla šušur) ne sad neke noćne more. Da mogu otići kamo ja hoću, s kim god hoću i to kad mi je ćef. Mrzim tišinu, imat ćemo je u grobu jednog dana i previše. Nije mi problem biti doma, štoviše, nekad danima ne izlazim jer mi se neda ili se nekim hobijem bavim po kući. Ali bitna razlika je u tome da je to moj/naš izbor a ne nametnuti kućni pritvor. U njemu nažalost ne mogu uživati. Jedino što sam iz ovoga naučila je kako se osjećaju moje jadne mačke osudjene na život u stanu. Poškopljene i bez prava na barem jednu veljaču. Vjerujem, da bi moj mačak, da se sad pojavi duh iz boce s jednom željom bez razmišljanja izabrao jedan veljačni fuk, makar ga iza toga pogazila tri šlepera. E, tako bi i ja, radije da me streljaju nego ovako kolju na rate i još uvjeravaju da je to za moje dobro.

    avatar

    16.02.2021. (00:43)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Mir si remetim sama... nažalost:*

    avatar

    16.02.2021. (00:49)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Kreativni nemir je jedno, a ovo što se nama dešava su nepozvani i nedobrodošli nemiri...znam za tu izreku i užasavam je se, jer obično se odnosi na sukobe, ratove, prevrate...kako to već u povijesti biva :/
    Prirodne katastrofe se podrazumijevaju ://
    Štitim svoj mir pretvarajući svoju kuću u svoju utvrdu, među zidovima koje nastojim biti ono što jesam, bez maske i strahova svake vrste, naravno, koliko je to moguće.
    Ne izoliram se, dapače - imam empatije i konkretnih načina pomoći potrebitima i ovako, a dosadno mi nije nikad...uvijek si nađem neku zanimaciju, pisanje je najčešća od svih, a i čitanje, gledanje filmova, slušanje glazbe, dugi telefonski razgovori s dragim ljudima...može se, kad se mora...samo da ne bude gore, eto, toga se bojim.

    avatar

    16.02.2021. (06:54)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Živim na specifičnom mjestu pa mi je dosada nepoznat pojam, a totalnu izolaciju ionako već provodim 8 godina u Vali na kraju svijeta. Mir i nemir su uvijek u nama, manjim fijelom izvan nas. Pitanje je samo znamo li baratat tim alatima. Zahvalna sam na umijeću koje mi je dano. Tvom vedrom i pozitivnom duhu šaljem lijep pozdrav.

    avatar

    16.02.2021. (07:52)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Slažem se s tobom u ovim razmišljanjima

    avatar

    16.02.2021. (08:04)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    filozofija življenja bez dosade... odlično štivo... :)

    avatar

    16.02.2021. (08:21)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Kod mene nema neke značajne promjene, sve isto po dnevnom rasporedu, samo maska je mali dodatak , i tako već 27 godina

    avatar

    16.02.2021. (08:22)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    šta se tiče vjerovanja to je jednostavno objasnit, ljudi vjeruju da postoji zagrobni život iako niko do sada se nije vratija i to potvrdija, samo pusta tlapnja, al eto ipak dvi ijade godina uto vjeruju, i di i je to dovelo? tu di su sad, svjesnost da ništa neznaju.
    mjere, ako vako nastavi, mogu učinit samo to da se riješimo muha zunzara i napokon počnemo čistit ono, šta smo u dobroj vjeri, zasrali

    avatar

    16.02.2021. (08:53)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Eh, meni bi pasalo da s nekim vodim ljubav, to nisan odavno. :D A ove savjete što daješ, pametni su, mada ja nekako živim po inerciji zadnje vrime, ne planiran ništa, ono, kako se desi desi. S prijateljima se tu i tamo viđam, kad uhvatimo vremena.

    avatar

    16.02.2021. (12:34)    -   -   -   -  

  • agava505

    Prilagoditi se vremenu i prostoru...
    Ugoditi sebi i živjeti u trenutku po svom...lijepi post...:-))

    avatar

    16.02.2021. (13:00)    -   -   -   -  

  • Moja Moda

    Da, dobro si rekla: unutarnji balans, stišavanje unutarnjih nemira....uz knjigu, čašu vina, a ja bih dodala i dobru seriju....

    avatar

    16.02.2021. (14:41)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Hvala Lastavice!!!

    avatar

    16.02.2021. (16:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...