Komentari

rossovka.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


 • Dnevnik toka misli

  :)))))

  avatar

  08.11.2019. (19:31)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Jesi vidila do čega te kurvetine dovedu :)

  avatar

  08.11.2019. (19:55)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ Dnevnik toka misli, u svemu nam valja pronaći smijeh :))

  avatar

  08.11.2019. (20:05)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ Freš, prijatelju, pa nije ta druga slučajno zalutala u šlafcimer :))

  avatar

  08.11.2019. (20:07)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  bila in flagranti, vidjela i - otišla ... nema ništa privlačno u tome, samo jad i bijeda duše

  avatar

  08.11.2019. (20:37)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @shadow-of-soul, ni ja u tom ne nalazim ništa privlačno... tek tražim smijeh u nemogućem :)

  avatar

  08.11.2019. (20:41)    -   -   -   -  

 • AnaBoni

  zajebano je ovo tvoje "promatranje ki bi da bi"...........ja ne bi ništa od spomenutog : ja bih otišla zauvijek................

  ali, bilo bi pristojno, da se partner najavi da dolazi doma....e, to bi bilo u redu, zar ne ?

  avatar

  08.11.2019. (20:46)    -   -   -   -  

 • stara teta

  ha gleč, ni jednoj normalnijoj ne pada na pamet pakirat kofere i gibat. ccc, ni govora. treba napravit ko ja: spakirat mu najvrednije stvari (u što sitnijim komadićima) u vreću za smeće i s tim u podrum. jednog dana kad ih bude tražio da ih najde i da nema razloga tužit da sam mu ukrala. većinu ostalog odmah hitit. sterilizacija prostora obavezna. pa kad se u mračnoj nutrini ormara najde i đirlo stomak-eliminator da bi pred ljubavnicom imal cijeli kupaonski zid, onda to izvadit van na svjetlo dana, pokazivat susjedima i familiji kak je, eto, već tako debeo i zadrigli da mu treba i ta spravica. za ona druga pomagala bolje da se ne govori javno, da ga ljubavnica ne otkanta. nek ostane kod nje, ma zauvijek. osim u jednom slučaju: kad već podigneš tužbu za rastavu, sa svim dokazima koje predočiš ne rastavnom sucu, nego njegovim poznanicima, kolegama s posla, užoj i široj familiji, fejsu, tviteru, instagramu i bliskim prijateljicama njegove ljubavnice, onda ga nazoveš u vrlo sitne sate (inače je strogo ZABRANJENO imati ikakve kontakte s dotičnom, kasnije ću objasnit zašto) i ljubaznim glasom kažeš: dušo, skini se s komada, daj mu pusu i reci da ideš doma ženi na razgovor. onda on zgranuto prošišti: kaaaj si rekla?? ono kaj si čul: skini se s komada, daj mu pusu i dojdi ženi na razgovor. od srebrnjaka do našeg kvarta trebalo mu je svega sedam minuta (inače se to prolazi najmanje dvadesetsedam). i onda sam mu mrtvohladno rekla da sam digla zahtjev za rastavu. zapravo, štela sam reč da je tu najbitnije da ne ostaviš stan njemu, nego se izboriš za sebe i djecu. tako da nikad više ne poželi uopće kročiti u njega. poslije je kročiio samo jednom. kad je htio pokupiti peseka kojeg smo bolesnog uzeli od njega, dali ga izliječiti i brinuli o njemu dalje. po kojeg si ti pesa došel?tu s nama je saamo ovaj spašeni pesek. eh, onda je bijesno zakričal: uzela si mi sve. rastavila si nas. uzela si mi djecu. uzela si mi stan. sad si mi uzela još i pesa!
  poduku o tomu zakaj ne treba kontaktirati s njegovom ljubavnicom nikad, nikad, a možda ni tad, je taj što ne znaš s kakvom luđakinjom moš imat posla. dok je on negdje kartao i kockao, baba je zivkala telefonom u kojekakvo doba noći i dana, dahtala, poklapala slušalicu, a onda se konačno okuražila i pitala di je dotični. preslatko i preljubazno sam odgovorila da je trenutno na tuširanju, upravo se sprema izaći, što da mu poručim? paa, da ga ona čeka pred kućom. nekon sat-dva na vrata pozvoni zblajhana plavuša s franšua pandžama, ruke se tresu, u čubama cigaretlin, pa pita jel dotični doma, ona ga čeka. nasmijala sam se i pozvala ju na pićence. ne, ne hvala, zbunjeno se i dalje tresla. a kaj ga vi to trebate, gospodična? paaa, dužan mi je neke stvari. e pa sam ju pozvala da odemo u podrum jer su njegove stvari u podrumu, nek si zbere ak je njeno. ne, ne, neće ona smetati, on joj je zapravo dužan neke nofce. nofce??, draga moja, pa on je dužan svima ko grčka, vi se od takvog lika nadatew da bu vam nofce vratil, ha, ha. ma, ne,ne, krivo ste me sshvatili, dužan mi je neke moralne stvari. moralne, pa zar vi od takvog lika očekujete moralnost, ha, ha, a jeste naivni. baba je počela sirota posrtati, zahvalila se i pozdravila. kasnije je bilo još sličnih eskapada, no i to sam sredila. eto.
  no, nije to ništa, moj frend je svoju zakonitu zbiljam našel u njihovom stanu, u njihovom krevetu, sa njihovim vjenčanim kumom. in flagranti, poza keč-es-keč-ken. no, diskretno im je dao do znanja da nek se obuku, nije zgodno da on jedini bude obučen. bokček, odonda je živel s pesima, a nedavno si je našel neku teticu koja voli pese. nek im je sa srećom.

  avatar

  08.11.2019. (21:05)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  bila sam frendica sa njegovom ženom, ja ljubavnica i ona ... "ne mogu bez tebe ni jedan vikend, dođi sa nama" to mi je šaptao i to je trajalo jedno godinu dana, žena ok .. supeeeer... ali.. uvijek postoji taj "ali"... rečeno mi je od strane povjerljive osobe: "ona ti nije prijateljca, ona ti je prijateljica, jer želi dokazati da si ti njegova ljubavnica" ... hm ..

  fakat.. i bilo je tako .. bilo je .. o, interesantno...

  došla je k meni, govorila o uređenju mog stana, da bi ona ovako pa onako pa jastučići ovako pa onako i onda:

  "O. je stradao u nesreći, vadili su ga van vatrogasci iz auta, jedino je on nastradao, svi drugi su dobro" i O. dobio moždani udar, nepokretan itd. itd.

  prije toga me napila vinom .. idemo popiti, kaže ona meni ... idemo .. 1 čaša, 2 čaša, ja već dilajla, jer ne pijem ... i onda...

  kad je rekla,da je O. nastradao u prometnoj nesreći, ja sam pala.. pala sam sa kreveta, zajaukala sam .. ona kaže: "o, draga moja, tako se ne plače za prijateljem, tako se plače za ljubavnikom"

  i... sve ostalo je rečeno u "Sjeni duše" ... ispunila joj se želja, saznala je sve, ali nikad nije pročitala - "Sjenu duše" ... to je bilo prije 21 godinu, ne znam je li on živ, je li ona živa ... ali "Sjena duše" će živjeti zauvijek

  avatar

  08.11.2019. (21:12)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ stara teta, jel ovo plahta? vunderšen :)

  avatar

  08.11.2019. (22:02)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ shadow-of-soul, prošlo je :) ja i dalje tražim smijeh :)

  avatar

  08.11.2019. (22:04)    -   -   -   -  

 • stara teta

  da plahta? šator za svadbe i sprovode. pardon, razvode. :p

  avatar

  08.11.2019. (22:04)    -   -   -   -  

 • Euro

  Znas kad je Fata uhvatila Muju sa Ankom u krevetu.
  I odmah navalila da je cupa za kosu i samara..
  A Mujo vice iz coska:
  -udri kurvu majku joj jebem hehe..

  Ili kad je Fata uhvatila Muju sa 17- godisnjakinjom u spavacoj da se taslace..
  I naravno Fata im jebe sve zivo i mrtvo,rastura od psovki.
  A Mujo joj mrtav hladan kaze:
  -nemoj da sujes pred djetetom..

  avatar

  08.11.2019. (22:14)    -   -   -   -  

 • AnaBoni

  Đizussssssssssssss

  ja sam mala beba u komentaru ....@stt.....jel to već kad bila laborantica ?????

  avatar

  08.11.2019. (22:16)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Nije slučajno nego namjerno beštija :))

  avatar

  08.11.2019. (22:23)    -   -   -   -  

 • stara teta

  a gleč, laborantice su ti takve, puno piskaraju. nisu baš lapidarne. pogotovo ako nisu ljubavnice, nego su neke druge ljebavnice nečijim tuđim muževima. sori, nikad ne budi žena br. 2. sve ostalo su priče za naivne.

  avatar

  08.11.2019. (22:33)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Tako je teta niko ne zaslužuje bit rezervna opcija :))

  avatar

  09.11.2019. (00:04)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  @ stara teta
  a jesi važija, zločesta! :)))

  avatar

  09.11.2019. (01:41)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  dobro ti jutro smjehotvoriteljice... fotka za spomenik je zakon... :)

  avatar

  09.11.2019. (04:59)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Hahahahahhaha nisan srićon imala takve bliske susrete treće vrste, al mi se sviđaju sve solucije. Lansiranje na Mars čini mi se prihvatljivim, a možda još bolje na Jupiter, što dalje, to bolje.
  Imaš neobičnu moć zaokupljanja pažnje. Kad te se počne čitati ne može se odustati. I šta će reć sad? Vržica, kao što reče Diablo.
  Samo piši.

  avatar

  09.11.2019. (09:38)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Zato ja ne potpisujem ništa u tom smjeru, bolje za mene, a i druge. ;)

  avatar

  09.11.2019. (10:44)    -   -   -   -  

 • lion queen

  ja nisam htjela biti ljubavnica mužu nepoznate žene, kamoli najbolje prijateljice, ni pod cijenu otkaza, kojeg sam iz tog razloga pobrala i to kao samohrana mati ...

  zato moja kolegica jest, kako bi bila promovirana u poslu.... cijena toga bila je da ju je ta žena presrela na ulici i dobro izlemala i počupala...

  i onda se ljudi čude kad im zloća dođe na naplatu!

  avatar

  09.11.2019. (11:47)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ Anaboni, ma najpametnije se skupit i nestat :)

  avatar

  09.11.2019. (14:59)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ Euro, ajme otkud čupaš sve te viceve :)))

  avatar

  09.11.2019. (15:00)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ stara teta, rezervna opcija je najgora moguća opcija :)

  avatar

  09.11.2019. (15:02)    -   -   -   -  

učitavam...