meco nema nigdje nikakva čvrčka, lijena sam kao trut, recept je jednom objavila blogerica Amaterka, a ja sam samo onako iz glave dodala još koječega i ispalo je začuđujuće ukusno, kažu ljudi :)
09.10.2018. (18:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja sam neki dan za marendu same šljive, a kad zahladi zasladit ću se pekmezom od šljiva, a suhe šljive često nosim u planinu za energiju.. Znaš li što je spasilo Belu IV i njegove na Kalniku?
09.10.2018. (20:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sa žaljenjem pokorno javljam kako na manevar Ctrl+F+dunj na ovoj stranici ne nalazim ništa, a poskrivećki sam je upalio prije coolinarike jer je od punice jučer dovežena oveća vreća dunja. Najdraža već marljivo guli dobavljeni materijal za nekakav pekmez /"ma, ti ćeš to krivo, vidiš da treba odrezati i bijele srčike"/ a u tom legendarnom ranojesenjem spleenu polako postajem nezamjetan; krunska pozicija za svakog muškarca u kući nakon pedesete. Sasvim koristoljubivo, sebično i nealtruistički ovdje iskazujem nepokolebljivu vjeru u dvije stvari: da će taj gubitak do druge jeseni na ovom blogu biti majstorski nadoknađen i da tastov dunjaluk ni dogodine neće podbaciti! Pozdrav i najte kaj zameriti :)))))
09.10.2018. (21:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo možda suhe šljive? :) Euro, vjeruješ li ti meni ili svojim očima? :):) j. moj grijeh, moj preveliki grijeh... :), samo nekako nisam u dodiru s dunjama, a i nisam baš ljubitelj... dobila sam džem od kume tako da uredno svake godine preskačem ovu temu, lijep pozdrav! DIABLO, čuvarkuća je bila u bratićevom dvorištu i lijepo poslužila za dekoraciju dok smo se mi zabavljali s vrućim kestenjem! Lasto, vruć, ljepljiv i cimetast ( nova riječ) :)
10.10.2018. (08:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Bilo je to lijepo druženje uz vruće kestene i slastan desert na kraju :)
09.10.2018. (16:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
to bi bilo stvarno fino probati :)
09.10.2018. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Ja sam imao pitu od jabuka sa sladoledom od vanilije i lješnjaka :)
Ali samo u Subotu, šmrc a ostalo je još i nisam smio jest :(
09.10.2018. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ma nema veze ako budeš jako dobar dobit ćeš burek :)
Shadow, jako je fina, radila sam je po receptu naše blogerice Amaterke :)
09.10.2018. (17:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Lijepo Gurmi. :*
09.10.2018. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
to mora bit dobro za pojest :)
09.10.2018. (17:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Carica Univerzuma
taman bi mogla dvije šnite ...
09.10.2018. (17:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Curke, vruća i miriše na cimet, može li bolje?
Eh da je bila još kuglica sladoleda ... :)
09.10.2018. (18:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Gde da čvrknem da se vidi recept??...
Zabole me ruka čvrkajući na svaku reč...i ništa??:))
09.10.2018. (18:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Evo ga na... sad moram ići kopati po zaleđenom voću; mislim da nema šljiva, ali višanja ima :))
09.10.2018. (18:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
meco nema nigdje nikakva čvrčka, lijena sam kao trut, recept je jednom objavila blogerica Amaterka, a ja sam samo onako iz glave dodala još koječega i ispalo je začuđujuće ukusno, kažu ljudi :)
09.10.2018. (18:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
V, poslužit će svrsi itekako, višnje pašu uz sve :)
09.10.2018. (18:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Ja sam neki dan za marendu same šljive, a kad zahladi zasladit ću se pekmezom od šljiva, a suhe šljive često nosim u planinu za energiju.. Znaš li što je spasilo Belu IV i njegove na Kalniku?
09.10.2018. (20:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
moramo
09.10.2018. (21:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Sa žaljenjem pokorno javljam kako na manevar Ctrl+F+dunj na ovoj stranici ne nalazim ništa, a poskrivećki sam je upalio prije coolinarike jer je od punice jučer dovežena oveća vreća dunja. Najdraža već marljivo guli dobavljeni materijal za nekakav pekmez /"ma, ti ćeš to krivo, vidiš da treba odrezati i bijele srčike"/ a u tom legendarnom ranojesenjem spleenu polako postajem nezamjetan; krunska pozicija za svakog muškarca u kući nakon pedesete. Sasvim koristoljubivo, sebično i nealtruistički ovdje iskazujem nepokolebljivu vjeru u dvije stvari: da će taj gubitak do druge jeseni na ovom blogu biti majstorski nadoknađen i da tastov dunjaluk ni dogodine neće podbaciti!
Pozdrav i najte kaj zameriti :)))))
09.10.2018. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
jel to i čuvarkuća čeka na svoj red za obradu!? :)))))
09.10.2018. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Već ga volim!
10.10.2018. (05:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
gogoo možda suhe šljive? :)
Euro, vjeruješ li ti meni ili svojim očima? :):)
j. moj grijeh, moj preveliki grijeh... :), samo nekako nisam u dodiru s dunjama, a i nisam baš ljubitelj... dobila sam džem od kume tako da uredno svake godine preskačem ovu temu, lijep pozdrav!
DIABLO, čuvarkuća je bila u bratićevom dvorištu i lijepo poslužila za dekoraciju dok smo se mi zabavljali s vrućim kestenjem!
Lasto, vruć, ljepljiv i cimetast ( nova riječ) :)
10.10.2018. (08:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Zanimljiv recept, sigurno za ne požaliti što ovo probaš. :)
10.10.2018. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...