Komentari

kakotikupus.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


 • FreshCaYg

  Koliko san ja razumija ti bi nešto jeba i pomuza, ako ti šefika vidi ovi post najebat ćeš, odma jon Ajde kupi pašte i cvit i kaži kako samo nju voliš.

  avatar

  17.05.2018. (16:52)    -   -   -   -  

 • pal MOOD

  dr Chi Park (Dr. House) says "you spent your whole life looking for the truth, and when You find it - it's sucks"

  avatar

  17.05.2018. (16:52)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Sta li bi tek Monti Pajtonovci rekli o smislu zivota?

  avatar

  17.05.2018. (17:01)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  kako_ti_kupus, ti se biće šališ :) pa ne može samo ugoda bit smisao života :)

  avatar

  17.05.2018. (17:11)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  Epikur je dao divnu definiciju smisla života...
  Nemoj kvariti ono što imaš želeći ono što nemaš; sjeti se da je ono što sada imaš nekada bilo među stvarima o kojima si se samo mogao nadati
  eto otac Hedonizma je znao... Hedonista je u svom hedonizmu superioran, jer vlada situacijom i postigao je unutašnji mir. On nije rob zadovoljstva, njegovo zadovoljstvo je sloboda... a sloboda je smisao života... :)

  avatar

  17.05.2018. (17:33)    -   -   -   -  

 • .

  Smisao života otkriješ onog trena kad te smrt želi nepripremljenog 'zaskočiti'... barem je tako bilo u mom slučaju :))

  avatar

  17.05.2018. (17:56)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  - dobro si ti to reka, ali zajeb je u tome šta pašte ne jede zbog ugljikohidrata a cviče ionako uvene pa od njega nema koristi, a za ljubav se ne moran dokazivat, kad me izdržala do sada (a i ja nju) onda to ne triba stavljat u sferu nemoguće misije :)))
  - ae, baš tako :)))
  - vlade, mislim da su oni već sve rekli :)))
  - ne, ne šalim se smješka. evo reci ti meni jel nastojiš sebi ugodit? da li te ugađanje sebi čini takvom da te peče savjest? ili, ako ne ugađaš sebi a ugađaš nekom drugom, jel te to ispunjava zadovoljstvom u potpunosti? da li se brineš šta će biti nakon tebe? ako se brineš, koliko je to relevantno nakon što tebe ne bude? je li smisao života brinuti se ili opustiti? ako se brineš a nitko to ne registrira, da li briga ima smisao? ako si opuštena i ne brineš se, jel to znači da zanemaruješ život kao takav? da li možeš promijeniti nešto na što ne možeš utjecati i je li to vrijedno ostatka življenja? da li će oni što ostaju iza tebe učiniti baš onako si ti to zamislila ili po svoju? i tako to. kad odgovoriš na ova pitanja vidjeti ćeš da se život svodi na ugodu
  - dinaja, svaka ti je na mjestu. hvala ti na komentaru :)))
  - otprilike tako velika V. i onda se neki počnu pitati što su sve propustili ili što bi sve mogli učiniti. nema toga. pomiri se s onim što jest i onim što jesi. molim te, pošto znam, da me ne shvatiš bukvalno, ovo je samo dio mojih osobnih orkestracija.

  avatar

  17.05.2018. (17:56)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  :) da ti ja sad nešto kažem. ja sam 28.06.2017. ustala, popila kavu, istuširala se, pojela sendvičak putem i krenula na posao. negdje na pola puta naš je auto sa 130 km/h pogodio tip koji je prešao na našu stranu. iz auta su nas vadili vatrogasci sat vremena. ( sve ovo što pišem je prepričavanje onog što su mi rekli da se desilo; ja se ne sjećam ničega osim crnine auta koji nas je pogodio. pamtim zvuk škara kojima su mi rezali haljinu pa mrak; pamtim da me gušila krv koja mi je curila u grlo jer sam imala slomljen nos i sinuse i jagodičnu kost, pa opet mrak; pamtim svjetlo ct-a u bolnici pa opet mrak. prvi put sam se potpuno osvijestila tijekom noći, ne znajući uopće gdje sam. )
  i ipak mislim da život nije samo ugoda. život vrijedi živjeti i život je lijep :)

  avatar

  17.05.2018. (18:11)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  aj dobro smješka. prvenstveno mi je drago da je s tobom sve u redu. je istina, mučite ona insomnija, ali kada nju izbaciš kao nešto što te ometa u svakodnevnom življenju ti uživaš uveseljavati druge ljude što se posljedično prenosi i na tebe kao ugoda. samo mi nemoj reći da ti ne gode komentari koji odobravaju ono što si napisala. ako jesu, a jesu, onda je to, kako dinaja kaže hedonizam, a šrura definicija hedonizma je sadržana u jednoj jedinoj riječi 'ugoda'
  e sad, pošto si mi puno draga, onda ću ti kazati i nešto osobno, kao što si i ti meni. i ja sam imao prometnu, ako ćemo o datumima, to je bilo na dan branitelja 2014 godine, nisu nas izvlačili iz auta kao tebe ali sam proveo šest dana u bolnici iako ništa nisam slomio, a nisam slomio samo iz jednog razloga, sad se moš i smijat, jer sam 'ispunio prostor', da sam malo slabije građe vjerojatno bi ishod bio drugačiji. od tada pa na ovamo ne vjerujem puno u priče o smislu života jednostavno, ne-ma-ga. sad je tu sutra nije. vjerujem da ćeš razumjeti što hoću kazati jer i sama si prošla slično. ili, odgovori samo na jedno pitanje. što bi bilo da su, ne daj bože!, tebi ustanovili kliničku smrt, ili onu neopozivu. da li bi to išta promijenilo?

  avatar

  17.05.2018. (18:32)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  e onda smo pobratimi :)
  naravno da bi promijenilo, da sam poginula tko bi ti pisao komentare ili objavljivao te svoje pričice tu na blogu? ( i naravno da mi gode sve lijepe riječi koje mi upućujete, kome ne bi godile :) ) ugoda čini dobar dio života, ali ima života u kojima nema puno ugode, jer se ljudi bore doslovno za goli život.
  uostalom nebitno je to; bitno je da smo tu i da su riječi naše najdraže igračke :)) pa pišimo i dalje, svak svoje, ko već šta najbolje zna napisat :) slažeš li se ?

  avatar

  17.05.2018. (18:41)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  apasalUtno!

  avatar

  17.05.2018. (19:03)    -   -   -   -  

 • Gurmanka

  Smješkice, drago mi je da si tu s nama i uveseljavaš nas svojim pričicama baš kao i frend Kupusić, pustite sad filozofije što ima poslije, uživajte u trenutku, danas... :)

  avatar

  17.05.2018. (19:19)    -   -   -   -  

 • mcmlx

  bolje tragati za smislom nego se pomiriti s besmislom

  avatar

  17.05.2018. (19:20)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ kako_ti_kupus, sVaka čAst :))
  @ Gurmanka, slažem se :)

  avatar

  17.05.2018. (19:27)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  - gurmi, ti razumiješ :)))
  - golden, nisam mislio na mirenje sa besmislom, daleko od toga, ali se postavlja pitanje 'kakvog smisla ima činiti ono što činimo ako svatko traži svoj smisao?'
  - smješka; kisić, pusić, cmokić :*

  avatar

  17.05.2018. (19:38)    -   -   -   -  

 • Donabellina

  reci da sam prejednostavna, ali moj smisao su moja djeca....njihovo zdravlje i status poštenog čovjeka u trenutku, kad mnogi poštenje svrstavaju u arhaizme......Nemam velikih žela, a ni velikih razočaranja

  avatar

  17.05.2018. (19:50)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Jebate koji si ti komunista, od svega se izvlačiš :)))

  Ja se u stvari sutobon slažen, ono oću ti reć da te razumin, to traženje nekog većeg smisla je gubljenje vrimena i laprdanje bez veze iskompleksiranih likova koji se ne mogu pomirit sa svojon beznačajnosti, toliko u filozofskon smislu, šta se tiče bijološkog tu si svoje učinija ka i ja, dicu smo napravili, dali doprinos produženju vrste, prinili gene kamene, i sad se moremo posvetit janjetini i unucima ako Bog da ili partija jebe mi se :))

  avatar

  17.05.2018. (20:04)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Ugoda, kako da ne. Radiš ono što voliš, budeš ono što jesi okružiš se ljudima koje voliš i eto ti ugode. ;)

  avatar

  17.05.2018. (20:14)    -   -   -   -  

 • geomir

  Einstein je reka: "Čovjek je tu za druge ljude - u prvom redu za one
  od čijeg osmjeha i dobrobiti potpuno zavisi njegova vlastita sreća,
  a onda i za one mnoge nepoznate s čijom nas sudbinom
  povezuje pupčana vrpca suosjećaja."


  Ja dodajen - da bi moga bit takav najprin triba gledat i pazit na sebe,
  jer ako tebe ni, ko će bit tu za druge jude!! :-))

  avatar

  17.05.2018. (20:43)    -   -   -   -  

 • Regina

  Taman sam došla nadomak smisla kad eto tebe s pitanjima :)

  avatar

  18.05.2018. (10:14)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  - anči, nisi pre jednostavna. ti, ka i svaka lavica, si tu da nauči pomladak kako da preživi. isto je i sa kravama, samo one nemaju šta učit, pasu tamo di ima trave :)))
  - eto, važno da se mi razumimo :))) svoje smo napravili, a janjetina nan neće pobić, sve i da oće nije tica :))))
  - eto, i ti razumiš 'viši smisao' :)))
  - joj geo oti anštajn me već odavno nervira. drže ga ka nešto puno pametnog a iza njega su ostale samo teorije. pa tako, teoretski, i ja mgu bit anštajn, tesla nikako, jer frekfencije stuja visokog napona nikurca ne razumin :)))
  - regina, ti si još mlada, ima vrimena, skužit ćeš :)))

  avatar

  18.05.2018. (13:28)    -   -   -   -  

 • Goga i Mario

  ...smisao života je preživljavanje bez rada :)

  avatar

  18.05.2018. (21:23)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Isus se vratio, a slažem se sa @geovim citatom Einsteina, jer to je prihvatljivo i vjernicima i nevjernicima. Čini dobro i ne možeš falit! :-)))

  avatar

  19.05.2018. (09:20)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  - je gogario upravo tako :))) a ovo od smila života sam već vidio :)))
  - sjećana, slažem se s tobom u potpunosti. čini dobro, ne mrzi, ne budi zavidan i ne osuđuj, su osnovne ljudske vrednote bez obzira na opredjeljenja.

  avatar

  19.05.2018. (09:57)    -   -   -   -  

 • .Carapa Floyd.

  ...ajd dobro...

  avatar

  19.05.2018. (13:50)    -   -   -   -  

učitavam...