Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (89)

Marketing


  • Zlica

    Prekrasno :-)).

    avatar

    02.07.2017. (14:20)    -   -   -   -  

  • stara teta

    fala, @zločestoćo :)
    samo me piga to kaj mi nije ufatilo još ppar sličaka, jer mi se resetira mob, pa stavlja isponova istu oznaku na nove sličke, bemtitehniku, grrr :(

    avatar

    02.07.2017. (14:35)    -   -   -   -  

  • lion queen

    odlična reportažica... slika sasvim dovoljno za uhvatiti ovaj kulturni događaj... vidi se da si uživala u svemu.

    avatar

    02.07.2017. (14:50)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @kraljice, bilo je stvarno posebno. uvijek mi je posebno zadovoljstvo prisutnost i doživljavanje umjetničkih zbivanja :)

    samo me muči ova tehnika, ako ovaj blog ne prepoznaje nove slike nego ih vadi iz tko zna kojih prastarih arhiva, onda ću morati preimenovati cirka dvije i pol tisuće fotki, užas i strava!!

    avatar

    02.07.2017. (15:02)    -   -   -   -  

  • lion queen

    to je zato što ti stare i nove fotke imaju isti naziv, pa pod tim nazivom povuče fotku koja je prva objavljena pod tim nazivom. zato kod određivanja naziva ubaci par drugih slova. vjerojatno se u budućnosti neće dogoditi da ponoviš tu kombinaciju slova.

    avatar

    02.07.2017. (15:35)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    ljepotu Branimirovih slika doživjeh u Rovinju... Zdenko je tada čitao njegovu pjesmu... odlična simbioza slika i poezije... suptilnost zvukova gonga na promocijama i pjesničkim večerima... Ljubica i Milan svojim osobnostima čarobiraju događaje u gradu Anđela... a ti si eto svemu darovala krunu opisom i fotkama... divno je biti djelićem tog čudesnog svijeta... svijeta umijeća umjetnosti... :)

    avatar

    02.07.2017. (15:50)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @leonina, puno hvala na savjetu, očito me čeka puno posla da skužim koji je broj već bio, a koji nije :(

    @dinaj, postavu u rovinju smo branimir i ja komentirali kako se tematski mora poklapati s gradom u kojem se odvija događaj, i tamo su bile uglavnom fotoinstalacije samog rovinja i jednim malim dijelom novigrada, stoga smo se i našli s gđom Ružom tamo na moru, prije odrkčićevog dolaska, da se pripremi sve što se uklapa u sadržaj. a ovo u varaždinu je repostava izložbe iz pariza, lučkine harfe, s dodacima drugih orkestralnih elemenata, bez pejsaža i vizura gradova. dvije različite stvari, pa i pjesničke forme su bile sukladne. za prvi dan ljetna, u solsticiju, i u čast dana glazbe.
    no čarolija umjetnosti i stvaralaštva ponese nas ma gdje bili i o čemu god snatrili. na koncu konca, pitanje umjetnosti nije što?, nego kako?.
    a najvažnije je da nas sve povezuje i ispunjava radošću. :) drago mi je da steu toku s velikim danima našeg prijatelja :)

    avatar

    02.07.2017. (16:12)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Što reći? Prekrasno. Sva umjestnost na jednom mjestu...Divan doživljaj, zrači i ovako - preko ekrana...Bravo! Pusa, L+B+G

    avatar

    02.07.2017. (16:41)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @lucky, hvala na lijepim riječima. to je bio nevjerojatan bogati izdašni slijed umjetničkih i prijateljskih druženja :)

    avatar

    02.07.2017. (17:14)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Odličan prikaz...izložbeni prostor, ugođaj!... izvanredne fotografije! :)
    Prekrasni Varaždin! :)

    avatar

    02.07.2017. (18:13)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @nisivragec, stvarno je taj grad kao stvoren za lijepe susrete, svaki put kad dojdem tam pronajdem nekaj čist novog, ružičastog, zelenog i plavog. i divne ljude :) hvala što prepoznaješ moje ushićenje, i za pozitivnu kritiku o fotkama :)

    avatar

    02.07.2017. (18:26)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    odličan post...odličan prikaz jednog lijepog druženja u raznim vidovima umjetničke, stvaralačke ljepote....
    i nije kaj je Varaždin, i nije kaj su ajngeleki i naši domači ljudi, neg je zbilam fse onak kak se šika.... :-))

    avatar

    02.07.2017. (19:18)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Prekrasno a video je odličan!!!

    avatar

    02.07.2017. (19:23)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @pinkli, kad si s ravim ljudima, navek je se v redu i kak štima! :)

    @bluesky, video je s jubutubi, na žalost nisam snimala koncert uživo, pa sam preuzela s neta već snimljene koncerte s gđom dianom. a da treba takve glazbene priredbe čuti uživo, treba. evo, na žalost, ne mogu na carminu buranu, na tomislavcu.

    avatar

    02.07.2017. (19:36)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Tetice ovo su predivne vijesti. Sami umjetnici u prekrasnom gradu i u svom osobnom izdanju. Druženje je moralo biti jako ugodno i zanimljivo. Vjerujem da si uživala u svakom trenutku a kako i ne bi. A tek video! Glazba za uši i dušu. LP

    avatar

    02.07.2017. (20:29)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Kao što rekoh, uvijek nešto sjajno kada me nema. Pozdrav prijateljice draga.

    avatar

    02.07.2017. (22:32)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @cmokiyukisaky,
    taj će mi susret hraniti dušu još mjesecima.. osim toga, upoznala sam nekoliko prekrasnih ljudi, dobila na poklon dragocjeno svjedočanstvo života i poezije gđe. Slave, slušala glazbu iz ruku najvećih majstorica u čarobiranju instrumentima, sudjelovala srcem i pogledom na rafinirane preoblike fotografskog nadahnuća. i, najvažnije, bila okružena dragim ljudima toplog srca. možda zvuči patetično, ali baš sam se tako osjećala: uzvišeno, počašćeno, blagoslovljeno ljubavlju i dobrim mislima :) :)

    @demi, sunček, kad se vratiš obići ćemo sve što se događa ovdje, a bit će i novih zbivanja, nećemo zakasniti nikamo :) :) ali, pazi, nemoj se vratiti ako ti je tamo dobro!

    avatar

    03.07.2017. (09:01)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Spoji mob na komp, morti ih još pronađeš :-)).

    avatar

    03.07.2017. (10:19)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Srića da imam you tube pa mogu uživat u umjetnosti, ali znam da je uživo uvijek bolje! :-)))

    avatar

    03.07.2017. (12:59)    -   -   -   -  

  • sirin

    Bilo je krasno citati ove recenice, napisane kao pjesma... Hvala Ti.

    avatar

    03.07.2017. (13:00)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @opakice, odmah ih selim u foldere, morala bih pregledavati sve ono od pred godinu-dvije po usb-ima, mapama, folderima, uf. blesavo mi je malo da blog uspoređuje ime-broj slike s nečim kaj je već stavljeno prije na blog, wtf, kakva je to glupava tehnika!

    @memory, ma već me je zbiljam sram :( , no i ovaj put je bila žurba, drito s posla sam otputovala u vž na izložbu, odmah na završetku smo odjurili u zg, kod mene prespavali, pa vjutro krenuli u istru, tek se prekjučer vratila, i sve mi ispadne na harmak, neplanirano, na kraju sve odlično i super. osim, ovaj put, vremena, oluja nas potjerala s plaže :(

    @sirin, lijepo je čuti da se i mladima dopadaju ovakve reportažice, mnoge ne zanima ni glazba, ni poezija, ni umjetnička fotografija, a ti si ipak pjesnička osjećajna dušica, hvala što si mi darovala dio svog raspoloženja :)

    avatar

    03.07.2017. (15:36)    -   -   -   -  

  • Elyca

    ajme....harfa.... obožavam!

    avatar

    04.07.2017. (10:19)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    To se traži i cijeni tetice. Lijepo si t napisala ali kao i uvijek pametnice moja draga. Vjerujem ti svaku ispisanu riječ.

    avatar

    04.07.2017. (15:56)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Poučno, zanimljivo, ne volim baš nešto umjetnost, ovakvom laiku poput mene si svakako približila takvo nešto. Ostavljam ti pozdrav! ;)

    avatar

    04.07.2017. (16:37)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @fürelise, stvarno je posebni instrument, nježna, uzburkana, zanosnog zvuka...

    @yakopusosuky, samo sam prenijela događanje, svoj doživljaj svega što smo tamo čuli, vidjeli, a nemoj me hvaliti, buju rekli da sam se uobrazila, ha, ha, i da znaš, konačno sam se usudila obleči one tigraste hlače, bum pokazala na slički, ha, ha.

    @pozy, harfa, lira, star je instrument, od prethistorije, mezopotamije, prema grčkoj mitologiji svirao ju je bog apolon i kasnije predao znanje glazbe orfeju. ma ne mora se ništa posebno znati, samo se treba iskoristiti prilika kad su takve priredbe, i ja sam laik, osluhnem, prepustim se, gledam, pustim da me osjećaji obuzmu, a onda osluškujem njihovu jeku u svojem oku, uhu, mislima, umjetnost živi i u nama i oko nas, samo treba naći trenutak da se duboko udahne i dopusti osjetilima da zamijete, a osjećajima da se razviju i pokažu. ne moramo biti kreativci niti reproduktivci, dovoljno je da se znamo prepustiti opažaju i doživljavanju. a puno je otga i u zajedništvu, druženju, drugim ljudima u kojima prepoznajemo isti eho umjetničkog senzibiliteta.

    avatar

    04.07.2017. (18:43)    -   -   -   -  

učitavam...