Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • stara teta

    mislim da sam fulala u postavljanju sličaka :( treba ih klikat, a to traje, traje, traaajeeee :(
    no, drugi put nebum tak fulala, ne, ne!

    avatar

    13.05.2017. (12:27)    -   -   -   -  

  • sewen

    Danas se virtualno naputovah... bas vam svima hvala...

    avatar

    13.05.2017. (13:53)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    lukavice jedna, dala si manje sličke da se odmah ne vidi Luka.....sad ko je znatiželjan i dost strpljiv neka ga potraži na sličkama...
    post za pet plus, kak i uvijek !

    avatar

    13.05.2017. (14:23)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Ma nema vode u jezeru. Razočarao sam se! Svuda Sunce jučer a u Fužinama kišno. Poslije podne se proljepšalo. Bil sam i u spilji :) Dal sam ti ideju ha?

    avatar

    13.05.2017. (16:14)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Jako lijepo! Uživancija! Hvala na ovako veselom postu i divnim fotografijama! Uživaj! Pusa, L+B+G

    avatar

    13.05.2017. (17:29)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Lepo Tetica.. makar se človek i samo spomene.. Viš..ja ti imam tu nevolju da čez Fužine prejdem po zimi..a dva put sam sprešel nit snjega ni bilo.. Pa je vse nekak sivo i maglovito.. Al davnih leta dok sam još bil planinorec pri PD Risnjak iz Zagreba.. vse sam sprešel i levo i desno i napoprek... Lepo se imaj Tetica...

    avatar

    13.05.2017. (17:35)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @sew, netko voli na putovanja, netko ih bilje opisuje, no svima nam je korisno i lijepo nešto novo naučiti i vidjeti, makar tuđim očima.

    @pinkli, luka se skriva od javnosti, treba ga uporno tražiti i to po nejneočekivanijim zakutcima, he, he ;)

    @lucky, znaš i sama da kad je dobro društvo, svuda je dobro :) u nekoliko navrata sam vodila sa sobom i svojeg ljubimca Miku, uživao je u skitnjama i usput pokupio par krpelja, bah.

    @sjedobradi, nemrem veruvat, da nema ni u jednom jezeru vode? to kaj ste imali peh s vremenom, stvarno je pravi peh, danas mi ekipa javlja da je super tamo. a kaj se tiče ideje sa špiljom, već davno sam tu reportažicu ovjesila na fejsić, nisam to namjeravala stavljati ovdje, bar ne sad, no kad se već govori o tomu, nek se i vidi, morao si i ti napraviti tako nešto da nam prikažeš gdje si bio i kako je to bilo, a ne da čupamo informacije. no, di smo bili, gdje smo bili, dobro nam je bilo, kak ide stara pjesmica :) :)

    @mec, ma najbolje je u ranu jesen i kasno proljeće, manje je vlage, dan je dovoljno dug, a i po ljetu je super, u hladovini drveća i svježini jezera. ja sam pak bila član Runolista, tu me upisala moja teta, planinorka, alpinistica, padobranka, speleologinja, gljivarka i kaj jjoš sve ne. već odavno sam ohanula s takvim pustolovinama, ha, ha.

    avatar

    13.05.2017. (19:08)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    to je nešto za mene....moje oči....krasne fotke i super Si odabrala sve...Hvala teta!!!

    avatar

    13.05.2017. (19:13)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ajoj! :(((( Krpelji - van...Njih ne primamo kao kućne ljubimce! :)))))) Pusa, hvala na lijepim riječima kod mene - no, Tebi je bilo predivno U Fužinama, u odličnom društvu! To je najvažnije. Pusa, L+B+G

    avatar

    13.05.2017. (19:20)    -   -   -   -  

  • j.

    ubave Fužine zahvalne su za izlet same po sebi, a ako su još uklopljene i u šetnju oko jezera, tim bolje... u pravom društvu i par koraka je čarobno; i najtanji gablec je kraljevski... a kamo li ovo što ste vi radili... sjajno i ponovilo se...
    p.s. stvarno ne znam zašto se nije moglo s tim vijaduktom bar malkice zaobići sjevernu stranu i spoj s Lepenicama... isto važi i za Kamačnik... ali ajde, da nema tog autoputa tociljali bi se do tamo satima po Lujzijani a svaka tri kilometra policijski radar :)... inače su mi od Fužina najljepši trenuci bili na penjanju do Tuhobića, ima tome valjda i desetak godina... ili šetnja na drugu stranu prema Liču... ma savršeno... pozdrav!

    avatar

    13.05.2017. (19:21)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I ja živim u nadi da bi ovaj mladi, nadobudni Francuz mogao napraviti nešto dobro...Pusa, L+B+G

    avatar

    13.05.2017. (19:23)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @bluesky, bila sam ti tako blizu, kroz sloveniju u italiju. a nije bilo vremena i za ljubljanu :( tako sam bila žalosna, ali zbiljam nismo imali snage još i do tamo. no, palo je obećanje: u lipnju idemo u ljubljanu! u sečama kod portoroža na šetnici uz more vidjela sam jednu ženu potpuno sličnu tebi, no bila je bez ule, ne, nisi to bila ti, nedostajala je ula!

    @lucky, ovo s krpeljima se tu i tamo dogodi, bez obzira na ampule, ogrlice, sprej, injekciju, sva sreća da mi dosad nije pokupio kakvu piroplazmozu.

    @vjetropuše, svake se godine nekoliko puta najdemo tamo i uživamo, i nove godine se tamo proslave, i ljeta i jeseni i zime, već dugo vremena. ekipa je super. doduše, hodačke su ture sve kraće, ha, ha, onaj most je drugima pomogao u brzini, nama ne smeta, a na tuhobić? vidiš, nikomu nije baš palo na pamet, ha, ha.

    avatar

    13.05.2017. (19:40)    -   -   -   -  

  • Odbojkaški klub Plavi Zmaj

    nice

    avatar

    13.05.2017. (21:18)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Dva puta san bija u Fužine.... oduševljen san!
    Bogme... lipo se ti provodiš! :)))

    avatar

    13.05.2017. (23:02)    -   -   -   -  

  • NF

    ne znam, meni se valjda jučer pričinila voda, sjećam se da sam iz auta pomislio da neće biti baš za kupanje, inače mi smo, što se vremena tiče, jučer imali ugodan, mada do podne, sparan dan.

    avatar

    14.05.2017. (08:33)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    o, pa tebe stvarno dugo nema na blogu :) super post :)

    avatar

    14.05.2017. (14:42)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Lijep izazov, rukavica je bačena svima nama, put pod noge i prijatelji pod ruku, jako lijepo :)

    avatar

    14.05.2017. (14:54)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Samo ne priplazmoza :((((((((Ufffff :((((((( Pusa, L+B+G

    avatar

    14.05.2017. (15:37)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Jebene Fužine izazivaju previše uspomena, ali volim ih jako...morat ću se i ja pridružiti planinarima...ne zbog Luke, časna riječ ;-)))
    Veseli si duh...zajebantica, mora da je super s tobom kad kreneš žvrgoljit u prirodi....

    avatar

    15.05.2017. (09:01)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Obožavam Fužine.Nekad smo tamo išli zimi da je osjetimo, i leti da se rashladimo.
    Slike su mi izazvale krasna sjećanja...i ne tako krasna :))

    avatar

    15.05.2017. (09:06)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Cool. Nikad nisam bila tamo. -.-

    avatar

    15.05.2017. (16:49)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @zmajček, hvala i drago mi je da ti se sviđa. bilo bi dobro s ekipom tamo na visinske pripreme, ha?

    @nisielvragec, svake godine po nekoliko puta se družimo tamo, a onda i svuda okolo, dolazimo jedni erugima u posjete, ima nas od hvara, lastova do venecije, jedan član družine je jedne godine došel iz australije. gdje je dobro društvu uvijek je dobro :) :) ti te stvari dobro razmeš, kaj ne?!;)

    @NF, i meni se čini da je bilo vode čisto dovoljno, samo što su od samih fužina do kraja prvog, a kamo li drugog i trećeg jezera poprilične razdaljine.

    @soul, nije me bilo jer sam zujala kojekuda, a nemam vremena ni na fejs metnut sve kaj si se spodogađalo. sam da ti velim, trst bajnajt nije isto što i trst a la ponterosso, ha, ha. i nije isto jest tartufadu s nekim doma ili u papreno skupom restiću. šurlice i fuži su uvijek slasniji u domaćoj atmosferi :)

    @gurmi, nikad baciti rukavicu! može ti se vratiti natopljena otrovom, ha, ha. gleč, svako ide na put prema svojim mogućnostima, tek ponekad prema željama. ako šparaš za jedno, zakine se drugo. osim sponzoruša koje vole da ih se vozika i ugošćuje, a same ne sudjeluju ni salatom ni guljenjem krumpira, ha, ha. ja sam za ravnopravnost, a s prijateljem uvijek rado pod ruku. makar jeli samo paštete i paradajz i spavali u planinarskoj vreći, ha, ha. a bilo bi dobro da je pri ruci i neki tvoj makar biskvitić, suhi keksić s čooklicom i arancinima, ha?

    @lucky, tko zna koliko su ih pokupili ispod krzna, pa otpali da ni ne znamo. no boleština se zamijeti brzo.

    @kintsi, da volim biti u veselom društvu i da nastojim da bude veselo, istina je. suhoparnost i neprimjerena ozbiljnost i glumatanje damskih manira u sportsko-rekreativnim uvjetima je zamorno i glupo. ne doprinosi oppuštenosti i bliskosti. zato vudri brigu na veselje. a kaj se tiče uspomena, eh, mislim da svatko u sebi nosi bar nekoliko tajnih lokacija gdje se srce rastopi, pa stisne, ako ga je trunka preostala.

    @medvjedičko, i ja imam jednu tužnu priču iz fužina: tam sam svojevremeno upoznala jednog varaždinca, koj mi se fest dopal, nastavili smo se dopisivati nakon izleta, s obećanjem skorog viđenja. a onda, kad se trebalo naći ponovo, ispostavilo se da se za to vrijeme spanđal s nekom čakovačkom pjesnikinjom. bemtiživot, dvostruku igru i hlebinsko povjerenje u frajera, ha, ha.

    @dith, skupi škvadru, ranac i vreću za spavanje i uputite se u pustolovine :) :)

    avatar

    15.05.2017. (17:21)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobar fotozapis iz Fužine kroz koje često prolazim i poznam nekoliko domaćih i vikendaša.( Inače, nisam za ražnjeve).

    avatar

    15.05.2017. (18:49)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    bia san prin par godin... ma nažalost brez fotoaparata.. a tadašnji mob mi je bia ala nokia 3310 :))))

    avatar

    15.05.2017. (19:40)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Imaju očito dosta toga za pokazati tokom cijele godine, a ne samo u podne na staru godinu. ;)

    avatar

    16.05.2017. (11:49)    -   -   -   -  

učitavam...