IDI I POVEDI LJUDE!

srijeda , 14.01.2015.

VLADA RH: „NOVI POČETAK - za socijalno najugroženije građane - provedba mjera otpisa duga i odgode ovrhe“
provedba mjera otpisa duga i odgode ovrhe

Ako je ovo najbolje što možete odmah dajte ostavke svi,
i ustupite mjesto novokreiranoj taktičko tehničkoj vladi HDZ-a,
ne zato jer su bolji, već zato što morate imati mrvu ponosa koja bi u vama PERAČIMA SAVJESTI trebala izazvati lavinu srama.

U zemlji u kojoj se svega četvrt poslovanja odnosi na realni sektor, od kojega jedino uredno ubirete sve namete, vi opraštate dugove (do 25000kn) tvrtkama u državnom vlasništvu te građanstvu jednokratno od 10000 kn.

Dat' ćete gladnome ribu, umjesto da mu regulativom omogućite pristup vodi i i kupnju udice.
Tom regulativom bi pomogli i onim građanima koji nisu prezaduženi kao i društvu u cjelini.
Izostanak reformi nadoknađujete ovakvim sramnim ad hoc mjerama. Shvatimo li ih uranjenom predizbornom kampanjom, podcijenili ste nas, shvatimo li ga vašim najboljim potezom popušili smo vam ga punim plućima, znajući da je mlohav i još smo u tome uživali.

Sudstvo koje nije u stanju desetke godina regulirati trgovačke parnice, te je iz malih agilnih i prosperitetnih tvrtki napravilo polukriminalce što ako još uopće postoje posluju u sivoj zoni i na rubu zakona. Samo su jedan od krimena koje brišete ovakvim postupkom. Investicijski procesi, radno zakonodavstvo, birokratski setap, ju nejmit – lista preduga za pisanje a kamo li čitanje.

Stoga dajte nam ribu i nahranite nas, jer već prekosutra biti ćemo opet gladni, samo tada ćemo imati i problem više. Novu podjelu koju ste napravili između onih kojima ste bacili ribu i onima kojima niste. Da bi podjela bila i registrirana navest će te imena foka kojima ste bacili srdelu, kako bi im se druge foke mogle smijati i prozivati ih , barem tri godine.

Spreman sam vjerovati da nemaju svi građani podanički čip u glavi, te da će iz inata više nego iz ponosa vratit' svoje dugove bez vaše milostinje – koju ćemo opet btw – mi platiti.
Moju procjenu da ste debelo podcijenili hrvatske građane, ipak, potvrditi ili demantirati će većina koja pristupi ovom potpisu i potpisu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.