ISPRIKA ZA ŽELJU

utorak , 30.12.2014.

Obljetnice dođu kao dobra crta prelaska u neku odluku, stoga se unaprijed ograđujem od toga. A i nije in.
No in je promijeniti nešto ili tek činiti. U svim površnostima koje nas okruže i ta činjenja poprimaju sličan oblik. Ovaj moj mali sugovornik sa slike neizmjerno mi pomaže u tome da mislim o tome što govorim ili činim. Čak i onda kada nisam s njime. Tu opisuje frenda i nepoznato dijete kroz temu trebaju li roditelji voditi jednako računa i o drugoj djeci, prijateljima svoje djece ili bilo kojoj drugoj djeci, a i djeca sama.

Pa možda je dobra odluka tretirati svako dijete kao svoje, jer svoje volimo zar ne? Ne možemo li drugu djecu tretirati kao svoju, možda stvarno ne volimo ni svoju djecu!?
Strpljenje i htjenje dobar su alat za taj put.

Mislim da su u životu za djecu ali i sve nas manje opasne opasnosti, od onih koji na njih ne reagiraju.

Eto, isprika na sugestiji, možda voleći djecu, možemo zavoljeti i ljude.
Cheers sretan

vozim, a nevidim, nevidim, a ne čujem

ovi KLIPANI su dobili izbore ne zato što su imali program ili su sposobni ili lijevo orijentirani - već na moralnoj komponenti.
U međuvremenu su dokazali potpuni izostanak programa te neospornu nesposobnost ali i pogazili obećanje da se neče "vaditi" na ostavštinu prethodne vlade.

Sad istim argumentima drukaju za svog kandidata, ja mislim da oni ne kuže da su pogazili i ono moralno težište, jer moraš imat' nešto da bi to mogao pogaziti.

A kad smo već kod gaženja, ja mislim da oni osim što politički ne vide i ljudski ne čuju sasvim dobro upravljaju službenim autima.

Ne radi!

utorak , 23.12.2014.



Stanem...
i ništa!

SORRY 4 BAD WORDS

srijeda , 17.12.2014.

ili
SVRŚIT ĆE JEDNOM I OVA KOMEDIJA


Vlada koja duboko ne razumije poduzetništvo nikada neće shvatiti da projekte generiraju okretni i promišljeni, a oni su u najvećem broju slučajeva mali i srednji poduzetnici. To su ti isti na koje je ta ista vlada svalila svu poreznu stegu i presiju vladara s lošim nerecipročnim zakonima, .
Kako jebote da jebeš kada ti je o jaja vezan uteg bodljikavom žicom.

Koliko smo novca uzeli, akoliko dali Europskoj uniji

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.